Információk az új webboltra átállásról: eoptika.hu/atallas.

Hátralévő idő:

Pro-Vision garancia

100%-os pénzvisszafizetési garancia Pro-Vision kontaktlencséinkre

Próbálja ki az új Pro-Vision márkájú kontaktlencsénket! Ha nem elégedett a termékkel, a doboz teljes árát visszatérítjük! Kérjük, olvassa el alább a részleteket arról, hogyan teheti ezt meg.

A bontatlan dobozok visszaküldésére 356 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A bontott dobozok esetében, kérjük, a megrendeléstől számított 60 napon belül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolat@eoptika.hu e-mail címen, és tájékoztasson minket, hogy a felbontott dobozokat vissza szeretné küldeni. Kérjük, említse meg, hogy hány buborék csomagolású lencsét szeretne visszaküldeni. Ellenőrizzük kérését, és 2 munkanapon belül visszajelzünk Önnek a következő lépésekkel, amelyeket követnie kell.

Feltételek, amelyeknek meg kell felelnie

  • A 100%-os pénzvisszafizetési garancia csak az online, webshopunkban megvásárolt Pro-Vision lencsékre vonatkozik.
  • Bontott dobozt csak abban az esetben küldhet vissza, ha nem használt 2 lencsénél többet. A rendelés leadásától számított 60 napon belül értesítenie kell minket arról, hogy vissza kívánja küldeni a Pro-Vision felbontott dobozait.
  • A lencsék buborékcsomagolásának sértetlennek és jól becsomagoltnak kell lennie.
  • A garancia nem vonatkozik a visszaélésekre: pl. azonos típusú és paraméterű kontaktlencsék ismételt visszaküldése esetén.
  • A szállítási költségeket a vevőnek kell viselnie.
  • A kifizetett összeget visszatérítjük, függetlenül az időközben bekövetkező esetleges árváltozásoktól.

Mit kell tennie, miután elfogadtuk a visszaküldési kérelmét:

  • Előkészíteni a lencséket, és jól becsomagolni őket, lehetőleg ütésálló borítékban.
  • Csomagolja be a számlát vagy egy papírt a nevével, a rendelésszámával és elérhetőségével együtt.
  • Utánvétel esetén kérjük, adja meg bankszámlaszámát is, amelyre a termékek vételárát vissza tudjuk téríteni. A csomag visszaküldése postai úton vagy futárszolgálattal történhet. A csomagot a következő címre küldje vissza: eOptika Kft. 1132 Budapest, Visegrádi utca 11. fszt. 1. Kérjük a raktárunk címéhez írja a "utcafronti bejárat" kiegészítést!

Miután megkaptuk csomagját, és ellenőriztük, hogy a kontaktlencsék nem sérültek-e, a teljes összeg visszatérítéséről gondoskodunk.