Napszemüveg akciók
2019.12.03 15:13

Napszemüveg akciók

Napszemüveg akciók

Optikánkban napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezmény. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik. Jöjjön el és válassza ki az Önhöz legjobban illő modellt.

Rendelje meg most a klasszikus, sportos vagy különlegesebb akciós napszemüvegek egyikét outlet áron. Utolsó darabok, ne habozzon sokáig!

Az eOptika boltjában napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezményt biztosítunk. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik. Kedvező áron tud vásárolni Ray-Ban, Oakley, Versace, Polaroid, Guess, Dolce & Gabbana, Armani Exchange, Vogue, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Boss, Gant, Carrera, stb. márkájú napszemüveget. A 14.000 féle márkás napszemüveg online is megvásárolható, és a legkiemeltebb márkás napszemüvegek optikánkban is elérhető. Optikánkban lehetőség van dioptriás napszemüveg megrendelésére, melyet a legképzettebb szakemberek készítenek el. Jogi szabályzat az akcióhoz >>

Szeretné felpróbálni? Látogasson el a Teréz körút 50. szám alatti optikánkba!

Milyen egy jó napszemüveg?

A napszemüveg típusa mellett három fontos dolognak kell megfelelnie egy napszemüvegnek, hogy a megfelelő védelmet biztosítsa szemünknek a káros UV sugárzással szemben. A napszemüveg lelke elsődlegesen a lencse, mely az alábbi tulajdonságoknak kell, hogy megfeleljen.

A legfontosabb, hogy 100%-ban kiszűrje a káros UV sugarakat egészen 400 nanométerig. Így szemünk biztonságban van az Ultraibolya sugárzással szemben. Az optikánkban és webáruházunkban kapható napszemüvegek biztosan rendelkeznek. A második fontos dolog egy jó napszemüveg esetében, hogy megfelelő látáskomfortot biztosítson számunkra, még nagyon erős napsütésben is, tehát védjen a káprázásokkal, vakító fénysugarakkal szemben. Végül, de nem utolsó sorban fontos, hogy a napszemüvegünk mögül kitekintve minőségi, kontrasztos képet lássunk. Ha ez a három feltétel teljesül, biztosak lehetünk benne, hogy jó napszemüveget választottunk.

Milyen keretformát válasszunk?

A napszemüveg keretformájánál, érdemes átgondolnunk azt, hogy milyen célra szeretnénk használni. Mindennapi használatra választhatunk a kisebb formáktól kezdve, a klasszikuson át, akár extrém nagy méretű napszemüveget is. Fontos, hogy olyat keretet válasszunk válasszunk, amely számunkra a legkomfortosabb, jól illeszkedik arcunkhoz. Lehetőleg olyan méretet válasszunk, amely minél jobban lefedi a szemünk körüli részeket is. Amennyiben dioptriás napszemüveget szeretnénk, akkor a keret kiválasztásánál figyelembe kell venni annak íveltségét is. Ezek kiválasztásában Teréz körút 50. szám alatti (a Nyugati mellett lévő) üzletünkbe lévő szakembereink tudnak teljes körű segítséget nyújtani.

A polarizált napszemüveg lencsék előnyei!

A polarizált napszemüveg lencse, a vízszintesen érkező vakító fénysugarakat tökéletesen kiszűri, csökkenti a káprázást, ennek köszönhetően sokkal jobb látásélményt biztosít számunkra.

Hogy használjuk kedvenc napszemüvegünket hosszú évekig?

Ha sikerült minden szempont alapján a számunkra legmegfelelőbb napszemüveget kiválasztani, annak érdekében, hogy minél több ideig élvezzük az általa nyújtott kényelmet, fontos, hogy a mindennapok során használat után mindig tokban tároljuk, így megelőzhetjük, hogy megkarcolódjon a lencse. A lencsék tisztítása során használjunk mikroszálas törlőkendőt.

Napszemüveg kínálat