Kontaktlencse

Bolti ár: 10 590 Ft
eOptika ár: 9 750 Ft
Bolti ár: 13 387 Ft
eOptika ár: 8 990 Ft
Bolti ár: 31 600 Ft
eOptika ár: 22 500 Ft
Bolti ár: 13 387 Ft
eOptika ár: 8 950 Ft
Bolti ár: 9 669 Ft
eOptika ár: 6 970 Ft
Bolti ár: 27 830 Ft
eOptika ár: 19 790 Ft
Bolti ár: 38 962 Ft
eOptika ár: 26 790 Ft
Bolti ár: 9 174 Ft
eOptika ár: 6 330 Ft
Total30 (6 db)
 
eOptika ár: 16 980 Ft
Total30 (3 db)
 
eOptika ár: 8 980 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 115

A gyors és egyszerű megoldásokat kedveli? Kontaktlencse rendelés online, akár másnapra!

Napjainkban egyre elterjedtebb az online vásárlás intézménye, teljes joggal. Az otthonunk kényelméből szerezhetjük be a szükséges dolgokat, sok esetben a bolti ár töredékéért, legyen szó élelmiszerről, műszaki cikkekről, ruházatról, vagy bármi másról. Miért lenne ez másképp a kontaktlencse esetében? A kontaktlencse rendelés éppolyan egyszerű és gyors, mint az összes többi webes vásárlás. A lényeg, hogy megbízható helyről rendeljen és a jól bevált lencséjét. Amennyiben váltani szeretne, első lépésként konzultáljon kontaktológusával, szemész szakorvosával!

Kontaktlencse vásárlás olcsóbban?

Bizony, az internetes vásárlás gyakran a legolcsóbb megoldás, hiszen sok költség megspórolható egy webáruház üzemeltetésével, szemben a hagyományos üzletekkel. Ennek köszönhetően a kontaktlencse árak is jóval kedvezőbbek lehetnek. A másik nem elhanyagolható szempont, hogy többnyire 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja rendelését, nem kell adott esetben heteket várnia rá. A kontaktlencse online rendelésével tehát időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Áraink 30-50%-kal alacsonyabbak mint a bolti árak. A legnagyobb kontaktlencse gyártók, garantáltan eredeti termékeit kínáljuk. Rendeléseink 80%-át saját raktárunkból szolgáljuk ki.

Biztonságos-e a kontaktlencse online rendelés esetén?

Természetesen, hiszen ugyanazon jól ismert márkák közül választhat, mintha személyesen menne be egy üzletbe: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear, a listát még hosszan sorolhatnánk. Nem csak a kontaktlencse árak kedvezőbbek tehát ilyen módon, de a minőség tekintetében sem kell alább adnunk. Amennyiben Ön gyakorlott lencse-viselő, tisztában van a dioptria- és a görbület értékeivel, úgy bátran és biztonságosan vásárolhat online. Első kontaktlencse vásárlás előtt azonban mindenképp javasolt a szakemberrel történő egyeztetés és betanítás! Minden jel arra mutat, hogy az optika világát is meghódítja az internetes vásárlás, tegye próbára Ön is!

Hogyan működik a kontaktlencse?

A kontaktlencse egy kényelmes, könnyen elérhető látásjavító eszköz, amelyet előszeretettel választanak azok, akik kevésbé szívesen viselnek szemüveget. Akárcsak a szemüveg, a kontaktlencse is arra hivatott, hogy kiküszöbölje a szem fénytörési hibáját és ezáltal éles látást biztosítson.

A szemfelületre tapadva, a szemgolyóval együtt mozogva segítenek a szemeknek a fókuszálásban. Elérhető szférikus, tórikus, bifokális, multifokális, sőt, színes verzióban is, amely akár dioptria nélkül is kérhető.

Hordási idő szerint megkülönböztetünk napi, kétheti, havi, 3 havi és éves hordású kontaktlencséket. Hogy Ön számára melyik a legideálisabb, azt kontaktológus szakember állapítja meg.


Miből van a kontaktlencse? Mi a különbség a lágy és a kemény típusok között?

Az első kontaktlencsék 100 évvel ezelőtt még üvegből, azután pedig speciális műanyagból készültek, és a mai napig léteznek úgynevezett alakstabil, kemény formában. Ezeket a típusokat már csak ritkán ajánlják, például nagy cilinder esetében.
A mai legmodernebb, lágy kontaktlencsék úgynevezett szilikon-hidrogél anyagból készülnek, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik a kontaktlencse viselését, mint elődjeik. Viselésük gyakorlatilag észrevehetetlen, és akár egész nap is a szemben maradhatnak, anélkül, hogy irritációt okoznának.
Hogy kinek milyen kontaktlencse javasolt, azt kontaktológus szakember állapítja meg egy látásvizsgálat alkalmával.


Hogyan kell kontaktlencsét rendelni? Milyen eszközöket kell még vásárolni hozzá?

Az első kontaktlencsét szakember írja fel, aki egy szemvizsgálattal egybekötve megállapítja a dioptria, a görbület és adott esetben a cilinder mértékét. Ezen adatok birtokában a kontaktlencse megrendelése egyszerű folyamat. Előfordulhat, hogy a két szem eltérő dioptriával rendelkezik, ilyenkor a rendelés során szükséges megadni mindkét adatot.
Kontaktlencse viseléséhez szükséges egy jó minőségű ápolófolyadék, valamint kontaktlencse-tároló tok. Ez utóbbi általában található az ápolófolyadék dobozában.
Mindezek mellett jó szolgálatot tehet, ha mindig van kéznél egy kontaktlencsére is cseppenthető szemcsepp, amely szükség esetén pillanatok alatt felfrissíti a szemeket.
Ha nem biztos benne, hogy kontaktlencséje mellé milyen ápolófolyadékot vagy szemcseppet válasszon, forduljon bizalommal kontaktológus szakembereinkhez!

Miért válassza az eOptikát?

  • Eredeti termék - Kizárólag minőségi, a legjobb gyártóktól származó, eredeti termékeket kínáljuk. (Bővebben ...)
  • Ár-garancia - Ha a vásárlás időpontjában alacsonyabb áron vásárolhatta volna meg a terméket magyar forgalmazótól, mint amilyen áron tőlünk vette, akkor mi a két ár különbözetének 100%-át visszafizetjük Önnek. (Bővebben ...)
  • Egyszerű, gyors - A termék megrendelése után folyamatosan tájékoztatjuk Önt a rendelés állapotáról, és a lehető leggyorsabban juttatjuk el Önhöz a termékeket.
    Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. (Bővebben ...)
  • Biztos - 14 napos pénz-visszafizetési garanciát adunk bármely nálunk vásárolt szemüvegre, szemüvegkeretre vagy napszemüvegre és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kontaktlencsékre. (Bővebben ...)