Víztartalom: 36%
Átmérő: 14,0 mm
Oxygén áteresztés: 110 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: igen
UV védelem: Nincs

PureVision Toric (6 db)havi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 11 990 Ft /doboz
Megtakarítás: 2 300 Ft (16%)

Figyelem!
A PureVision Toric For Astigmatism kontaktlencse gyártása 2021. márciustól megszűnik. Az adott termék aktuális készlet elérhetőségéről csak a rendelés leadását követően tudunk információt adni. 

A PureVision Toric For Astigmatism (6 db) kontaktlencséből az alábbi kombinációt a gyártó megszüntette BC 8.7, SPH-7.00, CYL -2.25, AX 10°

Kiszerelés: 6 darab/doboz

Hordási idő: havi

A Bausch&Lomb PureVision kontaktlencséje volt az első, amely AerGel™ anyagot használta, ezáltal biztosítva önnek a rendkívüli éleslátást és kényelmet. Az egyedülálló optikai kialakításának köszönhetően sikeresen csökkenti a szférikus aberrációt – ez az a természetes állapot ami miatt homályosnak, ködösnek látja a környezetét. A speciálisan lekerekített széle biztosítja a mindennapi kényelmet.

Az AerGel™ teszi a PureVision lencséket rendkívül egészségessé és kényelmessé. Ez elegendő oxigént juttat a szembe, és megakadályozza a fehérje lerakódást.

A PureVision Toric egy lágy tórikus kontaktlencse, amely az egyedi kialakításával segít korrigálni az asztigmatizmust. A tórikus lencse előnye a cilinderes szemüveggel szemben, hogy jóval nagyobb látóteret kínál, a PureVision lencséktől megszokott komfort és kényelem érzésén felül.

Gyártó: Bausch & Lomb
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 6 db / doboz
Víztartalom: 36%
Oxigén áteresztés: 110 Dk/t
Kialakítás: Szilikon-Hidrogél
Átmérő: 14,0 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Balafilcon A (64%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: 2 Heti / Havi
Görbület: 8.7
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről