Akciók

Webbolti kiemelt ajánlatok

1+1 ajándék OPTIVE szemcsepp! Akciónk keretében minden Optive (10 ml) szemcsepp vagy Optive Fusion (10 ml) szemcsepp vásárlása esetén ajándékba adunk plusz egy Optive (10 ml) szemcseppet.

...

Pazar internetes árak, széles választék, eredeti termékek! A kuponkódot keresse az óriásplakátokon.

...

Szemünk védelme nyáron kiemelten fontos, így érdemes már most beszerezni egy napszemüveget. Az eOptika kínálatában eredeti Guess napszemüvegek megvásárolhatóak már 17.690 Ft-tól.

...

Webboltunkban több, mint 700 féle Polaroid napszemüveg akció kínálattal várjuk. Vásárolja meg kedvenc termékét most akár 20.000 Ft alatt.

...

Zac Posen szemüvegkeret újdonságok webboltunkban! Több, mint 160 modell 6300 Ft-tól. Stílus és minőség elérhető áron az eOptikánál.

...

Válogasson közel 400 féle Oakley keret közül akár 27,900 Ft-tól.

...

Minden doboz Ultra ONEday (30 db) napi kontaktlencse vásárlása mellé most ajándékot adunk! A promóció a készlet erejéig érvényes.

...

Bolti akciók (1066 Bp. Teréz krt. 50. szám alatti optikai szaküzletünkben érvényes akciók)

November 24-től 30-ig az egyfókuszú és a multifokális Essilor lencsék mellé ugyan azt a lencsét a vásárló megkapja egy másik keretben is ajándékba.

...

Optikai szaküzletünkben számtalan, készleten lévő szemüvegkeret közül választhat. Szakembereink örömmel segítenek megtalálni az Önhöz leginkább illő keretet. Komplett egyfókuszú szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 30% kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére

...

Jöjjön el optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb multifokális szemüveglencsét. Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár.

...

Optikánkban napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezmény. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik. Jöjjön el és válassza ki az Önhöz legjobban illő modellt.

...