Refine One Step (60 ml)kontaktlencse folyadék tokkal

Mennyiség (doboz)
  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 1 790 Ft
eOptika ár: 1 390 Ft /doboz
Megtakarítás: 400 Ft (22%)A CooperVision Refine One Step egy tartósítószer-mentes, peroxidos fertőtlenítő oldat lágy kontaktlencsékhez, mely garantálja a legmagasabb minőségű lencsehigiéniát.

A LEGTÖBB, KONTAKTLENCSE VISELÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ PROBLÉMÁT A KONTAKTLENCSE ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA OKOZZA.

A tartósítószer-mentes, egylépcsős peroxid folyadék egyetlen egyszerű lépésben tisztítja, fertőtleníti, síkosítja és tárolja a kontaktlencséket.

A hidrogén-peroxid folyadék integrált összetevőként egy kíméletes felületi tisztító anyagot tartalmaz, amelyet a speciális, katalizátoros, henger alakú tároló tokkal együtt kell használni.

FONTOS: Használja a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott folyadékot. Ne használjon olyan kontaktlencse-tartó tokot, amely nem tartalmazza a semlegesítő lemezt

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

 1. A lencsék eltávolítása előtt mossa meg, öblítse le és szárítsa meg a kezeit
 2. Nyissa ki a henger alakú tok jelzéssel ellátott rekeszét és helyezze a jobb lencsét a középső tartó kúpjára. Vigyázzon, hogy a lencse ne érjen a tartó menetéhez és a rekesz lezárásakor ne csípődjön be. Zárja be a rekeszt.
 3. Helyezze be a bal oldali lencsét a bal oldali rekeszbe. Töltse fel a henger alakú tartót a jelölt szintig a tartósítószer-mentes, peroxid folyadékkal. Ne töltse a jelölt szinten túl. Fontos, hogy a tartósítószer-mentes, peroxid folyadékot csak azután öntse a tokba, miután a lencséket behelyezte a rekeszekbe. Ez biztosítja azt, hogy a semlegesítési folyamat csak a lencsék folyadékba merülésekor kezdődjön el.
 4. Helyezze vissza a lencsetartó tokot a henger alakú tartóba, és zárja le szorosan, anélkül, hogy túl húzná a fedelet.
 5. .A henger alakú tartót függőleges pozícióba helyezve hagyja a lencséket teljes mértékben a tartósítószer-mentes, egylépcsős peroxid folyadékban legalább 6 órán át vagy egész éjszakára.
 6. 6 óra elteltével a lencséket kiveheti a tokból és viselheti azokat.
 7. A fennmaradó folyadékot öntse ki a henger alakú tokból.
 8. Öblítse ki alaposan a henger alakú tokot steril sóoldattal, és hagyja kinyitva megszáradni.
  Ha a lencséket hosszabb ideig csere nélkül viseli, külön napi tisztításra lehet szükség. Kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát. Egyes pácienseknél szükség lehet a fehérje-eltávolító tabletták használatára kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát.

FIGYELEM: Ne cseppentse a tartósítószer-mentes, egylépcsős peroxid folyadékot közvetlenül a szembe.

FONTOS! Ne szorítsa meg túlzottan a lencsetartó fedelét.

A lencséket viselés előtt legalább 6 órát hagyja a tartósítószer-mentes, egylépcsős peroxid folyadékban. A teljes semlegesítés elmaradása esetén a hidrogén-peroxid égő érzést okozhat. Ilyen esetben azonnal távolítsa el a kontaktlencséket és alaposan öblítse ki a szemeit vízzel. Ne használja a kontaktlencsék öblítésére. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencse-tartó tokot csapvízzel

FIGYELMEZTETÉS:

 • Ne használjon egyszerre többféle folyadékot - Ne használja, ha sérült az eredeti zárófedél.
 • A csomagolásban található tisztító rendszer elemeit ne használja együtt semmilyen más, hidrogén-peroxid alapú rendszer elemeivel.
 • A kontaktlencse viselése közben szembe cseppentett gyógyszerek használata előtt kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát
 • Irritáció esetén azonnal hagyja abba a használatot, távolítsa el a lencséket, és keresse fel a kontaktlencsét felíró szemész szakorvost vagy optometristát.
 • A felnyitást követő három hónap elteltével ne használja tovább a folyadékot.
 • Legfeljebb 25 °C-on tárolandó.
 • Használjon minden használathoz új henger alakú tokot és semlegesítő lemezt.
 • A megmaradó folyadékot öntse ki a henger alakú tokból soha ne használja fel újra
 • Ha a lencséket 7 napnál hosszabb ideig tárolja a tartósítószer-mentes, egylépcsős peroxid folyadékban fertőtlenítse a lencséket újra friss folyadékra cserélve a henger alakú tok tartalmat
 • Ne töltse a folyadékot a jelölt szinten túl.
 • Használat után zárja vissza a flakont.
 • Ne használja a terméket, ha allergiás reakciót tapasztal.
 • Ne érintse a flakon adagoló nyílását semmilyen felülethez.
 • A lencséket a fertőtlenítés és tárolás során tartsa függőleges pozícióban, biztonságos helyen.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetétel: Steril 3% hidrogén-peroxid, 0,00025% Poloxamer, foszfonsavval és foszfátokkal pufferolva.

Gyártó: CooperVision
 1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről