eOptika Blog
2022.01.10 15:04

Napszemüvegtrendek 2022

Napszemüvegtrendek 2022

Nem lehet elég korán feltérképezni, hogy mi várható 2022-ben a napszemüvegek terén.

Bár még csak januárt írunk, nem lehet elég korán feltérképezni a divat világát, azon belül is azt, hogy mi várható 2022-ben a napszemüvegek terén. Már csak azért sem, mert legkésőbb márciusban-áprilisban az is előszedi a tavalyi darabot, aki egyébként nem hord télen napszemüveget, vagy éppen elkezd nézelődni, hogy milyen is legyen az idei darab, amit megvásárol.

Természetesen vannak örök klasszikusok, színben-fazonban egyaránt, amelyek népszerűsége sosem függ az aktuális divattól, ezekre majd egy következő bejegyzésben térünk ki. Most nézzük azokat az árnyalatokat és formákat, amiket kifejezetten ez az év emel majd a trendek reflektorfényébe.

Napsütötte fehér

Fehér napszemüveg

Nyáron a fehér szín mindig nagy divat, mind ruhák, mind kiegészítők szempontjából. Idén ez a napszemüvegekre is igaz lesz. A fehér keretes napszemüvegek kellőképp bulisak, jó illenek a napsütötte évszakok vidámságához, és nem mellesleg mindenhez passzolnak, akár a strandon időzöl, akár egy elegáns kerti partin veszel részt. Csapj a fejedbe egy szalmakalapot, és máris kész a tökéletes nyári szett!

Nagymacska

Cat-Eye napszemüveg

A cica forma szinte minden évben visszaköszön a napszemüveg trendekben, idén azonban kifejezetten a nagyobb ablakos, mondhatni nagymacskás modellek lesznek a középpontban. A cicák játékossága és eleganciája ihlette ezt a fazont, ezáltal tökéletesen alkalmas arra, hogy megmutassa viselője hasonló személyiségét. Ne félj tőle, ha eddig csak klasszikus darabjaid voltak, inkább tedd próbára, és meglátod, hogy rajtad is milyen jól mutat egy cicaszem formájú napszemüveg!

Tiszta, mint a víz

Transzparens napszemüveg

Ha valami igazán vagány dolgot keresel, akkor neked találták ki az átlátszó keretes napszemüvegeket! A letisztultság ugyanis mindig divatos, nemtől, kortól függetlenül. Ha csak egy darabot szeretnél beszerezni, ami bármilyen szettel összhangban van, akkor tedd le a voksod egy transzparens keretű napszemüveg mellett. Jól fog mutatni a hétköznapokban, a fesztiválokon, de az elegánsabb eseményeken is, így tutira nem lősz mellé vele!

Milyen napszemüveget válasszak az arcformámhoz?

A divat mellett az is fontos szempont, hogy a kiválasztott napszemüveg passzoljon az arcformádhoz. Nem csak azért, mert így lesz igazán kényelmes (bár ez sem elhanyagolható tény), hanem azért is, mert így fogja tudni igazán befedni az védeni kívánt területet: a szemeket és a szemkörnyék érzékeny bőrét.

Íme, egy kis segítség, hogy ki tudd választani, a te arcformádhoz milyen fazonú napszemüveg illik legjobban:

Szemüveg keret forma- Arc form

Szerezd be napszemüveged akciósan!

Bármelyik fazonra essen is a választásod, az eOptika napszemüveg kínálatában biztosan megtalálod. A virtuális tükörrel fel is próbálhatod, de budapesti szaküzletünkben is szeretettel várunk, ahol kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a stílusodhoz és arcformádhoz tökéletesen passzoló napszemüveget!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!