Pro-Vision kontaktlencse

Bolti ár: 9 990 Ft
eOptika ár: 4 849 Ft
Bolti ár: 1 690 Ft
eOptika ár: 989 Ft
2 Termék

Az eOptikánál a legjobb ár-érték arányt szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek, ezért vezettük be a Pro-Vision márkájú kontaktlencsénket. Ezek a havi szilikon-hidrogél lencsék arra hivatottak, hogy a legjobb áron egész nap biztosítsák a kényelmet!

A Pro-Vision legfontosabb előnyei:

Nagyszerű egész napos kényelem - A szilikon-hidrogél anyag a legújabb technológiákkal kombinálva biztosítja, hogy a lencséket egész nap viselheti anélkül, hogy kellemetlen érzést érezné. A lencsék kerek peremű kialakítással rendelkeznek, így extra kényelmet biztosítanak Önnek.

Hidratálás - A magas, 45%-os víztartalom biztosítja, hogy a lencséket egész nap viselheti anélkül, hogy a szeme kiszáradna.

Egészséges szemek - A lencsék magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, ami egészségesen tartja szemét és szaruhártyáját. A magas víztartalom csökkenti a lencsére tapadó lerakódások mennyiségét, így megőrizheti szeme egészségét.

365 napos pénzvisszafizetési garancia - A bontatlan dobozokat a vásárlást követő 365 napon belül visszaküldheti. Ezen felül még a felbontott dobozokat is visszaküldheti, ha nem elégedett a termékkel. A pénzvisszafizetési garancia részletei >>

A Pro-Vision jellemzői

A Pro-Vision, napi viselésre szánt havi lencsék. Kérjük, tekintse meg az alábbiakban, hogyan ápolja legjobban a Pro-Vision lencséket.

Ezek a lencsék a legújabb szilikon-hidrogélből készülnek, amely kényelmesebb viseletet hivatott biztosítani, és azt is lehetővé teszi, hogy a lencséket több órán keresztül viselje a nap folyamán anélkül, hogy kellemetlen érzést érezné. Magas víztartalommal és magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, így viselés közben nem szárad ki a szeme, és biztosítja szeme egészségét.

Kerek lencseperemmel rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek a szemhez, valamint nátrium-hialuronátot tartalmazó folyadékkal is rendelkeznek a kényelmes viselés érdekében.

Kinek érdemes a Pro-Visiont választania

  • Azoknak, akik szeretik a lencséket reggeltől estig viselni kellemetlenségek nélkül.
  • Azoknak, akiknek száraz a szemük, és magas víztartalmú lencsét igényelnek
  • Azoknak, akik havi lencsét szeretnének viselni és rövidlátásban vagy hipermetropiában szenvednek
  • Azok, akik a legjobb ár-érték arányt szeretnék választani!