Szűrés

Kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát, akár ingyenes házhozszállítással.

Kontaktlencse folyadék használat

Manapság az úgynevezett „all in one” kontaktlencse folyadékok terjedtek el, amelyek kontaktlencse fertőtlenítő, fehérje és szennyeződés eltávolító funkcióval rendelkeznek. A lencséket csakis speciális ápoló folyadékkal szabad tisztítani. A kontaktlencse folyadék helyett víz vagy más egyéb folyadék használata tilos hiszen a sterilitás nagyon fontos. A vízben is találhatóak különböző baktériumok, illetve a klór tönkre teszi a lencséket. A különböző drogériákban kapható sóoldatok nem alkalmasak a kontaktlencsék tisztítására, így használatukkal kockáztathatjuk szemünk épségét, illetve a lencsét is károsíthatja a nem megfelelő tisztítás. Javasoljuk, hogy kérje ki kontaktológusa javaslatát, hogy kifejezetten az Ön lencséjéhez melyik kontaktlencse folyadék illik a legjobban. Ha megfelelően tisztítja a lencséket tökéletes komfortot érhet el, és a kontaktlencséknek kihasználható a teljes hordási ideje.

Kiemelt ápoló folyadék márkák:

Az eOptika online kínálatában számos folyadék márka és folyadék kiszerelés megtalálható.

ReNu Multiplus - érzékeny szeműek számára is

A Bausch & Lomb gyártó ReNu márkájú, többfunkciós tisztító folyadékait, melyek minden lágy kontaktlencse ápolására alkalmasak!

A Bausch & Lomb ReNu kontaktlencse folyadék online webboltunkban kétféle verzióban érhető el:

ReNu Multiplus kontaktlencse folyadék, amely Hydranate technológiájú, népszerű ápolószer, mely hidratál, tisztít, fertőtlenít. A lencsék mindennapos öblítésére és tárolására szintén kiválóan alkalmas. Az eOptika webáruházában többféle, gazdaságos kiszerelésben is megtalálja:

ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 240 ml, ReNu Multiplus 360 ml

ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlencse folyadék

Minden reggel dörzsölje át gyengéden, majd öblítse le lágy kontaktlencséjét ReNu kontaktlencse folyadék segítségével a komfortos lencse viselés és az üde tekintet érdekében!

ReNu MPS kontaktlencse folyadék

Ideális választás az érzékeny, irritált, könnyen kipirosodó szeműek számára. Többcélú ápoló folyadék, mely kíméletesen tisztít, ápol, nedvesít, és megnyugtatja a szemet. Eltávolítja az egész napos használat során lerakódott fehérjét és szennyeződéseket, hidratál és kényelmessé teszi a kontaktlencse viselését, akár 16 órán át.

OPTI FREE ápolószer termékek:

Nincs két egyforma szem, nincs két egyforma igény” - ezt a felismerést fókuszban tartva alkotta meg az Alcon az OPTI FREE kontaktlencse folyadék három verzióját, melyeket az eOptika.hu webáruházában is megtalál:

  • OPTI FREE Replenish kontaktlencse folyadék- mely a kontaktlencse felszínénének helyreállításával biztosítja annak megfelelő hidratáltságát. TearGlyde rendszerének köszönhetően pedig az emberi könnyhöz hasonlatos módon tartja nedvesen a szemeket, akár egy teljes napon át. Válássza a gazdaságos OPTI FREE Replenish (300 ml), kontaktlencse folyadékot tokkal
OPTI-FREEReplenish 300 ml kontaktlencse folyadék tokkal
  • OPTI FREE PureMoist kontaktlencse folyadék - többfunkciós fertőtlenítő oldat HydraGlyde nedvesítő mátrix-szal az akár 16 órán át tartó nedvesség és komfortérzet érdekében, illetve Polyquad és Aldox technológiákkal a mikroorganizmusok által okozott szemfertőzések ellen. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml)
  • OPTI-FREE PureMoist 300 ml
  • OPTI FREE Express kontaktlencse folyadék - Poloxamine összetevővel, amely egyedi módon nedvesítő közeggel látja el a kontaktlencse felszínét, valamint kettős formulája segítségével felveszi a harcot a kórokozók kontaktlencsén történő megtelepedésével szemben. OPTI FREE express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml)
OPTI-FREEExpress 120 ml kontaktlencse folyadék tokkal

All in one light többfunkciós folyadék

A CooperVision All in one Light folyadék használható minden típusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is. Tisztító, fertőtlenítő, nedvesítő, síkosító, öblítő funkcióval van ellátva és eltávolítja a lerakódásokat. Kínálatunkban megtalálható a termék több féle kiszerelésben. Keresse a gazdaságos All in one light 360 ml-es kiszerelést

Allin One Light 360 ml kontaktlencse folyadék tokkal

BioTrue kontaktlencse folyadék

A Bausch & Lomb gyártó legnépszerűbb termékei közé tartozik a Biotrue kontaktlencse folyadék. Lágy kontaktlencséhez, közülük is elsősorban a szilikon-hidrogél lencsékhez ajánlott ápolófolyadék.

Biotrue kontaktlencse folyadék 300 ml

Kontaktlencse folyadék típusok

Fehérje-oldó folyadékok

Multifunkcionális folyadékok kemény lencsékhez

Multifunkcionális folyadékok lágy lencsékhez

Peroxidos folyadékok

Sóoldat

Tisztítás, Fertőtlenítés

Kontaktlencse folyadék kiszállítása már 490 ft-tól

Vásárolja meg kedvenc tisztító és fertőtlenítő kontaktlencse folyadékokat akár ingyenes kiszállítással. 17 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás lehetőségére is van mód. Az aktuális szállítási díj információk az eOptika kft. webboltjának szállítás és fizetés oldalán található. A folyadék márkák és kiszerelések nagy részéből raktárkészletet tartunk, így a csomag átvétel akár 1 napos határidővel is megtörténhet. A szállítási díjaink már 490 ft-tól elérhetőek.

A csomag átvétel opciók között az alábbi lehetőségek szerepelnek: személyes átvétel, futáros átvétel, csomagautomatában történő átvétel.

(A szállítási díjak tekintetében az árváltozási jog fenntartva.)

Legjobb kontaktlencse folyadék online vásárlás

Válogasson online a kontaktlencsék megfelelő tisztító és fertőtlenítő folyadék kínálatából. A termék kosárba helyezése előtt bizonyosodjon meg róla, hogy a kiválasztott termék használható az Ön által viselt kontaktlencséhez. Webboltunkban a keresés egyszerű. Annak érdekében, hogy a megfelelő ápolószer kerüljön a kosarába javasoljuk, hogy olvassa el a termékek leírását, mely tartalmaz minden fontos információ. Így például a folyadék összetevők listáját. Ez fontos lehet a szem irritációk elkerülése érdekében. A termék összetevők vizsgálata kiemelten fontos a Dm kontaktlencse folyadék vagy a Rossmann kontaktlencse folyadék vásárlása esetén. Egy Dm kontaktlencse folyadék ára lehet, hogy kedvező, de nem biztos, hogy a viselt lencséhez megfelelő választás. Mindig válassza a lágy vagy kemény lencséjéhez illő megfelelő ápolófolyadékot.

Kontaktlencse folyadék akciók

Online vásárlás esetén amennyiben Ön visszatérő vásárló, profiljába történő bejelentkezés esetén korábbi rendelését akár egy gomb nyomással is újrarendelheti. A rendelések leadása mellett iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a friss akciós ajánlatokról tájékoztatást kapjon.

Az alábbi videóban található egy kis segítség az online rendelés menetével kapcsolatban:

Kontaktlencsék és ápolófolyadékok az eOptika kínálatában

Kontaktlencse viseléséhez szükséges egy jó minőségű kontaktlencse ápolófolyadék, valamint kontaktlencse-tároló tok. Ez utóbbi általában található az ápolófolyadék dobozában. A kontaktlencsét mindig ápolni kell, ennek köszönhetően a lencse megtartja tisztaságát és rugalmasságát.

Lencse tisztítás

Megbízható ápolófolyadékok a lencsék ápolásához

A kontaktlencse folyadék palettáján webboltunkban és optikánkban minden szükséges terméket megtalál, amely a tökéletes lencse ápoláshoz elengedhetetlen. Termékeink több féle kiszerelésben elérhetőek. Válassza az Önnek megfelelő terméket a 100 ml- es, 300 ml-es, 360 ml-es kiszerelések közül.

Prémiumminőségű ápolófolyadék

Mindezek mellett jó szolgálatot tehet, ha mindig van kéznél egy szemcsepp, amely szükség esetén pillanatok alatt felfrissíti a szemeket. Az eOptika kínálatában megtalálhatóak a kontaktlencsével használható szemcsepp választék is.

Ha nem biztos benne, hogy kontaktlencséje mellé milyen ápolófolyadék vagy szemcsepp használható, forduljon bizalommal optikánkban kontaktológus szakembereinkhez!