eOpticians jobs / eOptika állás, munka

eOptika.hu

eOptika álláslehetőségek

Az eOptika.hu a jövő optikája, a jelenben. Mi a mában működünk úgy, ahogy szerintünk 10 év múlva az úttörő optikák, 20 év múlva valamennyi optika működni fog. Vevőinknek a jó látás élményét tesszük könnyen elérhetővé széles választékkal, rendkívül alacsony árakkal, kényelmes bolti és otthoni vásárlási lehetőségekkel.

Munkatársaink számára az a munkahely kívánunk lenni, ahol szakmailag rendkívül sikeres tudsz lenni és közben nagyon jól is érzed magad. Valamennyi kollégánkban keresünk pár személyiségjegyet, ami eOptikássá tesz minket. Gyors növekedésünk miatt szinte folyamatosan keresünk új kollégákat a budapesti Nyugati Pályaudvar mellett található optikai boltunkba, raktárunkba vagy internetes távértékesítési részlegünkre.

Jelenleg nyitott állásaink:

Optikus, látszerész eladó (1 fő)

Műhelyes, szemüvegkészítő látszerész (1 fő)

Optikus/Látszerész (részmunkaidős vagy beugró) (1 fő)

Optometrista (1 fő)

Optometrista (részmunkaidős vagy beugró) (1 fő)

Logisztikai munkatárs (1 fő)

A csillaggal (*) jelölt állásokat nemrégiben betöltöttük. Mégis javasoljuk, hogy jelentkezz nálunk egy önéletrajzzal a munka@eoptika.hu email címen, mert így neked tudunk szólni először, amikor újra felvételt hirdetünk.

A meg nem hirdetett pozícióinkra is jelentkezz nyugodtan, ha szerinted nekünk feltétlenül együtt kellene dolgoznunk.

Ismersz olyat, akinek ajánlanál minket? Hozz össze minket és fizetünk neked 100,000 forintnyi (nettó) "fejvadász" díjat. (Feltételek: először a Te ajánlásoddal érkezzen a kolléga neve vagy önéletrajza, végül őt válasszuk, és maradjon is legalább a próbaidő végéig.) Várjuk leveled a munka@eoptika.hu email címen.

Köszönjük szépen!