Szűrés
Ár (Ft)
9 990 Ft - 253 490 Ft
Kollekció
Készleten?
Márka
Méret
Lencse szélessége
41 - 58
Keret anyaga
Keret formája
Keret színe

Macska szemüvegkeret

A Cat Eye, vagyis macskaszem egy lassan hetven éve népszerű stílus. Ez a forma eleganciát, sikket sugároz, miközben van benne egyfajta játékosság, mint ahogyan a macskákban is – az elnevezést ennek is köszönheti, nem csak a macskák szemére hajazó vonalvezetés miatt. A Cat Eye jellegzetessége, hogy felfelé ívelt, a halánték irányába pedig elkeskenyedik. Számos, nagynevű márka kínál Cat Eye szemüvegeket: Tommy Hilfiger, Vogue, Emporio Armani, Marc Jacobs és sok más brand vár az eOptika webáruházában és budapesti szaküzletében!

609termék
 

Cat eye szemüvegkeret

A Cat-eye keretek leginkább a kerek archoz, a hároszög alakú archoz és a szív alakú archoz illenek a legjobban.

1. A kerek arcokat a lágy görbék és sima vonalak jellemzik, az arccal nagyjából azonos szélességű az állkapocs és a homlok között. Kerek arcú arcformánál általában az áll nagyon kevés szögből lekerekített. Más arctípusokkal ellentétben a kerek arc gyakran nagyon megkülönböztethető A kerek arc formájú szemüveg kiválasztásakor a legfontosabb dolog, hogy olyan kereteket válasszunk, melyek szöget adnak az arc kerek formájához. Nagyon jól állnak a vastag, szögletes, tiszta vonalakkal ellátott szemüveg.

2. A háromszög alakú arc esetében az erős és szélesebb állkapocs-vonal keskenyebb arccsontozattal és homlokkal: ezek jellemzik a háromszög alakú arcformát, amely épp a szív-alak fordítottja. Ez a forma gyakran sugároz energiát és dinamikusságot.

3. A szív alakú arcok a homlokon a legszélesebb és az arc csontoktól az állig szűkülnek. Ez az arcforma lehet hosszú vagy kerek, és gyakran kedves és vidám megjelenést kölcsönöz a tulajdonosnak.

Cat eye szemüveg kollekció

A megfelelő szemüvegkeret kiválasztása esetén többnyire mindenkiben felmerül a kérdés: Milyen szemüvegkeretet válasszak? Az arcformát érintően is több kérdés fogalmazódhat meg bennünk: Milyen napszemüveget válasszak kerek arcformához?

A szemüvegkeret formája illetve keret típusa is fontos szempont a vásárlás során. Mi tudjuk, hogy nem könnyű a megfelelő szemüveg kiválasztása, ezért virtuális tükörrel és ezzel az arcforma - szemüvegkeret forma választóval is segítjük önt a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában.

A Cat eye szemüvegek mellett fedezze fel széles női szemüveg és férfi szemüveg kollekciónkat is.

Cat eye szemüvegkeret, akár ingyenes kiszállítással

Vásárolja meg kedvenc Cat eye szemüvegét gyors és akár ingyenes kiszállítással. 17 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás lehetőségére is van mód. Az aktuális szállítási díj információk az eOptika kft. webboltjának szállítás és fizetés oldalán található. (A szállítási díjak tekintetében az árváltozási jog fenntartva).

Cat eye napszemüveg

Női napszemüveg kínálatunkban is megtalálhatóak a Cat eye napszemüvegek is. A teljes napszemüveg kollekcióban széles férfi napszemüveg kínálattal is várjuk.

A Cat eye termékek minden szezonban, így a napszemüvegtrendek 2022-es kollekciójában is nagy sikernek örvendtek. A divatszemüvegek esetében számos márka kínál cat eye formájú napszemüveg és szemüveg terméket.

Milyen adatokat kell tudni az online szemüvegrendeléshez?

Az alábbi videóban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy megkönnyítsük az online vásárlást:

Amennyiben a szemüvegkeret kiválasztásában bizonytalan kérjük látogasson el budapesti optikánkba, ahol szakképzett kollégáink segítenek az Önnek legjobban megfelelő termék és szemüveglencsék kiválasztásában. Az optikában is számtalan szemüvegkeret között válogathat, így kényelmesen fel is tudja próbálni őket.

Az optika Budapest belvárosában található és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.

Látásvizsgálat személyesen optikánkban

Személyes találkozó keretében optikánkban a szemvizsgálat szakképzett optometristáinkkal történik, az eOptika vizsgálati rendelőiben ( Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között), modern eszközökkel. Vizsgálatainkhoz előzetes időpont foglalás szükséges. Javasoljuk a legegyszerűbb online időfoglalás lehetőségét. Kérjük kattintson a gombra, ahol könnyen le tudja foglalni az Ön számára legmegfelelőbb időpontot.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás