Monitor szemüveg

Monitor szemüveg dioptriás vagy anélküli

Monitor szemüvegre van szüksége? Már 6500 Ft-tól elérhetőek!

Nézzen szét webshopunkban vagy jöjjön el belvárosi optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb monitorszűrő szemüveglencsét és szemüvegkeretet. Több, mint 100 szemüvegkeret közül választhat, amit a rendelésének megfelelően dioptriás vagy dioptria nélküli szemüveglencsével látunk el. Ettől jobb áron máshol nem kapja meg!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Kinek ajánlott a monitor szemüveg?

Nem feltétlenül azoknak lehet szüksége rá, akik arcát a mindennapok során is hagyományos szemüveg ékesíti. A monitor szemüveg azoknak ajánlott leginkább, akik sok időt, több órát töltenek számítógép előtt, irodában dolgoznak. A ma használt számos digitális eszköz által kibocsátott nagy mennyiségű fény károsíthatja látásunkat. Erre nyújt megoldást a monitor szemüveg, vagy más néven kékfény szűrő szemüveg.

A számítógép előtti látáspanaszok (Computer Vision Syndrome, röviden CVS)

Egy védőszemüveg a monitor előtti munkavégzéshez ma már szinte elengedhetetlen. A számítógép előtt végzett munka számos olyan tünetet produkál, amely megnehezítheti mindennapjainkat, és amelyek könnyedén elkerülhetőek lennének egy számítógép szemüveg használatával. Ilyenek például:

  • Homályos látás Az okostelefon vagy tablet hosszú időn át tartó használata homályos látáshoz vezethet, mivel ezek a természetellenes fényforrások zavarják a szemünket.
  • Fejfájás vagy migrén Sokat fáj a feje, esetleg migrén gyötri? Ez tipikus következménye lehet egy hosszú számítógép előtt töltött napnak, amit a nagy mennyiségű kék fény okoz (high-energy visible light-HEV).
  • Száraz szem szindróma Egy hosszú irodában töltött nap után száraznak érzi a szemét? Ezt okozhatja az, ha sokáig és akár túl közelről nézzük a monitorunkat vagy tabletet, okostelefont és keveset pislogunk.
  • Alvászavarok A természetellenes kék fény megnövekedett aránya káros lehet a szervezet melatonin szintjére. Ez által a szervezetünk belső ritmusa összezavarodhat, ami alvászavarhoz vezethet.

A monitorszűrő szemüveg vagy számítógép szemüveg elérhető dioptriás és dioptria nélküli verzióban is. Így ha egyébként nincs szüksége látáskorrekcióra, kék fény szűrő réteggel ellátott szemüveget akkor is igényelhet. A kék fény szűrő felületkezelés természetesen bármilyen szemüveglencse esetében alkalmazható, legyen szó egyfókuszú, bifokális vagy multifokális szemüvegről.

A monitor szemüveg ára attól függ, milyen szemüveglencsére van szüksége. A dioptria nélküli monitorszűrő szemüvegek már igen kedvező áron elérhetőek, hiszen ebben az esetben nincs szükség látáskorrekcióra. A multifokális és az egyfókuszú szemüvegek árairól ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Kérdése van, esetleg több információt szeretne?

Jöjjön el személyesen optikánkba, vagy hívjon és egyeztessünk időpontot!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma!

optika budapest

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata eOptika.hu