Szűrés
Ár (Ft)
6 290 Ft - 281 390 Ft
Kollekció
Készleten?
Márka
Méret
Lencse szélessége
37 - 60
Keret anyaga
Keret formája
Keret színe
Mire keres megoldást?

Női szemüveg

 

7211termék
 

Női szemüvegkeretek

Online szemüveget vásárolni ma már teljesen természetes dolog és szerencsére maga a folyamat sem komplikált. A szemüveg megrendeléséhez mindössze egy választott keretre és lencse típusra van szükség, illetve pár olyan adatra, amit a látásvizsgálat során állapítottak meg. Ezek függvényében alakul az ár, illetve a kiszállítási idő. Lehetőségeinkhez mérten mindig igyekszünk a lehető leghamarabb elkészíteni megrendelt szemüvegét.

Számos, nagynevű márka kínál kiváló szemüvegeket, melyek kaphatóak webáruházunkban és budapesti optikánkban egyaránt. A teljesség igénye nélkül a kínálatunkban megtalálható női szemüvegkeret márkák: Guess női szemüvegkeret, Ray-Ban női szemüvegkeret, Hugo Boss női szemüvegkeret, Tom Ford női szemüvegkeret, Dolce Gabbana női szemüvegkeret, Emporio Armani női szemüvegkeret, Swarovski női szemüvegkeret, Vogue női szemüvegkeret, Ralph Lauren női szemüvegkeret, Pierre Cardin női szemüvegkeret, Oakley női szemüvegkeret, Police női szemüvegkeret, Prada női szemüvegkeret, Tommy Hilfiger női szemüvegkeret és rengeteg egyéb jellegzetes márka kivételes darabjai. Ha segítségre szorul a választásban örömmel látjuk budapesti üzletünkben, ahol személyesen segíthetjük a választását.

Női szemüvegkeret rendelés online

Női szemüvegkeretek

Kettő (vagy éppen három) kulcsfontosságú adatra van szükség az online szemüvegrendelés esetében. Az első a dioptria, vagyis az az érték, ami meghatározza, hogy közelre vagy távolra lát kevésbé jól (esetleg mindkettő). A második adat a cilinder, amire nem mindenkinek van szüksége. Ennek akkor van jelentősége, ha asztigmatizmus esete áll fenn, tehát a szemgolyó görbülete nem tökéletes félgömböt formáz. A harmadik adat pedig a PD, vagyis “Pupillary Distance”, ami a két pupilla közötti távolságot jelöli.

Ha Ön már gyakorlott szemüvegviselő, akkor valószínűleg többször járt már látásvizsgálaton, így pontosan ismeri a rendeléshez szükséges adatokat (dioptria, cilinder, PD). Ha ezek megvannak, akkor már csak a keretválasztás és a szemüveglencse választás van hátra. Ha azonban régen volt látásvizsgálaton, vagy még sosem, akkor érdemes mindenképp itt kezdenie, és szakember segítségével meghatározni a rendeléshez szükséges adatait.

Milyen szemüveglencsét érdemes választani?

Szemüvegek esetén alapvetően fontos a kényelem. Ez a keret választáson felül a lencse kialakításában is megmutatkozik. Nem lehet nehéz, vagy túl vastag. Akár multifokális, akár monitor szemüveg esetén is lehetősége van vékonyított lencsét rendelni, így mindenképpen olyan légies és kényelmes szemüveget kaphat kézhez, amilyet megálmodott. Ez főleg keret nélküli szemüveg rendelésénél fontos, hiszen ott keret híján maga a lencse válik arcunk meghatározó kiegészítőjévé.

A lencsék vékonyításán felül további bevonatokkal segíthetjük a mindennapi használatot és ellenálló képességet. A megrendelt majd a szemüveg készítés során hozzáadott bevonatok természetesen hozzájárulnak a szemüveg lencse árak alakulásához. A felületkeményítés, a portaszító, illetve a párataszító-, és vízlepergető bevonatokat olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik gyakran tartózkodnak párás, poros helyen. Fizikai munka, építkezés vagy éppen egy erdei bringázás során is hasznos, ha lencsénk ellenállóbb ezekkel a kihívásokkal szemben.

