Víztartalom: 48%
Átmérő: 14,5 mm
Oxygén áteresztés: 128 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: igen
UV védelem: Nincs

Biofinity Toric (3 db)havi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 9 150 Ft
eOptika ár: 5 680 Ft /doboz
Megtakarítás: 3 470 Ft (38%)

Kiszerelés: 3 db / doboz

Hordási idő: havi

A Biofinity a szilikon-hidrogén kontaktlencsék új generációja. A magas szintű oxigén áteresztő képességet kombinálja a magas víztartalommal. Kiemelkedően jó a nedvesedési tulajdonságuk, lágy és rugalmas az alapanyaguk. Ez az egyedülálló kombináció a megszokottnál kényelmesebb és biztonságosabb kontaktlencsét eredményez.

A Biofinity Toric egy lágy tórikus kontaktlencse, amely az egyedi kialakításával segít korrigálni az asztigmatizmust. A tórikus lencse előnye a cilinderes szemüveggel szemben, hogy jóval nagyobb látóteret kínál, a Biofinity lencséktől megszokott komfort és kényelem érzésén felül.

Mielőtt kontaktlencséjéhez nyúl, mindig mossa meg és törölje szárazra kezét. Ne használja a lencséket, ha a csomagolás sérült. A kontaktlencséket tilos másnak kölcsönadni, vagy másét használni!

A LENCSÉK BEHELYEZÉSE
1. Győződjön meg róla, hogy a lencse nincs-e kifordulva. Helyezze a lencsét mutatóujjára, hogy alakját ellenőrizze.
2. A másik kezének mutató és középső ujjával húzza fel felső szemhéját. A lencsét tartó kezének gyűrűsujjával pedig húzza le az alsó szemhéját. Ismételje meg a műveletet a másik szemén is.

A LENCSÉK ELTÁVOLÍTÁSA
Nézzen fel, és húzza le alsó szemhéját. Mielőtt a kontaktlencsét mutató és hüvelykujjával eltávolítaná, finoman húzza lefelé a szeme fehérjén. Ismételje meg az eljárást a másik szemén is.

FERTŐTLENÍTÉS/ÁZTATÁS A többször használatos kontaktlencsét naponta kell tisztítani és fertőtleníteni, szigorúan betartva a tisztítófolyadék flakonján olvasható előírásokat, illetve szemésze, illesztője utasításait.


ÓVINTÉZKEDÉSEK
1. Szemésze minden típusú lencséhez ajánlani fog egy lencse viseleti, tisztítási és cserélési metódust. Ne változtasson a javasolt eljáráson. Ha kételye támad, kérje illesztője tanácsát.
2. Ha hosszabb ideig használja lencséit, távolítsa el és dobja el lencséit a lencse cseréjét megelőző este, majd másnap új lencsét helyezzen fel.
3. Ha a szeme piros lesz, vagy irritálást vagy fájdalmat érez, vagy látásában váratlan változás következik be, azonnal távolítsa el lencséit, és forduljon szemorvoshoz.
4. Kerülje a lencsék kozmetikumokkal vagy aeroszollal való szennyezését, illetve viselésüket mérgező gázok közelében.
5. A sérült, szennyezett vagy megkarcolódott lencséket azonnal cserélje le.

Gyártó: CooperVision
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 3 db / doboz
Víztartalom: 48%
Oxigén áteresztés: 128 Dk/t
Kialakítás: Szférikus, Hydrophilic
Átmérő: 14,5 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Comfilcon A (52%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: 2 Heti / Havi
Görbület: 8.7
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről