eOptika Kft - Optika - Bolti akció szabályzat

A jelen szabályzat érvényes: 2023. április 20-tól visszavonásig

 1. Az akció érvényes 2023. április 20-tól visszavonásig, az üzlet kínálatának megfelelően.
 2. Az akcióban szereplő kedvezmények csak komplett szemüveg (szemüvegkeret és abba becsiszolt egy pár szemüveglencse) egyidejű bolti (nem webes) vásárlása esetén vehető igénybe.
 3. Komplett egyfókuszú szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 30% kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár. A kedvezmény értéke nem haladhatja meg az 50 000 Ft-ot.
 4. Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár. A kedvezmény értéke nem haladhatja meg az 50 000 Ft-ot.
 5. Napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezmény. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik.
 6. Előzőekben nálunk vagy máshol vásárolt szemüvegkeretre az akció nem használható fel.
 7. Az 50% szemüvegkeret akcióban az optikában kijelölt szemüvegkeretek tartoznak csak bele.
 8. Más kedvezménnyel vagy ajánlattal a jelen akció kedvezménye nem vonható össze.
 9. A szemüveglencsékre és szemüvegkeretre vonatkozó kedvezmény kizárólag az eOptika üzletében vehető igénybe. (cím: 1066 Budapest, Teréz körút 50.).
 10. Amennyiben az eOptika Kft. a szállító visszajelzése alapján nem képes teljesíteni a felvett megrendelést, akkor arról a szokásos ügymenet szerint értesíti a vásárlót.
 11. A kedvezmény az akcióban megadott termékkörökön kívül más terméktípus vásárlására nem használható fel, készpénzre nem váltható és értékéből készpénz nem adható vissza.
 12. Jelen akcióban az eOptika Kft. alkalmazottjai és szerződéses alvállalkozói csak az eOptika Kft. ügyvezetőjének előzetes engedélyével vehetnek részt.
 13. Az eOptika Kft. ÁSZF-e értelmében ebben az akcióban sem szolgál ki viszonteladókat. Az akció keretében megvásárolható termékeket csak a magánszemélyek saját használatára vásárolhatják, az eladott termékek vevőnkénti darabszáma az így elvárható mértéket meg nem haladó mennyiség lehet, és a termékeket nem szabad továbbértékesíteni. Az eOptika Kft képes vevőinek áfás számlát kiállítani (pl védőszemüveg, munkahelyi szemüveg), de ezen típusú felhasználás is a magánszemélyek (mint munkavállalók) saját használatának minősül A további limitációk megértéséhez kérjük, tanulmányozza át Általános Szerződési Feltételeinket, melyet weboldalunkon talál.
 14. Akciónkat az akcióban részt vevő termékek gyártói nem támogatják anyagilag.
 15. Minden más, jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésben az eOptika Kft. Általános Szerződési Feltételei (https://eoptika.hu/aszf.html) érvényesek.
 16. Az eOptika Kft. fenntartja magának a jogot a jelen Akciós Szabályzat módosítására, illetve kiegészítésére az akció időtartalma alatt is. A módosítások azonnali hatállyal életbe lépnek és azt weboldalunkon, valamint az üzletben megtalálható Akciós Szabályzatban hirdetjük ki. A módosítás nem érintheti hátrányosan a már felvett rendelések vállalási és teljesítési feltételeit, viszont a módosított Szabályzat érvényes valamennyi, a módosítás után felvett megrendelésre.
 17. A vásárló az akcióval, vásárlással vagy adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseit, panaszait a kapcsolat@eoptika.hu email címen, a 06-30-222-2275-ös telefonszámon vagy postai levélben (eOptika Kft., 1132 Budapest, Visegrádi u 11. ) jelezheti.


Készítette: eOptika Kft. (székhely: 1026 Budapest, Lepke utca 29/A.; cégjegyzékszám: 01-09-953509).