Acuvue Oasys with Transitions (6 db), 1-2 heti fényre sötétedő kontaktlencse
Acuvue Oasys with Transitions (6 db), 1-2 heti fényre sötétedő kontaktlencse
 13 490 Ft/doboz

Acuvue Oasys with Transitions (6 db), 1-2 heti fényre sötétedő kontaktlencse

BC
PWR
doboz
 13 490 Ft/doboz
Összehasonlítom
Átvételi mód Szállítási díj
Optikánkban (Teréz Krt. 50.) Ingyenes (kártyás fizetéssel)
Partner Optikában Ingyenes (kártyás fizetéssel)
FoxPost automata 590 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Pick Pack Pont 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Posta Pont 890 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
GLS csomagpont vagy automata 990 Ft
Házhozszállítás GLS 1 490 Ft
Házhozszállítás Express One, Sprinter 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Külföldre, világszerte 2 500 Ft (75 000 Ft felett Ingyenes)
Adatok
Márka
Lencsetípus
Szférikus
Hordási idő
2 Heti
Lencse/doboz
6
Görbület
8.4
Anyagtípus
Szilikon-hidrogél
Oxigén áteresztés
129 Dk/t
Víztartalom
38 %
UV Védelem
Igen
Anyag pontos neve
senofilcon A (62%)
Átmérő
14 mm
További jellemzők
UV Védelem, Fényre sötétedő (Transitions)
EAN
888290755417
Cikkszám
AOWT6
Részletek

Figyelem!
2023 májusában a Transitions kontaktlencsékkel ellátott ACUVUE® OASYS paraméterek egy része megszűnt. A teljes leállításra 2024 áprilisában kerül sor.

Az ACUVUE® OASYS with Transitions termék alternatívája lehet az Acuvue Oasys With Hydraclear Plus 1-2 heti kontaktlencse, viszont ez a termék nem rendelkezik fényre sötétedő tulajdonságokkal.

A termék webáruházunkban még a készlet erejéig lesz elérhető, új beszerzést nem fogunk tudni indítani rá.

Helyettesítő termékek, rendelje meg most pár katintással:

Kiszerelés: 6 db / doboz

Hordási idő: 2 hetes

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kéthetes kontaktlencse igazi áttörés az optikai iparban! Képes azonnal alkalmazkodni a fényviszonyokhoz, nem kell hunyorogni napos időben, sem éjszakai vezetés során; sőt, még a monitor fényerősségéhez is alkalmazkodik!

Hatékony fényszűrés- a lencse folyamatosan védi a szemet a túlzott fénytől millió fényérzékelő részecskén keresztül. Nincs több fájdalom, hunyorgás, takargatás a kezekkel!

A technológia az anyagban rejlik - nem csak a lencse felületén található. Ezáltal tartós marad a lencse: biztonságos a viselése.

Magas UV védelem - a legjobb minőségi osztályú szűrők kerültek a lencsébe, így mint a szivacs, elnyeli a káros UVA/UVB sugarakat - majdnem 100%-ban.

Csökkenti a fényszórók okozta kellemetlen érzést - a fentebb leírt lencse megfelelő sofőrök számára, hiszen csökkenti az autók fényszórói által kibocsátott fényt. Az utazás most még kényelmesebb!

Tökéletes látás minőség - a Light Intelligent technológiának köszönhetően a lencse garantálja a még jobb kontrasztot és színszaturációt; nincsenek árnyékok, zajok, tükröződések.

Kéthetes viselési idő- egy pár lencsét akár 14 napig viselhet. Ennek egyetlen feltétele a mindennapos tisztítás és fertőtlenítés.

Az ACUVUE® OASYS with Transitions lencse jellemzői:

Ezen modern lencse szíve a Senofilcon A anyagban rejlik, melybe beleépítették a teljes technológiát - nem csak fedőrétegként került a lencsére. Ezáltal tartósan viselhető. Tökéletes látáskorrekciót és fotokromatikus védelmet nyújt. Ez mit is jelent? A lencse azonnal alkalmazkodik a fennálló fényviszonyokhoz - a túlzott fényt elnyeli, így védve szemünket a hirtelen vakítástól, fájdalomtól és hunyorgástól. Éjszakai vezetés során a lencse csökkenti a fényszórók világítását. Biztonságos és kényelmes utazást biztosít.

Az ACUVUE OASYS with Transitions a Light Intelligent technológiának köszönhetően tökéletes látás minőséget garantál - megnövekedett kontraszttal és színszaturációval, árnyak és visszatükröződés nélkül. A lencséket a legmagasabb minőségi osztályú UV szűrőkkel látták el, amelyek 100%-os védelmet nyújtanak a káros napsugarakkal szemben. Természetesen a már említett jellemzőkön kívül a teljes körű kényelemre is számíthat - szemszárazság és a lencse érzete nélkül. Széles dioptriaskálával rendelkezik mind a negatív mind a pozitív dioptriák terén. Az ACUVUE OASYS with Transitions lencse rövid- és távollátók számára is megfelelő választás.

Az ACUVUE® OASYS with Transitions kontaktlencse legnagyobb előnyei:

  • egyedülálló, áttörő technológia- ez a piacon az első kontaktlencse, amely egyszerre kínál látáskorrekciót és védelmet a hirtelen változó fényviszonyokkal szemben
  • még jobb látás minőség - erősebb kontraszt és színszaturáció; zaj, árnyak és tükröződés nélkül
  • tartósság - közvetlenül az anyagba épített technológiának köszönhetően - nem csak fedőrétegként került a lencsére
  • magasfokú kényelem- nincs szemszárazság, és nem érezhető a lencse a szemben. Továbbá a hirtelen változó fényviszonyok során nem kell hunyorognunk
  • tökéletes védelem az UV sugarakkal szemben - a magas minőségi osztályú szűrőknek köszönhetően.

Kinek ajánljuk az ACUVUE® OASYS with Transitions lencséket?

A modern ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes választás azok számára, akik a hirtelen, intenzív fényviszonyok változása során kellemetlenül érzik magukat. Monitor előtti munka, vezetés, megnövekedett fizikai aktivitás, változó fényviszonyok - amennyiben bármelyik a felsoroltak közül igaz Önre, akkor az ACUVUE OASYS with Transitions tökéletes lencse az Ön számára! Továbbá, a legérzékenyebb személyek számára is a legmegfelelőbb védelmet nyújtja a káros UV sugarakkal szemben.

Használati útmutató

A termék használatával és a biztonságot érintő tudnivalókkal kapcsolatban, kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutóban foglalt leírásokat.

Használati útmutató - Acuvue Oasys with Transitions (6 db), 1-2 heti fényre sötétedő kontaktlencse

Hasonló termékek