Víztartalom: 80%
Átmérő: 14,5 mm
Oxygén áteresztés: 90 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: igen
UV védelem: van

Precision 1 Toric (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika ár: 12 690 Ft /doboz

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

PRECISION1 for Astigmatism napi, tórikus, szilikon-hidrogél kontaktlencse, változó víztartalommal.

Kiváló tulajdonságok

A gyártás során alkalmazott technológia kombinálja a klasszikus hidrogél anyagot, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz, egy szilikon-hidrogél anyaggal, amely biztosítja a szaruhártya számára a szükséges oxigénáteresztő képességet.


SMARTSURFACE® technológia

A PRECISION1™ for Astigmatism kontaktlencsék ugyanazt a permanens, mikrovékony nagy teljesítményű nedvesség réteget tartalmazzák, mint a szférikus lencsék.
SMARTSURFACE® technológia támogatja a stabil könnyfilmet.
Ennek az anyagkombinációnak köszönhetően a lencsék különösen kényelmessé válnak a szem számára.

UV - Szűrő

A PRECISION1 for Astigmatism ezen kívül UV-szűrővel is rendelkezik, így a lencse felülete megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól. Az UV-abszorbeáló kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket, úgymint UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüveget, mivel nem fedik teljesen a szemet és annak környékét.

Bevált PRECISION BALANCE 8/4 technológia

Ez a technológia biztosítja, hogy a lencse egész nap a megfelelő pozícióban maradjon, és hogy az asztigmatizmus tökéletesen korrigálva legyen. A kontaktlencse gyorsabb és könnyebb, a megfelelő pozícióban történő behelyezése érdekében a lencsén egy kis tájoló jel található a 6 órai pozícióban.

A lencse kialakítása

A lencse belseje egy 51%-ban vizet tartalmazó szilikon-hidrogél anyag, amely elegendő a szükséges oxigénáteresztő képesség biztosításához (90 Dk/t). A lencse felszíne, amely a szem finom és érzékeny szöveteivel érintkezik, klasszikus hidrogélből készül, amelyet magas víztartalom (több mint 80%) jellemez.

Egészséges viseleti előnyök a szem számára

A PRECISION1 for Astigmatism egy tórikus, napi (naponta eldobandó) kontaktlencse. Minden nap egy új párt kell bontani, amelyet a használatot követően, a nap végén egyszerűen ki kell dobni. Ez az egyik legkényelmesebb és mindenekelőtt legegészségesebb opció lencsék viselésére.

UV védelem
A lencsék UV-szűrővel vannak ellátva, amely blokkolja az UV-A és UV-B sugarakat. Szemének teljes védelme érdekében mindenképpen viseljen napszemüveget is a káros napsugarak ellen, mivel a kontaktlencse csak a szem egy részét képes eltakarni.
Válogasson kivételes női, férfi és gyerek napszemüveg kínálatunkból olcsón, a bolti áraknál akár 30-80%-kal kedvezőbb áron.

Gyártó: Alcon
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 80%
Oxigén áteresztés: 90 Dk/t
Kialakítás: Átlátszó
Átmérő: 14,5 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Verofilcon A (20%)
UV Védelem: Igen
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.5
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről