Szűrés
Ár (Ft)
7 990 Ft - 287 690 Ft
Kollekció
Készleten?
Márka
Méret
Lencse szélessége
33 - 170
Keret anyaga
Keret formája
Keret színe
Lencse színe
Mire keres megoldást?
Polarizált

Férfi napszemüveg

 

5498termék
 

Férfi napszemüveg a legjobb árakon

A divat állandóan változik, amit befolyásol a korszak, amelyben élünk, az évszak, az időjárás, és főleg a legnagyobb divatházak tervezői, és azok új kollekciói. Üdvös dolog, hogy különböző, nagy nevű tervezők, divatházak időt és energiát nem kímélve álmodnak meg újabb és újabb kollekciókat az aktuális trendeknek megfelelően, hiszen így lehet egy napszemüveg valóban az önkifejezés eszköze. Ám nem szabad megfeledkeznünk a legfontosabb funkciójáról, ami pedig nem más, mint a látásunk védelme.

A napszemüveg legfontosabb feladata, hogy megvédi szemünket a nap szemre káros ultraibolya (UV) sugárzásától. Ez fontos, mert az UV sugarak veszélyesek a látásra, és roncsoló hatással lehetnek a látószervekre. Ha nem védekezünk ellenük, fokozzák a szürkehályog kialakulásának, a makuladegenerációnak, vagy éppen a kötőhártya bizonyos elváltozásainak esélyét. A jó minőségű UV szűrős napszemüveg amellett, hogy megszűri a káros sugarakat, segít jól látni éles, vakító fényben, és a szemkörnyék érzékeny bőrét is óvja.

Napszemüveg vásárláskor keresse mindig az UV 400 napszemüveg jelzést, mert ez jelzi, hogy az adott napszemüveg 100% UV védelemmel van ellátva és megfelel az adott országban érvényes, és törvényes előírásoknak. Ezek az előírások határozzák meg, hogy egy napszemüvegnek mennyi UV fényt kell megszűrnie ahhoz, hogy a viselése biztonságos legyen.

A polarizált napszemüveg előnyei

A polarizált napszemüveg lencse, a vízszintesen érkező vakító fénysugarakat, így például a vízről, földről, különféle felületekről visszaverődő fényt szűri ki, csökkenti a káprázást, ennek köszönhetően sokkal jobb látásélményt biztosít számunkra. Kiváló választás lehet sportolás, vezetés, sétálás vagy például horgászás közben is.

Böngésszen több, mint 1000 darabos polarizált férfi napszemüveg, polarizált női napszemüveg és polarizált gyerek napszemüveg választékunkban, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb modelleket, most igazán kedvező áron.

Férfi napszemüveget autóvezetéshez?

Vezetés közben elengedhetetlen a megfelelő napszemüveg. A kiválasztásnál fontos figyelembe venni a keret kialakítását: semmiképp sem szabad, hogy akadályozza a perifériás látást. Egy másik lényeges szempont a lencse színe. A túl sötét, a túl színes és/vagy tükröződő lencsék zavarhatják a látást és a színek megfelelő érzékelését. A legideálisabb napszemüveg vezetéshez a barna vagy szürke, polarizált lencsével ellátott napszemüveg.

Férfi napszemüveg dioptriával

Természetesen kaphatóak férfi napszemüvegek dioptriás kivitelben is. Fontos, hogy a szemüvegesek éles napsütésben is megfelelően lássanak. Ennek egyik módja, ha ilyenkor a szemüveget kontaktlencsére cserélik, és napszemüveget viselnek felette. Nem minden szemüvegviselő hord azonban kontaktlencsét, számukra tökéletes megoldás a dioptriás napszemüveg.

Ha dioptriás napszemüveg vásárlását tervezi, budapesti optikánk szakemberei tudnak teljes körű segítséget nyújtani. Várjuk szeretettel!

Férfi napszemüveg modellek széles választéka

Napszemüveget csak és kizárólag megbízható helyről szabad vásárolni. A nem megfelelő minőségű napszemüvegek ugyanis, egyes esetekben nem megvédik a szemeket a káros sugaraktól, hanem még veszélynek is kiteszik. A túl sötét lencsék miatt ugyanis a pupilla kitágul, és megfelelő szűrőréteg nélkül még inkább a szemekbe engedik a káros sugarakat.

Számos, nagynevű, luxus férfi napszemüveg és női napszemüveg márka kínál napszemüvegeket, melyek kaphatóak webáruházunkban és budapesti optikánkban egyaránt. Megtalálható nálunk Oakley napszemüveg, Ray Ban napszemüveg, Polaroid napszemüveg, Versace napszemüveg, Guess napszemüveg, Police napszemüveg, Tommy Hilfiger napszemüveg, Tom Ford napszemüveg, Carrera napszemüveg és rengeteg egyéb luxus férfi napszemüveget gyártó neves márka kínálata. Ne maradjon le kiemelt férfi napszemüveg akció kínálatunkról!

Optikánk kizárólag eredeti termékeket forgalmaz, a termékek valódiságáért pedig garanciát vállalunk. Szemüvegét szakképzett, tapasztalt optikusaink készítik, akiknek fontos, hogy a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez.

Amennyiben személyesen próbálná fel a férfi napszemüveg kiválasztott modelljét az optikánk széles választékkal várja Önt. Az optika Budapest belvárosában található (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás