Szűrés
Ár (Ft)
1 290 Ft - 14 250 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Felnyitás után felhasználható

Comfort Drops szemcsepp

4termék

Comfort Drops szemcsepp – Egész napon át tartó, hűsítő komfortérzet

Légkondicionált irodában dolgozik? Túl sok időt tölt számítógép, vagy laptop előtt? Tévénézés közben gyakran hunyorog?

Amennyiben a három kérdésből legalább egyre igennel válaszolt, valószínű, hogy az Ön számára sem ismeretlen a szemszárazság kellemetlen jelensége. Napjaink egyik legelterjedtebb szemészeti panaszáról van szó, amelyet a nem optimális külső tényezők éppúgy kiválthatnak, mint a könnycsatornák esetleges zavarai. Amennyiben gyakran kínozza szemfájdalom, égő érzés, szemirritáció, vagy fejfájás, érdemes konzultálnia optikusával, szemészével és beszereznie egy jó minőségű szemcseppet.

Gyors és biztonságos megoldás a mindennapokban

A nagynevű CooperVision optikai vállalat innovatív fejlesztése a Comfort Drops szemcsepp, amely gyors és biztos megoldást nyújt a szemszárazság valamennyi tünetére. Nem kell többé a por, a légkondicionáló, a pollenek, vagy a hosszadalmas monitor előtti munkavégzés miatt aggódnia: naponta 1-2 cseppentésnyi Comfort Drops műkönny megszünteti a kellemetlen panaszokat. Egyúttal felfrissíti – és speciális összetételének köszönhetően – hatékonyan hidratálja a szemeket, akár egész napon át.

Könnyen kezelhető, praktikus kiszerelésének köszönhetően elfér a legapróbb táskákban is, így mindenhová magával viheti, többek közt kézipoggyászában is, repülős utazása során.

A vásárlás legegyszerűbb módja:

Comfort Drops szemcsepp rendelés online, akár másnapra, megbízható módon, otthona kényelméből. A gazdaságosság szintén fontos szempont: webáruházból rendelve garantált a legkedvezőbb Comfort Drops szemcsepp ár. Rendelje meg még ma, a bolti ár töredékéért és felejtse el a száraz, égő, irritált szemek okozta kellemetlen tüneteket!