Kontaktlencse átvétel több mint 600 Pick Pack Ponton országszerte, akár ingyen

Az alábbi gombok segítségével könnyen megtalálhatja az Önhöz közeli átvételi pontokat.

Nagyításhoz használja a térkép bal oldalán a + és - jeleket.

eOptikás rendeléseit személyesen át tudja venni az ország 190 településén, 600-nál is több Pick Pack Ponton. Ezek a pontok olyan Relay és Inmedio hírlap-árusok; OMV, Avanti és Avia benzinkutak; Playersroom, Sportfactory, Playmax és Co-op Star üzletek; amelyek általában hetente 6-7 napban, többségében 8-20 óra között tartanak nyitva. Olyan Pick Pack Pontot is talál ami 0-24 óráig van nyitva, így rugalmas időbeosztással tudja átvenni rendelését. A Pick Pack Pontok nyitva tartása márcus 15-től a törvényi szabályozásoknak megfelelően változik. Kérjük, kísérje figyelemmel oldalunkat, ahol a módosításokról tájékoztatni fogjuk. Fizetni tud készpénzzel és általában bankkártyával is. Válassza ki a térképen (vagy a jobb oldali gombok segítségével) a megfelelő Pick Pack Pontot. Ezt követően megjelenik a térképen a Pick Pack Pont címe, nyitvatartási ideje és hogy bankkártyával tud-e fizetni.

Ezeken a pontokon jelenleg 490 Ft-ba kerül az átvétel, illetve ha 15 000 Ft felett rendel, akkor INGYENES. A rendelés leadása után Ön két email értesítést fog kapni. Először az eOptikától, amelyben értesítjük Önt, hogy átadtuk a csomagját a kiszállító cégnek (és az Budapesten 1, vidéken 2 munkanap múlva átvehető lesz). Ezt követően már a Pick Pack Ponttól kap újabb email értesítést, amikor megérkezett csomagja az átvételi pontra. Kérjük az email fiókja spam mappáját is ellenőrizze, mert előfordul, hogy a Pick Pack Pont emailjei oda érkeznek. Amint megkapta a második emailt csomagja onnantól kezdve átvehető. Kérjük, ha esetleg nem kapja meg 2 napon belül a második értesítést, akkor érdeklődjön az átvételi ponton csomagja felől. További információ az átvételi pontokról: www.pickpackpont.hu, vevőszolgálati email cím: pickpackpont@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 7.00 és 20.00 között: 06 (1) 803 63 00, hétvégeken 10.00 és 12.00 között: 06 (30) 619 30 70.


Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

Szabadság a mindennapokban

Pick Pack Pont-hálózatPick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:

 • Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben
 • Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
 • Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
 • Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
 • Nem csak kényelmesen, hanem biztonságos is a csomagátvétel
 • A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Kedvező ár

A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!

Környezettudatosság

A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Emberközpontúság

A Pick Pack Pont alkalmazottai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek, valamint arra, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye.

Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói, valamint a Pick Pack Pont telefonos ügyfélszolgálata rendelkezésére áll a +36 (1) 803 6300 telefonszámon vagy a pickpackpont@sprinter.hu email címen.

Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?

 • Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni.
 • Nem rendelheti munkahelyére a csomagot.
 • A futárral történő kézbesítés drága.
 • Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni.

Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack a csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Országos Pick Pack Pont-hálózat

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKK, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, Playersroom, PlayMax, SportFactory üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Országos Pick Pack Pont-hálózat

Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:

 • Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt.
 • Mi emailt küldünk Önnek, amikor átadtuk csomagját a Pick Pack Pont hálózatának.
 • A csomag útja nyomon követhető a tőlünk kapott emailben található link segítségével.
 • Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontra:
  • Email és SMS üzenetet kap, ha kiért a csomagja a választott Pick Pack Pontra.
  • A csomagot az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor átveheti az adott pont nyitva tartási rendje szerint. Helyenként éjjel-nappal (0-24) átvehető a csomag, és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadnak.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki a csomag kódját is tartalmazó értesítő emailünket, vagy jegyezzék fel azt.

A munkanapon a 15.00-ig leadott rendeléseket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.

Fontos! - az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges, hogy igazolja személyazonosságát, mely azonosításra a Pick Pack Pont hálózatát a hatályos törvények kötelezik.