Szűrés
Ár (Ft)
6 290 Ft - 183 490 Ft
Kollekció
Készleten?
Márka
Méret
Lencse szélessége
37 - 61
Keret anyaga
Keret formája
Keret színe
Mire keres megoldást?

Férfi szemüveg

 

5927termék
 

Férfi szemüvegkeretek verhetetlen áron

Optikai kereteink rendelhetőek, akár távoli, olvasószemüveg, monitor szemüveg (kékfény szűrő szemüveg) vagy multifokális szemüveg formájában is. Böngésszen teljes kínálatunkban online és rendelje meg az Önnek leginkább tetsző termékeket, mindössze néhány kattintással, akár online szemüveg próba segítségével, ingyenes házhozszállítással.

A szemüveg megrendeléséhez mindössze egy választott keretre és lencse típusra van szükség, illetve pár olyan adatra, amit a látásvizsgálat során állapítottak meg. Ezek függvényében alakul az ár, illetve a kiszállítási idő. Lehetőségeinkhez mérten mindig igyekszünk a lehető leghamarabb elkészíteni megrendelt szemüvegét.

Fedezze fel az optikánkban kapható férfi szemüvegkeret márkákat, melyben megtalálható a teljesség igénye nélkül: Hugo Boss férfi szemüvegkeret, Ray-Ban férfi szemüvegkeret, Oakley férfi szemüvegkeret, Tommy Hilfiger férfi szemüvegkeret, Armani férfi szemüvegkeret, Tom Ford férfi szemüvegkeret, Carrera férfi szemüvegkeret, Guess férfi szemüvegkeret, Versace férfi szemüveg és rengeteg egyéb jellegzetes márka kivételes darabjai. Ha segítségre szorul a választásban örömmel látjuk budapesti üzletünkben, ahol személyesen segíthetjük a választását.

Az optika Budapest belvárosában található (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás

Férfi szemüvegkeretek

Milyen adatok szükségesek az online szemüveg vásárláshoz?

Kettő (vagy éppen három) kulcsfontosságú adatra van szükség az online szemüvegrendelés esetében. Az első a dioptria, vagyis az az érték, ami meghatározza, hogy közelre vagy távolra lát kevésbé jól (esetleg mindkettő). A második adat a cilinder, amire nem mindenkinek van szüksége. Ennek akkor van jelentősége, ha asztigmatizmus esete áll fenn, tehát a szemgolyó görbülete nem tökéletes félgömböt formáz. A harmadik adat pedig a PD, vagyis “Pupillary Distance”, ami a két pupilla közötti távolságot jelöli.

Ha Ön már gyakorlott szemüvegviselő, akkor valószínűleg többször járt már látásvizsgálaton, így pontosan ismeri a rendeléshez szükséges adatokat (dioptria, cilinder, PD). Ha ezek megvannak, akkor már csak a keretválasztás és a szemüveglencse választás van hátra. Ha azonban régen volt látásvizsgálaton, vagy még sosem, akkor érdemes mindenképp itt kezdenie, és szakember segítségével meghatározni a rendeléshez szükséges adatait.

Férfi szemüveg: a szemüveglencse választás menete

Szemüvegek esetén alapvetően fontos a kényelem. Ez a keret választáson felül a lencse kialakításában is megmutatkozik. Nem lehet nehéz, vagy túl vastag. Akár multifokális, akár monitor szemüveg esetén is lehetősége van vékonyított lencsét rendelni, így mindenképpen olyan légies és kényelmes szemüveget kaphat kézhez, amilyet megálmodott. Ez főleg keret nélküli szemüveg rendelésénél fontos, hiszen ott keret híján maga a lencse válik arcunk meghatározó kiegészítőjévé.

A lencsék vékonyításán felül további bevonatokkal segíthetjük a mindennapi használatot és ellenálló képességet. A megrendelt majd a szemüveg készítés során hozzáadott bevonatok természetesen hozzájárulnak a szemüveg lencse árak alakulásához. A felületkeményítés, a portaszító, illetve a párataszító-, és vízlepergető bevonatokat olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik gyakran tartózkodnak párás, poros helyen. Fizikai munka, építkezés vagy éppen egy erdei bringázás során is hasznos, ha a lencsénk ellenállóbb ezekkel a kihívásokkal szemben.

UV-védelem nem csupán a napszemüvegeken alkalmazható, így, ha óvni szeretnénk a látásunkat, érdemes megfontolni. Emellett adhatunk még tükröződéscsökkentő réteget a lencséhez. Ez a bevonat kifejezetten hasznos havas terepen vagy rendszeres autózás esetén ugyanis a környezet felületeiről tompítja a visszatükröződést.

Mi az a szférikus, tórikus, multifokális szemüveg?

A szférikus szemüveglencse a legegyszerűbb szemüveglencse típus, amely a legtöbb ember számára megfelelő. Elérhetőek normál és vékonyított verzióban is, illetve készülhetnek műanyag és üveg alapanyagból is. A recepten Dsph / Sph. dpt. jelölés a szférikus dioptriát mutatja, tehát hogy a szemüveg „pluszos” vagy „mínuszos”.

A kisebb mértékű asztigmiát képes a szem korrigálni, azonban nagyobb fokú eltérés esetén szükség lehet tórikus, azaz „cilinderes” szemüvegre. Ez a típusú szemüveglencse képes a szemgolyó egyedi formájából adódó fénytörési hibát kiküszöbölni. Amennyiben ismeri a dioptriáját, a cilinder mértékét, és a két pupilla közti távolságát, tórikus szemüvegét online is meg tudja rendelni.

A multifokális szemüveglencse röviden azt a célt szolgálja, hogy viselője közelre és távolra egyaránt jól lásson. Az ilyen lencséket úgy képzelhetjük el, mintha két vagy több eltérő dioptriájú lencséből lennének összeállítva, de az összeillesztés teljesen láthatatlan. Óriási előnye, hogy minden távolságra éles képet biztosít, így alkalmas autóvezetéshez, olvasáshoz, számítógép használathoz. A multifokális szemüveg megrendeléséhez javasolt az előzetes személyes látásvizsgálat.

Miért nem látok jól a szemüveggel?

Ha az újonnan készült szemüveggel nem tökéletes a látása, azt jelezni kell a készítő optikánál. Amennyiben a szemüveg már régebb óta megvan, előfordulhat, hogy változás állt be a dioptria mértékében. Ebben az esetben is javasolt szakemberhez fordulni, aki egy látásvizsgálattal megállapítja, hogy szükség van-e új szemüvegre. Látásvizsgálatra érdemes legalább 1,5-2 évente járni. Amennyiben bármilyen panaszt tapasztal, látásromlás, szem- vagy fejfájás, esetleg munka közbeni könnyezést, szemfáradtságot, javasolt rögtön szakemberhez fordulni.

Mi az a dioptria nélküli (nulldioptriás) szemüveg?

Nem mindenkinek van szüksége látásjavításra, azonban szemüveget bárki viselhet, akár divatból, akár az elektronikus eszközök által kibocsátott káros, kék fény elleni védekezésképp. Az eOptikában valamennyi keret kérhető dioptria nélküli lencsével (tehát nulldioptriásan), kék fényszűrő réteggel, amely segít megóvni a szemet CVS-től, vagyis a számítógép előtti munkavégzés okozta szindrómától: a szemfáradtságtól, szemfájdalomtól, fejfájástól, könnyezéstől.

Férfi szemüveg kedvező áron, széles választékban

Megannyi optikai termékeket árusító webshop található az online világban, ám fontos, hogy csakis megbízható, leinformálható helyről vásároljon. Webáruházunk az ország egyik legnagyobb kontaktlencse, szemüveg, napszemüveg, monitor szemüveg kínálatát nyújtja, ahol rengeteg olcsó dioptriás szemüveg és olcsó férfi szemüvegkeret közül választhat.

Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, a termékek valódiságáért pedig garanciát vállalunk. Szemüvegét szakképzett, tapasztalt optikusaink készítik, akiknek fontos, hogy a legjobb minőségű termékeket kapja kézhez.