Látás hónapja 2021 – Ingyenes Látásvizsgálat

Kiemelt ajánlatunk Önnek!
Foglaljon időpontot ingyenes látásvizsgálatra, vagy
böngésszen kiemelt kedvezményeink között!

Mi is a Látás Hónapja célja?

A Magyar Látszerész Szövetség immáron 15. alkalommal bonyolítja le nagysikerű, a Látás Hónapja névre hallgató, egészségmegőrzéssel foglalkozó mozgalmát! Az országos akció, melyhez az eOptika is minden évben csatlakozik, arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet a látásegészség megóvásának fontosságára.

Az eOptika a kampány keretein belül, minden év októberében ingyenes látásvizsgálatot hirdet, és számos kedvezménnyel készül! Egy teljes hónapon át lehetőséget biztosítunk, hogy térítésmentesen leellenőriztethesse látását, és ezáltal minél tovább megőrizhesse szemei egészségét.

Időszakos akciónk a Látás hónapja alkalmából, optikai szaküzletünkben

Ingyenes látásvizsgálat budapesti optikánkban

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, nyugodt, kellemes környezetben, a legmodernebb eszközök segítségével. A vizsgálat 25-30 percet vesz igénybe, mely során ellenőrzik a látásélességet, és amennyiben szükséges, megállapítják a szemüvegkészítéshez szükséges adatokat.

Időszakos akcióink a Látás Hónapja alkalmából, optikai szaküzletünkben:

Belvárosi optikánk, a 1066 Budapest, Teréz körút 50. szám alatt várja kedves vásárlóit. A szaküzletben az alábbi szolgáltatások érhetőek el a Látás Hónapja alkalmából:

Webáruházunkban érvényes kedvezmények:

Az eOptika webáruháza 0-24-ben nyitva áll, és a Látás Hónapja kampány keretében most akár 80%-os kedvezménnyel lehet Öné új szemüvegkerete, napszemüvege vagy monitorszemüvege, amennyiben webáruházunkban vásárol.