eOptika akciók

Belvárosi optikánkban és webshopunkban az alábbi akciók érhetőek el:


optika-akciok

Optika Budapest szívében! (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) Szemüvegkeretek, kontaktlencsék és napszemüvegek a legjobb áron. Szolgáltatásainkat kiváló, gyakorlott optimetristáink végzik a legmodernebb eszközökkel.Optikánkban az alábbi lehetsőségek közül választhat: látásvizsgálat, szemvizsgálat, szemüvegkészítés, kontaktlencse vizsgálat, látásélesség vizsgálat, computeres szemvizsgálat. Könnyű megközelíthetőség, páratlanul széles termékválaszték és alacsony árak.


szemuveg-akcio

Szemüveg kínálatunkban számtalan keret között böngészhet. Neves márkák és gazdaságos termékek egyaránt gazdagítják kínálatunkat, így biztosan megtalálja azt, amelyik pénztárcájának és ízlésének leginkább megfelel. A szemüveg megrendeléséhez mindössze egy választott keretre és lencse típusra van szükség, illetve pár olyan adatra, amit a látásvizsgálat során állapítottak meg. Termékeinkre mindemellett ár-és eredetiség garanciát vállalunk. Akár multifokális, akár monitor szemüveg esetén is lehetősége van vékonyított lencsét rendelni, így mindenképpen olyan légies és kényelmes szemüveget kaphat kézhez, amilyet megálmodott.


napszemuveg-akcio

Az eOptikánál Versace, Dolce & Gabbana, Jaguar, Armani, Ray-Ban, Vogue, Karl Lagerfeld, Lacoste, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Ferré, Boss, Gant, Carrera, stb. márkájú napszemüveget is tud vásárolni. A 14.000 típusú márkás napszemüvegünk online is megvásárolható, és a legtöbb márkás napszemüveg optikánkban is elérhető. Optikánkban lehetőség van dioptriás napszemüveg megrendelésére, melyet a legképzettebb szakemberek készítenek el.

eOptika elérhetőségei: