Szállítás és fizetés

Átvételi lehetőségek

Fizetési lehetőségek


Optikai üzletünkben, Budapesten (1066 Budapest, Teréz körút 50.)

ingyenes összekészítjük csomagját üzletünkben (H-1066 Bp, Teréz krt 50.), munkanapokon 10.00 és 18.00 óra között. Optikánk szombaton és vasárnap zárva tart.

Összekészített csomagját személyesen Budapest belvárosában található optikai üzletünkben tudja átvenni: H-1066 Bp, Teréz krt 50). Az iroda könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (3-as metró, földalatti, 4-6 villamos: Nyugati Pályaudvar, Oktogon). Munkanapokon 10.00 és 18.00 óra között tudjuk Önt fogadni. Fontos, hogy várja meg a visszaigazoló emailt arról, hogy rendelése személyesen átvehető. (Ha sürgős volt rendelése és a rendelés során látta, hogy raktárról tudjuk teljesíteni, akkor küldjön nekünk egy emailt, hogy még aznap át tudja venni termékeit.) Optikai üzletünk elérhetősége: +36302222275 vagy kapcsolat@eoptika.hu.

Országszerte, 600 ponton - Pick Pack Pont

Relay, Inmedio újságárusok; MOL ésOMV töltőállomások; Co-op élelmiszerboltok; Playersroom és Sport Factory cipőboltok.

Magyarország 190 településén, több mint 600 ponton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudja venni rendelését. A Pick Pack Pontok valójában Relay és Inmedio hírlap-árusokat; OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutakat; Playersroom, Sportfactory, Sportmax és Co-op Star üzleteket takarnak. Nyitva tartásuk pontonként változó, de többségében nagyobb intervallumot fednek le, mint futárszolgálatunk. (Pick Pack Pontok) A Pick Pack Pontokon fizethet készpénzzel és többségénél bankkártyával is. Ha már minden rendelt terméke raktárunkban van, úgy csomagja bármely választott budapesti pontra 1-2 munkanap alatt, bármely vidéki pontra 2-4 munkanap alatt érkezik ki. (Ön két email értesítést fog kapni: először tőlünk (az eOptika.hu-tól), majd a kiszállító cégtől, amikor megérkezett csomagja a választott Pick Pack Pontra. Az adott ponton legfeljebb 5 napig várja Önt csomagja, hogy átvegye, utána automatikusan visszaszállítják nekünk.) A szállítási költség 15 000 Ft rendelési érték alatt 490 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. További információ az átvételi pontokról: pickpackpont.hu, vevőszolgálati email cím: pickpackpont@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 7.00 és 20.00 között: +36 (1) 803 63 00, hétvégeken 10.00 és 12.00 között: +36 (30) 619 30 70.
Rendelésének aktuális állapotáról a Pick Pack Pont csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

Nézze meg, melyik ponton tudná Ön is átvenni rendelését (további információ a lista alatt fog megjelenni):

Országszerte, 799 csomagautomata - FoxPost

  • A csomagok 1-2 munkanapos átfutással érkeznek meg a csomagautomatákba. 
  • A megérkezés után 5 napig veheti át csomagját. Ha 5 napon belül nem veszi át csomagját, akkor a FoxPost visszahozza nekünk.

Az automaták bevásárlóközpontokban, fedett helyen találhatók. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ. Ha megrendelése munkanapon 15 óráig megérkezik és minden rendelt termék raktárunkban van, úgy csomagja bármely választott FoxPost csomagautomatába a következő munkanapra érkezik meg. Miután átadtuk rendelését a FoxPostnak, emailben értesítjük Önt. Rendelése csomagautomatába érkezéséről a FoxPost SMS-ben értesítést küld Önnek. FONTOS, hogy a telefonszámát pontosan adja meg a rendelése során, különben nem kap értesítést a csomagja megérkezéséről. Az automatáknál bankkártyával tud fizetni, illetve a megrendelése során online. A szállítási költség 15 000 Ft rendelési érték alatt 490 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENESBővebb információt talál a FoxPost oldalán, vagy forduljon ügyfélszolgálatukhoz a 06-1-999-0-369 (H-P 09-21 óráig). 
Rendelésének aktuális állapotáról a FoxPost csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

A csomagátvétel módjáról ebben a videóból is tájékozódhat:

Itt találja a csomagautomaták listáját. Válassza ki az Önnek szimpatikusat, amely ezután megjelenik térképen, illetve a térkép mellett a bővebb információk is a választott automatáról:

Országszerte, 3 000 ponton, PostaPont

(Magyar Postahivatalok, MOL benzinkutak, csomagautomaták)

Magyarország több mint 2100 településén, több mint 3000 PostaPonton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudja venni rendelését. Ezek a PostaPontok többségükben postahivatalok, de vannak közöttük MOL benzinkutak, Coop áruházak és csomagautomaták is. Nyitva tartásuk pontonként változó, de többségében nagyobb intervallumot fednek le, mint futárszolgálatunk. PostaPontokat. A legtöbb PostaPonton fizethet készpénzzel és bankkártyával is, de csomagautomatáknál csak bankkártyával tud fizetni. Érdemes tudni, hogy a bankkártyás fizetés a Magyar Postákon már nem számít készpénzfelvételnek. Ha már minden rendelt terméke raktárunkban van, úgy csomagja 1 munkanap alatt kiérkezik a választott PostaPontra. Ön két email értesítést fog kapni: először tőlünk (az eOptika.hu-tól), majd a Magyar Postától, amikor megérkezett csomagja a választott PostaPontra. Az adott ponton 5 napig várja Önt csomagja, utána automatikusan visszaszállítják nekünk. Amennyiben Postahivatalba kérte a csomagját, úgy vigye magával személyi igazolványát és lakcím kártyáját is, mert a Posta kollégái átvételkor ellenőrzik, hogy az átvételnél megjelölt személy egyezik-e az átvételre érkezővel. A szállítási költség 15 000 Ft alatti rendelési érték alatt 790 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. További információ az átvételi pontokról: postapont.hu, telefon: +36 (40) 31 32 33.
Rendelésének aktuális állapotáról a PostaPont csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

Országszerte, futárral saját címére

Kiszállítás munkahelyére vagy lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között (17 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES, egyébként 790 Ft)

A futár munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között munkahelyére vagy lakására viszi Önnek a csomagot. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen futáros kiszállítást, ha 9.00 és 17.00 óra között Ön vagy megbízottja a helyszínen át tudja venni a csomagot (és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét). Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A kiszállítás 790 forintba kerül, vagy 17 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. Az eOptika küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon. Az Express One futárszolgálat elérhetősége 06 (1) 877 7400, weben: expressone.hu, e-mailen: ugyfelszolgalat@expressone.hu.  A Sprinter futárszolgálat elérhetősége: 06 (1) 347 3000, weben: sprinter.hu, emailen: info@sprinter.hu.
Rendelésének aktuális állapotáról az ExpressOne csomagkövetés vagy a Sprinter csomagkövetés oldalakon tájékozódhat.

Külföldre (ajánlott küldeményként)

60 000 Ft-os rendelési értéktől a szállítás csak 1 490 Ft, egyébként 1 990 Ft.

Magyarország határain kívülre is vállaljuk termékeink szállítását, melyek ajánlott, elsőbbségi postai küldeményként kerülnek kiszállításra, a kézbesítést a helyi posta végzi. Külföldre sajnos nem tudunk utánvéttel termékeket küldeni, így weboldalunkon bankkártyával vagy PayPallel szükséges kifizetnie rendelését ahhoz, hogy külföldre rendelhessen. Természetesen emailben értesítjük, amikor útnak indítjuk termékeit, és ettől az időpillanattól, országtól függően átlagosan 5-20 munkanap alatt kell megkapnia rendelt termékeit.
A világ minden országába szállítunk, kivétel nélkül!

Fizetési lehetőségek

Üzletünkben készpénz és bankkártya

Optikai üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni rendelése átvételekor.
Következő bankkártyákat tudjuk elfogadni üzletünkben: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard.

Üzletünkben SZÉP kártya

Optikai üzletünkben SZÉP kártyával is tud fizetni csak a látásvizsgálatokért.
Következő SZÉP kártyákat tudjuk elfogadni üzletünkben: OTP, MKB, K&H.

Üzletünkben egészségpénztári kártya

Az MKB, OTP, Dimenzió, Generali, Medicina, Patika, Proviza, TEMPO, Újpillér, Vasutas, Allianz és Izys egészségpénztári kártyákat tudjuk elfogadni, és minden más egészségpénztári tag számára olyan számlát tudunk kiállítani, amit az egészségpénztárak elfogadnak. A számlát Önnek kell beküldenie annak az egészségpénztárnak, amelynek tagja, és az egészségpénztár a megfelelő formátumú számla beküldés után fogja Önnek megtéríteni vásárlását. Kérjük, a rendelés leadásakor minden esetben ügyeljen a megfelelő egészségpénztár kiválasztására, és a megfelelő adatok megadására. Ebben segíteni fog weboldalunk.

Futárnál készpénz (utánvét): +200 Ft

Ha saját címére kéri a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizetett előre online, akkor partnerünk futárainál készpénzzel fog tudni fizetni. Átvételkor aláírásával igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Pick Pack Pontokon készpénz vagy bankkártya

Valamennyi Pick Pack Ponton készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. Kérjük, a bankkártyás fizetés elérhetőségéről tájékozódjon majd a rendelés leadása során. Az átvevőpontok választásakor oldalunk segíteni fog, és megmutatja, hogy melyik pontokon van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Interneten bankkártya (Visa, Vise Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választja, úgy a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a B-Payment Zrt. vagy a Global Payments oldalára, ahol Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard kártyákkal fizetheti ki rendelését. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnek, valamint dedikált ügyfélszolgálat áll rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban a B-Payment weboldalán vagy a B-Payment telefonos ügyfélszolgálatán: 06 (1) 510 0707

Interneten PayPal (és általa AMEX)

Amennyiben ezt az opciót választja, úgy a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a PayPal.com bejelentkező oldalára, ahol akár American Express (AMEX) kártyával is fizethet.

  • Ha már van PayPal fiókja, akkor onnan tudja átutalni rendelése ellenértékét az eOptika.hu PayPal számlájára.
  • Ha még nincs PayPal fiókja, akkor érdemes más fizetési módot választania, mert egy új PayPal fiók regisztrációja több napig is eltarthat.