UV-védelem nem csupán a napszemüvegeken alkalmazható, így, ha óvni szeretnénk a látásunkat, érdemes megfontolni. Emellett adhatunk még tükröződéscsökkentő réteget a lencséhez. Ez a bevonat kifejezetten hasznos havas terepen vagy rendszeres autózás esetén ugyanis a környezet felületeiről tompítja a visszatükröződést.

Mi az a szférikus, tórikus, multifokális szemüveg?

A szférikus szemüveglencse a legegyszerűbb szemüveglencse típus, amely a legtöbb ember számára megfelelő. Elérhetőek normál és vékonyított verzióban is, illetve készülhetnek műanyag és üveg alapanyagból is. A recepten Dsph / Sph. dpt. jelölés a szférikus dioptriát mutatja, tehát hogy a szemüveg „pluszos” vagy „mínuszos”.

A kisebb mértékű asztigmiát képes a szem korrigálni, azonban nagyobb fokú eltérés esetén szükség lehet tórikus, azaz „cilinderes” szemüvegre. Ez a típusú szemüveglencse képes a szemgolyó egyedi formájából adódó fénytörési hibát kiküszöbölni. Amennyiben ismeri a dioptriáját, a cilinder mértékét, és a két pupilla közti távolságát, tórikus szemüvegét online is meg tudja rendelni.

A multifokális szemüveglencse röviden azt a célt szolgálja, hogy viselője közelre és távolra egyaránt jól lásson. Az ilyen lencséket úgy képzelhetjük el, mintha két vagy több eltérő dioptriájú lencséből lennének összeállítva, de az összeillesztés teljesen láthatatlan. Óriási előnye, hogy minden távolságra éles képet biztosít, így alkalmas autóvezetéshez, olvasáshoz, számítógép használathoz. A multifokális szemüveg megrendeléséhez javasolt az előzetes látásvizsgálat.

Mi az a nulldioptriás szemüveg?

Nem mindenkinek van szüksége látásjavításra, azonban szemüveget bárki viselhet, akár divatból, akár az elektronikus eszközök által kibocsátott káros, kék fény elleni védekezésképpen. Az eOptikában valamennyi keret kérhető dioptria nélküli lencsével (tehát nulldioptriásan), kék fényszűrő réteggel, amely segít megóvni a szemet CVS-től, vagyis a számítógép előtti munkavégzés okozta szindrómától: a szemfáradtságtól, szemfájdalomtól, fejfájástól, könnyezéstől.

Hogyan tárolja és tisztítsa szemüvegét?

A szemüvegét érdemes mindig az erre a célra készült, biztonságos szemüvegtokban tárolni. Így nem fordulhat elő, hogy összetörik, vagy karcolódik, ha éppen nem viseli. Plusz egy tipp: ha élénk színű tokot választ, azt valamivel könnyebb megtalálni, akár a táskájában, akár az asztalán. Ha a szemüveg komolyabban beszennyeződött, öblítse le langyos vízzel, és használjon valamilyen PH semleges tisztítófolyadékot, vagy speciális szemüvegtisztítót. A törléshez puha, mikroszálas kendőt használjon, ami megóvja a lencséket a karcolódástól.

Dioptirás női szemüveg készítés

Ha személyesen szeretné kedvenc dioptirás női szemüveg modelljét elkészíteni széles választékkel várjuk optikánkban. Az optika Budapest belvárosában található (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás

Divatos női szemüvegkeretek

Megannyi optikai termékeket árusító webshop található az online világban, ám fontos, hogy csakis megbízható, leinformálható helyről vásároljon. Webáruházunk az ország egyik legnagyobb kontaktlencse, szemüveg, napszemüveg, monitor szemüveg kínálatát nyújtja, ahol rengeteg olcsó dioptriás szemüveg és olcsó női szemüvegkeret közül választhat.

Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, a termékek valódiságáért pedig garanciát vállalunk. Szemüvegét szakképzett, tapasztalt optikusaink készítik, akiknek fontos, hogy a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez.