Szűrés
Ár (Ft)
7 990 Ft - 247 690 Ft
Kollekció
Készleten?
Márka
Méret
Lencse szélessége
33 - 170
Keret anyaga
Keret formája
Keret színe
Lencse színe
Mire keres megoldást?
Polarizált

Női napszemüveg

 

5609termék
 

>

Női napszemüveg verhetetlen áron

Találja meg kedvenc akciós napszemüveg modelljeit, legyen szó, akár klasszikus, elegáns, retro, sportos vagy trendi stílusú termékekről, optikánk kínálatában biztosan megtalálja az Ön számára tökéleteset. Rendelje meg online a kiválasztott modellt, mindössze néhány kattintással, akár online szemüveg próba segítségével, ingyenes házhozszállítással. Ne maradjon le kiemelt kedvezményeinkről!

Számos, nagynevű márka kínál kiváló napszemüvegeket, melyek kaphatóak webáruházunkban és budapesti optikánkban egyaránt. Megtalálható nálunk Oakley napszemüveg, Ray Ban napszemüveg, Polaroid napszemüveg, Versace napszemüveg, Guess napszemüveg, Tommy Hilfiger napszemüveg, Tom Ford napszemüveg, Carrera napszemüveg és rengeteg egyéb neves márka kínálata.

Női napszemüveg - Védje szeme egészségét a káros UV sugárzástól

A jó napszemüveg divatos, illik az arcformához, de elsősorban mégis a legfontosabb, hogy képes megóvni a szemünket a káros napsugaraktól. Az UV sugárzás káros hatásai hosszan sorolhatók, a bőrünk mellett pedig a látásunk van leginkább veszélynek kitéve miatta. Ráadásul a felhőkön is áthatol, így akkor is gondot okozhat, ha épp nem tűz a nap. Szemünk szaruhártyája nagyrészt megszűri ezeket a káros sugarakat, azonban fontos tudni, hogy a magas-, vagy hosszan tartó UV sugárzás bizony károsodást okoz a szemben. Ha nem gondoskodunk megfelelő védelemről, megnöveljük a gyulladások, a szürkehályog- és végső soron különböző degenerációk kialakulásának lehetőségét.

A megoldás, hogy vásároljunk jó minőségű, UV szűrős napszemüveg modellt, amelyen szerepel az UV 400 napszemüveg jelzés, mivel az ilyen napszemüvegek biztosítják a szem számára megfelelő védelmet. Optikánk kínálatában például minden napszemüveg UV védelem biztos, így biztosítva szeme megfelelő védelmét.

Női napszemüveg

A jó női napszemüveg

Napszemüveg vásárláskor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Fontos, hogy a kiválasztott darab kényelmes legyen, megfelelő minőségű legyen a lencséje, és kellőképpen takarja a védeni kívánt területet.

A keret illeszkedjen az archoz, a lencse pedig mindenképp legyen UV-szűrővel ellátott. A minőségi napszemüvegeken ez minden esetben jelölve van UV400 matricával vagy tanúsítvánnyal.

Női napszemüveg méretek

A napszemüvegek a dioptriás szemüvegekhez hasonlóan lencseszélesség, hídszélesség és szárhossz szerint vannak méretezve. Egy meglévő szemüveg, napszemüveg lemérésével könnyen megállapítható a kívánt méret:

A lencseszélesség a lencse vízszintes átmérője annak legszélesebb pontján. A hídszélesség az orr feletti, a két lencsét összekötő részt jelöli. A szárak hosszát pedig az első zsanértól a legvégéig mérjük. A napszemüvegeken, többnyire belül a száron, számsorok jelölik ezeket az értékeket, ugyanebben a sorrendben.

Dioptriás női napszemüveg

Természetesen kaphatóak napszemüvegek dioptriás kivitelben is. Fontos, hogy a szemüvegesek éles napsütésben is megfelelően lássanak. Ennek egyik módja, ha ilyenkor a szemüveget kontaktlencsére cserélik, és napszemüveget viselnek felette. Nem minden szemüvegviselő hord azonban kontaktlencsét, számukra tökéletes megoldás a dioptriás napszemüveg.

Ha dioptriás napszemüveg vásárlását tervezi, budapesti optikánk szakemberei tudnak teljes körű segítséget nyújtani. Várjuk szeretettel!

Az optika Budapest belvárosában található (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás

Polarizált női napszemüveg

A polarizált napszemüveg lencse, a vízszintesen érkező vakító fénysugarakat, így például a vízről, földről, különféle felületekről visszaverődő fényt szűri ki, csökkenti a káprázást, ennek köszönhetően sokkal jobb látásélményt biztosít számunkra. Kiváló választás lehet sportolás, vezetés, sétálás vagy például horgászás közben is.

Böngésszen több, mint 1000 darabos polarizált női napszemüveg, polarizált férfi napszemüveg és polarizált gyerek napszemüveg választékunkban, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb modelleket, most igazán kedvező áron.

Kiváló minőségű női napszemüvegek - széles választék

Optikánk kínálatában kizárólag eredeti, 100%-ban bevizsgált, biztonságos napszemüvegek várják. A termékek valódiságáért garanciát vállalunk. Szemüvegét szakképzett, tapasztalt optikusaink készítik, akiknek fontos, hogy a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez.