Látás hónapja 2020 – Ingyenes Látásvizsgálat

Az eOptika Látás Hónapja akció keretében az eOptika optometristái ingyenesen megvizsgálják látásélességét és meghatározzák a szemüvegkészítéshez szükséges adatait. Vizsgálati eredményeit ingyen kézhez kapja, és ha megnyerte tetszését kínálatunk, akkor szemüveget is tud készíttetni. Fontos, hogy csak időpontot foglalt és pontosan érkező ügyfeleinknek tudjuk biztosítani a vizsgálatot. Kérjük, foglaljon időpontot telefonon (+36302222275) vagy emailen (kapcsolat@eoptika.hu). Látásvizsgálati időpontokat jelenleg 11.00-17.00 óra közöttre tudunk adni. A vizsgálat helyszíne optikánk: eOptika márkabolt, 1066 Budapest, Teréz körút 50, nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-18.00.

A Látás Hónapja országos akció, sok optika vesz benne részt. Más optikában is megvizsgáltathatja látását, és az optikák listáját itt találja: https://latashonapja.hu/. Az eOptika a máshol készült vizsgálati eredmény alapján is el tudja készíteni szemüvegét, egyszerűen emailezze el nekünk vizsgálati eredményeinek fotóját. Fontos kiemelni, hogy nem minden optika nyújtja ugyanazt a vizsgálat-típust ingyenesen, amit az eOptika. Optikánként eltérhet, hogy csak látás-helyességet ellenőríznek-e vagy már a szemüveges látáskorrekciós értékeket is meghatározzák; és hogy fizetés nélkül kiadják-e az eredményeket, hogy akár máshol csináltathasson szemüveget. Ezekre érdemes rákérdeznie (illetve valamennyi optikának kötelessége e tekintetben egyértelmű útmutatót elérhetővé tennie), vagy kétség esetén az eOptikával felvennie a kapcsolatot. 

Szintén kiemelnénk, hogy az eOptikánál is csak a látáshelyesség ellenőrzéséhez és a szemüvegkészítéshez szükséges vizsgálat ingyenes. A többi látásvizsgálat-típus (pl. kontaktlencse kontroll, illesztés, betanítás) továbbra is díjköteles. 

TUDTA?

Akár már online is rendelhet komplett szemüveget! Nézze meg szemüvegkeret kínálatunkat, válassza ki kedvencét. Küldje el nekünk a látásvizsgálat eredményét a kapcsolat@eoptika.hu email címre és segítünk Önnek megrendelni a komplett szemüvegét. Kényelmes, gyors és olcsóbb megoldás. Online rendelés esetén 30 napos visszavételi garanciát adunk, 100% pénzvisszafizetéssel. 

13.600 szemüvegkeret közül válogathat. Az eOptikán keresztül elérhető szinte valamennyi, Magyarországon és Nyugat-Európában árult szemüvegkeret és típus. Válassza ki nálunk azt, amely modell, márka, szín, anyag, forma alapján szimpatikus. Vagy válassza ki máshol, és vegye meg nálunk olcsóbban.

Szemüveg kínálatunkban számtalan keret között böngészhet. Neves márkák és gazdaságos termékek egyaránt gazdagítják kínálatunkat, így biztosan megtalálja azt, amelyik pénztárcájának és ízlésének leginkább megfelel. A szemüveg megrendeléséhez mindössze egy választott keretre és lencse típusra van szükség, illetve pár olyan adatra, amit a látásvizsgálat során állapítottak meg. Termékeinkre mindemellett ár-és eredetiség garanciát vállalunk. Akár multifokális, akár monitor szemüveg esetén is lehetősége van vékonyított lencsét rendelni, így mindenképpen olyan légies és kényelmes szemüveget kaphat kézhez, amilyet megálmodott. Válassza ki már otthonról, munkahelyéről a legjobb szemüvegkeretet! >>

Optikánkban is a netes árakon vásárolhat! Hasonlítsa össze árainkat másokéval és látja, hogy nagyon alacsony árakon tudja megvenni nálunk azt a keretet, ami máshol 30-80%-kal is magasabb lehet. Ráadásul nem csak neten, hanem optikánkban is ugyanezeken az árakon vásárolhat. Netes áraink ugyanis már magukban foglalják a boltban elérhető maximális szemüvegkeret-kedvezményt, így a maximális kedvezmény mellett, ugyanaz a keretek ára a boltban és a webboltban. Amennyiben lencséjére szeretne nagyobb kedvezményt érvényesíteni, akkor használja ki a csak a boltban elérhető kedvezménytípust és keresse optikus kollégáinkat. 

Elképzelhető, hogy el tudja számoltatni munkaadójával szemüvegének árát, vagy annak egy részét. Töltse ki kérdőívünket, és cserében elküldjük Önnek, hogy hogyan tud szemüveg-hozzájárulást kérni.

Nézd meg máshol, vedd meg az eOptikán