All in One Light (360 ml)kontaktlencse folyadék tokkal

Mennyiség (doboz)
  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika ár: 2 580 Ft /doboz

Helyette az alábbi ápolófolyadékokat tudjuk ajánlani. Rendelje meg Most egyszerűen, kattintson az alábbi linkre!

All in One Light (360 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

TÖBBFUNKCIÓS FOLYADÉK ÉRZÉKENY SZEMRE

Minden típusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Tisztít, fertőtlenít, tárol, nedvesít, síkosít, öblít és eltávolítja a lerakódásokat.

A LEGTÖBB, KONTAKTLENCSE VISELÉSHEZ HASZNÁLHATÓ

PROBLÉMÁT A KONTAKTLENCSE ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA OKOZZA.

Használja a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott folyadékot.

A problémák elkerülése és a komfortos viselés érdekében fontos, hogy az 1.2. és 3. lépést minden nap elvégezze.

1. lépés - tisztítás A lencsék eltávolítása előtt alaposan mossa meg, öblítse le és szárítsa meg a kezeit. Helyezze a lencsét a tenyerébe, és cseppentsen rá néhány cseppet a többfunkciós folyadékból. Óvatosan dörzsölje ujjbegyével a lencse mindkét oldalát körülbelül 15-20 másodpercig.

2. lépés - öblítés Tisztítás után öblítse le a lencséket a többfunkciós folyadékkal.

3. lépés - fertőtlenítés Vegye le a kontaktlencse-tartó tok fedelét, és helyezze a bal lencsét a bal oldali, a jobb lencsét pedig a jobb oldali tartóba, majd töltse fel a tokot a többfunkciós folyadékkal a belső peremig és szorosan zárja vissza a fedelet. Hagyja a lencsét a folyadékban legalább 4 órán át vagy egész éjszakára.

Hosszabb tárolási idő - 7 nap vagy több esetén - a lencséket ajánlott újra fertőtleníteni.

A KONTAKTLENCSE-TARTÓ TOK TISZTÍTÁSA A lencse-tartó tokot a használatot követően alaposan öblítse ki a többfunkciós folyadékkal vagy steril sóoldattal, és hagyja megszáradni.

Ne használjon szappant vagy mosószert. A kontaktlencse-tartó tokot használaton kívül szárazon kell tartani és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista ajánlása szerinti gyakorisággal kell cserélni. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencse-tartó tokot csapvízzel.

KÉNYELMES VISELÉS A lencsék kényelmes viselésének és megfelelő nedvesedésének biztosítása érdekében a szemre helyezés előtt cseppentsen néhány csepp többfunkciós folyadékot a lencse mindkét oldalára.


FIGYELMEZTETÉS!

NE HASZNÁLJON EGYSZERRE TÖBBFÉLE FOLYADÉKOT.

A kontaktlencse viselése közben szembe cseppentett gyógyszerek használata előtt kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát. Ne használja, ha sérült az eredeti zárófedél. Irritáció esetén azonnal hagyja abba a használatot, távolítsa el a lencséket és keresse fel a kontaktlencsét felíró szemész szakorvost vagy optometristát. A felnyitást követő három hónap elteltével ne használja tovább a folyadékot. A kontaktlencse- ápoló termékek gyermekek elől elzárva tartandók. A kontaktlencsék tárolása közben ne vegye le a tároló tok fedelét. Ne érintse a flakon adagoló nyílását semmilyen felülethez.

Használat után mindig zárja vissza a flakon fedelét. 4 °C és 30 °C között tárolandó. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencse-tartó tokot csapvízzel. A kontaktlencse-tartó tokot rendszeresen tisztítani, és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott gyakorisággal cserélni kell.

Szemei biztonsága érdekében ne használja fel újra a folyadékot. Ha a lencséket 7 napnál hosszabb ideig tárolja a folyadékban, a fertőtlenítési eljárás megismétlése ajánlott. Ne használja a flakonon és dobozon feltüntetett lejárati idő után.

Fertőtlenítés során a kontaktlencse-tartó tokot tartsa vízszintes pozícióban és biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva).

Összetétel: PHB, Sodium Chlorde, Sodium Phosphate

Gyártó: CooperVision
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia