Akciók

Webbolti kiemelt ajánlatok

Lépj túl a korlátokon nagy teljesítményű kontaktlencsével
Két doboz Bausch + Lomb Ultra ONEday mellé Decathlon ajándékkártya

...

Rengeteg modell, rengeteg márka most leárazva!

...

Napszemüveg és szemüveg keret Online Outletben garantáltan eredeti márkákat talál elérhető árakon.

...

Szemünk védelme nyáron kiemelten fontos, így érdemes már most beszerezni egy napszemüveget. Az eOptika kínálatában eredeti Guess napszemüvegek megvásárolhatóak már 17.690 Ft-tól.

...

Webboltunkban több, mint 700 féle Polaroid napszemüveg akció kínálattal várjuk. Vásárolja meg kedvenc termékét most akár 20.000 Ft alatt.

...

Zac Posen szemüvegkeret újdonságok webboltunkban! Több, mint 160 modell 6300 Ft-tól. Stílus és minőség elérhető áron az eOptikánál.

...

Bolti akciók (1066 Bp. Teréz krt. 50. szám alatti optikai szaküzletünkben érvényes akciók)

Optikai szaküzletünkben számtalan, készleten lévő szemüvegkeret közül választhat. Szakembereink örömmel segítenek megtalálni az Önhöz leginkább illő keretet. Komplett egyfókuszú szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 30% kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére

...

Jöjjön el optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb multifokális szemüveglencsét. Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár.

...

Optikánkban napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezmény. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik. Jöjjön el és válassza ki az Önhöz legjobban illő modellt.

...