Szűrés
Ár (Ft)
1 770 Ft - 8 120 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Repülőre felvihető

Solo Care Aqua kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát akár ingyenes kiszállítással.

6termék

SOLO Care Aqua kontaktlencse folyadék – forradalmi újítás, egyenesen Japánból!

A nagy nevű, japán Menicon gyártó innovatív ápolófolyadéka a Solo Care Aqua kontaktlencse folyadék. A Kyoichi Tanaka által alapított vállalatnak számos úttörő technológiát köszönhet az optikai piac, köztük a HydroLock és a MicroBlock elnevezésű újításokat.A HydroLock egyedülálló formulájának hála a Solo Care kontaktlencse folyadék egyszerre tisztít, fertőtlenít, távolítja el a lerakódott fehérjét, valamint minden eddiginél tartósabb hidratáltság érzést biztosít a kontaktlencse viselők számára. Egész nap nedvesen tartja a lencséket, melynek köszönhetően elkerülhető a kényelmetlen szemszárazság és irritáció.

Tanulmányok hosszú sora bizonyítja, hogy a kontaktlencse viselők sok esetben nem fordítanak elég figyelmet a tároló tokok tisztán tartására, fertőtlenítésére. Egy kísérlet során 100 tokból 80 bizonyult szennyezettnek baktériumok, mikroorganizmusok, vagy gombák által. Az ebből fakadó kontaktlencse-elfertőződések ellen került kifejlesztésre a forradalmian új MicroBlock lencsetároló tok.

Ez egy antibakteriális hatású réteggel bevont tároló, mely elpusztítja a baktériumokat és megelőzi a lencsék szennyeződését.

A MicroBlock lencsetartó tok ezüstöt tartalmaz, emiatt idővel enyhén elszíneződhet, ez azonban nem befolyásolja az antibakteriális hatást.A Solo Care Aqua folyadékot csak saját tokjával alkalmazza, mindig friss Solo Care Aqua oldattal. A már egyszer használt oldatot ne használja újra a fertőtlenítő-hatás csökkenése miatt!

Minden idők legjobb Solo Care Aqua kontaktlencse folyadék ára várja az eOptikánál!

Tekintse meg kínálatunkat és vásárolja meg webáruházunkban a 90 ml-s, 360 ml-s, vagy a gazdaságos 2X360 ml-es, gazdaságos Solo Care Aqua kontaktlencse folyadék csomagot!