ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlencse folyadék tokkal
ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlencse folyadék tokkal
 2 680 Ft

ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

 2 680 Ft
Összehasonlítom
Átvételi mód Szállítási díj
Optikánkban (Teréz Krt. 50.) Ingyenes (kártyás fizetéssel)
Partner Optikában Ingyenes (kártyás fizetéssel)
FoxPost automata 590 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Pick Pack Pont 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Posta Pont 890 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
GLS csomagpont vagy automata 990 Ft
Házhozszállítás GLS 1 490 Ft
Házhozszállítás Express One, Sprinter 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Külföldre, világszerte 2 500 Ft (75 000 Ft felett Ingyenes)
Adatok
Márka
Kiszerelés
120 és 360 ml között
Folyadéktípus
Multifunkcionális (lágy lencse)
Milyen lencséhez
Lágy lencse
Kiegészítők
1 db lencsetartó tok
EAN
7391899847344
Cikkszám
RNMP360
Részletek

ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

A Bausch & Lomb ReNu MultiPlus® lubrikáló- és újranedvesítő cseppek egy steril, tartósított oldat, amely ajánlott a puha (hidrofil) kontaktlencsék hatékony lubrikálására és újra nedvesítésére a lencsék kényelmesebb viselése érdekében.

Felhasználás: Kontaktlencse viselés közben szükség esetén tegyen 2 vagy 3 cseppet kontaktlencséjére. Többször is pislogjon utána. Ha az kontaktlencsében még mindig nem érzi magát kényelmesen, adjon hozzá még egy cseppet. Ha a kellemetlen érzés továbbra is fennáll, AZONNAL vegye le a lencsét, és vegye fel a kapcsolatot a szemészével.

Összetevők: Steril, izotóniás oldat, amely povidont, bórsavat, kálium-kloridot, nátrium-borátot és nátrium-kloridot tartalmaz; tartósítva 0,1% dinátrium-edetáttal és 0,1% szorbinsavval.

Leírás: A Bausch & Lomb ReNu MultiPlus lubrikáló -és újranedvesítő cseppek ideálisak a napi viseletű vagy a hosszú ideig tartó lencse viselés mellett, valamint az egyszer használatos lencsék vagy a gyakori cseréhez előírt lencsék újramosására. Ha hosszabb viseletű lencséket visel, ez a megoldás felhasználható lencsék alvás utáni újranedvesítésére.

INDIKÁCIÓK (felhasználások): A Bausch & Lomb ReNu MultiPlus lubrikáló- és újranedvesítő cseppeket lágy (hidrofil) kontaktlencsék kenésére és újra nedvesítésére használják viselésük közben. A terméket napi vagy hosszan használható lencsékkel, valamint a gyakori cserére előírt eldobható lencsékkel vagy lencsékkel lehet használni.

ELLENJAVALKOZÁSOK (okok nem használják): AMENNYIBEN BÁRMELY ÖSSZETEVŐRE ALLERGIÁS NE HASZNÁLJA.

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

 • Kontaktlencsékkel és lencsés gondozási termékekkel kapcsolatos problémák a szem súlyos sérülését eredményezhetik.
 • A lencsék és a lencseápolási termékek megfelelő használatához és gondozásához elengedhetetlen, hogy kövesse a szemorvosi utasításokat és az összes címkézési utasítást, ideértve a lencse tokját.
 • A szemproblémák, beleértve a szaruhártya fekélyeket is gyorsan fejlődhetnek, és látásvesztéshez vezethetnek.
 • A napi lencséket nem szabad éjszaka alvás közben használni. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a súlyos mellékhatások kockázata megnő, ha ezeket a lencséket egy éjszakán keresztül viselik.
 • A meghosszabbított használatú lencséket rendszeresen el kell távolítani tisztítás és fertőtlenítés, illetve ártalmatlanítás és pótlás céljából, a szemorvos által előírt ütemterv szerint.
 • A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a hosszan viselő kontaktlencse-használóknál nagyobb a súlyos mellékhatások gyakorisága, mint a napi kontaktlencse-használóknál.
 • A tanulmányok azt is kimutatták, hogy a súlyos mellékhatások kockázata növeli a hosszabb ideig elhasznált lencséket, mielőtt eltávolítanák őket tisztítás és fertőtlenítés, illetve ártalmatlanítás és cserés céljából.
 • A tanulmányok azt is kimutatták, hogy a dohányosoknál nagyobb a mellékhatások gyakorisága.
 • A szem kellemetlensége, túlzott könnyezés, látásváltozás, szempír jelentkezik, azonnal vegye le a lencsét, és azonnal vegye fel a kapcsolatot a szemészével.
 • Ajánlatos, hogy a kontaktlencsék viselői évente kétszer, vagy ha utasítják, gyakrabban találkozzanak szakemberekkel.
 • Az oldat vagy a lencsék szennyeződésének elkerülése érdekében:
 • Ne érintse a tartály hegyét semmilyen felületre.
 • Használat után cserélje ki a kupakot
 • Ne tegye ezt az oldatot más palackokba vagy tartályokba. 
 • Nem használható hő (termikus) fertőtlenítéshez.

FIGYELMEZTETÉSEK:

 • Használaton kívül a kupakot mindig alaposan csavarja rá a palackra.
 • Az oldatot szobahőmérsékleten tárolja.
 • A dobozon és a palackon feltüntetett lejárati idő előtt használja fel.
 • A felbontást követő 90 napon belül használja fel az ápolószert.
 • Ne használja az ápolószert ha a palack nyakán található biztonsági zárófólia sérült vagy hiányzik!
 • Tartsa gyermekektől elzárva.

MELLÉKHATÁSOK (problémák és tennivalók):

A következő problémák jelentkezhetnek: a szemek csípődnek, égnek vagy viszketnek (irritáció), a kényelem kevesebb, mint amikor a lencsét először a szemre helyezték, valami érzés a szemben (idegen test, karcos terület), a bőr túlzott öntözése (szakadás) szem, szokatlan szemkiválasztás, szempír, csökkent látásélesség (gyenge látásélesség), homályos látás, szivárványok vagy haloszlók tárgyak körül, fényérzékenység (fotofóbia) vagy száraz szem. Ha a fentiek bármelyikét észleli: Azonnal vegye le a lencsét. Ha a kellemetlenség vagy a probléma megszűnik, nézzen alaposan a lencsére. Ha az lencse bármilyen módon sérült, NE tegye vissza a lencsét a szemére. Helyezze a lencsét a tartódobozba, és vegye fel a kapcsolatot a szemészével. Ha a lencsén szennyeződés, szempilla vagy más idegen test van, vagy a probléma megszűnik, és a lencse sértetlennek tűnik, alaposan tisztítsa meg, öblítse át és fertőtlenítse a lencsét, majd helyezze vissza. Ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal vegye le a lencsét, és forduljon szemorvosához.

A fenti tünetek bármelyike ​​esetén súlyos állapot lehet, például fertőzés, szaruhártya-fekély, neovaszkularizáció vagy iritis. A súlyos szemkárosodás elkerülése érdekében azonnal kérje a probléma professzionális azonosítását és az azonnali kezelést.

Jó lencseápolási gyakorlatok

A lencsék kezelése előtt mindig mosson és öblítse le a kezét. Tisztítsa meg, öblítse le és fertőtlenítse a lencséket minden egyes eltávolításkor. A keveredés elkerülése érdekében először mindig ugyanazt a lencsét használja, jobbra vagy balra. Használat után mindig ürítse ki és öblítse le a lencse tokját friss öblítőoldattal, és hagyja megszáradni. Az egyszer használatos lencsék viselésekor minden egyes lencse eltávolításakor dobja ki, és cserélje ki új lencsére.

Hasonló termékek