Clariti Kontaktlencsék

Clariti Elite (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 7 590 Ft
eOptika ár: 4 430 Ft
Clariti Toric (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 9 290 Ft
eOptika ár: 6 190 Ft
Clariti Multifocal (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 10 490 Ft
eOptika ár: 6 190 Ft
Clariti 1 Day (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 8 290 Ft
eOptika ár: 6 170 Ft
Clariti 1 Day Toric (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 10 590 Ft
eOptika ár: 7 290 Ft
Clariti 1 Day Multifocal (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 12 590 Ft
eOptika ár: 8 290 Ft
Clariti 1 Day (90 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 17 900 Ft
eOptika ár: 14 990 Ft
7 Termék

Clariti kontaktlencse – új gyártó égisze alatt, a megszokott minőséggel!

A már jól ismert Clariti kontaktlencse családot eredetileg a Sauflon gyártotta, de 2015-ben a CooperVision felvásárolta a vállalatot, így ma már a Sauflon Clariti kontaktlencse helyett a CooperVision Clariti kontaktlencse névvel találkozhatunk.

Természetesen a jól megszokott minőség továbbra is garantált:

A Clariti kontaktlencséi a gazdag víztartalomnak és a magas oxigénáteresztő képességüknek köszönhetően kényelmet és megfelelő szellőzést biztosítanak szeme szaruhártyájának.

A Clariti lencse család UV szűrő képessége is kimagasló: UVA és UVB védelemmel is rendelkeznek, így védik szemét a nap káros sugaraitól. Az innovatív WetLoc™ technológia folyamatos nedvesíthetőséget biztosít a viselés teljes ideje alatt. Ez az új eljárás egy felületkezelés nélküli technológia, amely a szilikonmolekulák szerkezetét átalakítja, így a kontaktlencse természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat, szintén a WetLoc™-nak köszönhetően pedig a lencse felszínén is tartja azokat.

A Clariti kontaktlencse kínálatán belül egyaránt megtalálhatók havi és napi hordási idejű kontaktlencsék. Mindkét típusnak megvan az előnye, de mielőtt döntene, ajánlott kikérnie optikusa, vagy szemész szakorvosa tanácsát.

A napi- és havi verziók mellett a rövidlátás, a távollátás, az asztigmia és a presbiópia korrekciójára alkalmas lencsék is találhatóak a CooperVision Clariti kontaktlencsék között, így mindenki megtalálja a szeméhez leginkább illőt. A márka összes lencséje maximális kényelmet és stabilitást biztosít, akár a napi, akár a havi kihordású változat mellett dönt.

Clariti kontaktlencse rendelés online

Tegye próbára Ön is a Clariti lencséket és váljon elégedett kontaktlencse-viselővé! Kényelem, hidratáltság, hosszan tartó komfortérzet, a Clariti kontaktlencse ár -érték arányban is a legjobbak között, rendelje meg, még ma!