Multifokális szemüveg akció
2018.07.26 15:10

Komplett multifokális szemüveg akció

Komplett multifokális szemüveg akció

Jöjjön el optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb multifokális szemüveglencsét. Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár.

Óriási multifokális szemüveg akció!

  • Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár.

A multifokális szemüveglencsék (más néven progresszív lencsék) a legmodernebb technológiával készített precízen csiszolt szemüveglencsék. Az ilyen lencséket úgy képzelhetjük el, mintha két vagy több eltérő dioptriájú lencséből lennének összeállítva, de az összeillesztés teljesen láthatatlan.

A multifokális szemüveg akció visszavonásig érvényes. Az akcióban a kedvezmény értéke maximálisan 50 000 Ft lehet és csak komplett szemüveg vásárlása esetén érvényes. Szemüvegkereteink megnézhetőek az interneten és felpróbálhatóak optikánkban (Teréz krt 50.) Válassza ki már otthonról, munkahelyéről a legjobb szemüvegkeretet! Jogi szabályzat az akcióhoz >>

*A kedvezmény csak az optikánkban érvényes, de lehetősége van a webshopunkban is megtekinteni kínálatunkat. Jöjjön el a Teréz körút 50. szám alatti üzletünkbe, és találja meg az Önnek legjobban tetsző darabot!

Térkép Monitoszemüveg kínálat


Elérhetőségeink

Email: kapcsolat@eoptika.hu

Címünk: 1066 Budapest, Teréz körút 50.(Térkép)

Nyitvatartás:

  • Hétfő-Péntek: 9:00 - 19:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

Térkép Minden akció és kupon