Szűrés
Ár (Ft)
990 Ft - 7 800 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Repülőre felvihető

ReNu kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát akár ingyenes kiszállítással.

14termék
 

ReNu kontaktlencse folyadék – érzékeny szeműek számára is!

Ismerje meg a Bausch&Lomb ReNu márkájú, többfunkciós tisztító folyadékait, melyek minden lágy kontaktlencse ápolására alkalmasak!

A ReNu kontaktlencse folyadék kétféle verzióban érhető el:

ReNu Multiplus kontaktlencse folyadék

Hydranate technológiájú, népszerű ápolószer, mely hidratál, tisztít, fertőtlenít. A lencsék mindennapos öblítésére és tárolására szintén kiválóan alkalmas. Az eOptika webáruházában többféle, gazdaságos kiszerelésben is megtalálja:

  • ReNu Multiplus 60 ml
  • ReNu Multiplus 120 ml
  • ReNu Multiplus 240 ml
  • ReNu Multiplus 360 ml

Minden reggel dörzsölje át gyengéden, majd öblítse le lágy kontaktlencséjét ReNu kontaktlencse folyadék segítségével a komfortos lencse viselés és az üde tekintet érdekében!

ReNu MPS kontaktlencse folyadék

Ideális választás az érzékeny, irritált, könnyen kipirosodó szeműek számára. Többcélú ápoló folyadék, mely kíméletesen tisztít, ápol, nedvesít, és megnyugtatja a szemet. Eltávolítja az egész napos használat során lerakódott fehérjét és szennyeződéseket, hidratál és kényelmessé teszi a kontaktlencse viselését, akár 16 órán át.

Elérhető kiszerelések:

  • ReNu MPS 120 ml
  • ReNu MPS 240 ml
  • ReNu MPS 360 ml

Minden ReNu folyadék csomagolásában talál egy antibakteriális kontaktlencse tokot is, a maximális higiénia érdekében!

Plusz egy tipp: lencse tartó tokját legalább három havonta cserélje. A köztes időben érdemes 1-2 hetente egy percen át forróvíz alá tartva fertőtleníteni, így elkerülheti, hogy baktériumok, gombák, mikroorganizmusok telepedjenek meg a tok belsejében, komoly szemproblémákat, fertőzéseket okozva! A legjobb ReNu kontaktlencse folyadék ár az eOptikánál várja, tekintse meg kínálatunkat és rendelje meg, még ma!