Szűrés
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés

EyeContact kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.

1termék

EyeContact kontaktlencse folyadék – a tökéletes megoldás lágy lencsék ápolására

A lágy típusú kontaktlencsék különleges ápolást igényelnek, így kifejezetten fontos, hogy számukra megfelelő kontaktlencse folyadékot válasszunk. Az Eye Contact minden szempontot figyelembe vett, amikor kifejlesztette magas minőségű ápolószerét, így született meg az EyeContact kontaktlencse folyadék, kifejezetten lágy lencsék ápolására, tisztítására.

Az Eye Contact Pure folyadék egy univerzális ápolószer, egyedi fehérje eltávolító összetevővel, amely kíméletesen, mégis alaposan tisztítja meg a lágy- és szilikon-hidrogél kontaktlencséket a rájuk rakódott fehérjéktől, mikrobáktól és egyéb szennyeződésektől. Ezen kívül kiválóan alkalmas a lencsék öblítésére, tárolására, miközben hidratálja és ápolja azokat. Amennyiben Ön havi, vagy ennél rövidebb hordási idejű, lágy kontaktlencsét visel, dörzsöléses tisztításra egyáltalán nincs szükség: a 4 órányi, Eye Contact Pure folyadékban történő áztatás maximálisan fertőtleníti és tisztítja lencséit.

Minden alkalommal friss ápolófolyadék kerüljön a lencse tároló tokba, ilyen módon megakadályozhatja a szemfertőzéseket okozó mikroorganizmusok elszaporodását. Plusz egy tipp: a kontaktlencséket reggel sminkelés előtt helyezze a szemekbe, ám este, a maximális higiénia érdekében, még a sminkeltávolítás előtt vegye ki és tegye a friss folyadékkal feltöltött tokba!

EyeContact kontaktlencse folyadék rendelés a leggyorsabb és legegyszerűbb módon

Amennyiben fontos Önnek a minőség és szeretné próbára tenni az Eye Contact folyadékot, de emellett a gazdaságosság is legalább ilyen fontos szempont, rendelje meg online, a bolti ár töredékéért, így garantált a legalacsonyabb EyeContact kontaktlencse folyadék ár!

Amennyiben nem biztos benne, hogy az Ön kontaktlencséjéhez milyen típusú ápolófolyadék illik, kérje ki kontaktológusa tanácsát!