Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal
Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal
 990 Ft
Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal
Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

 990 Ft
Összehasonlítom
Átvételi mód Szállítási díj
Optikánkban (Teréz Krt. 50.) Ingyenes (kártyás fizetéssel)
Partner Optikában Ingyenes (kártyás fizetéssel)
FoxPost automata 590 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Pick Pack Pont 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Posta Pont 890 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
GLS csomagpont vagy automata 990 Ft
Házhozszállítás GLS 1 490 Ft
Házhozszállítás Express One, Sprinter 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Külföldre, világszerte 2 500 Ft (75 000 Ft felett Ingyenes)
Adatok
Márka
Kiszerelés
120 ml vagy alatta
Folyadéktípus
Multifunkcionális (lágy lencse)
Milyen lencséhez
Lágy lencse
Repülőre felvihető
Igen
Tisztítás (órákban)
4
EAN
7391899296678
Cikkszám
BIOT60
Részletek

Biotrue (60 ml), kontaktlencse folyadék tokkal

Lágy kontaktlencsékhez, köztük a szilikon-hidrogél lencsékhez ajánlott!

Biotrue™ kondicionálására, tisztítására, fehérjeeltávolításra, fertőtlenítésre, öblítésre és a lencsék tárolására szolgáló ápolószer.

A kontaktlencse viselése, különösen egy olyan világban, melyre kevesebb alvás és megnövekedett számítógép-használat jellemző, kihívást jelent a szemeknek, hogy azok kényelemérzetének megtartása mellett egészségesek maradjanak. Szemei és lencséi ápolására egy olyan lencseápolót alkottunk, mely úgy működik, mint az Ön szemei. A Biotrue multifunkciós ápolószer ugyanúgy nedvesít, mint a szemei. Ehhez az emberi szemben is megtalálható nedvesítő anyagot használ, pH-értéke az egészséges emberi szem pH-jához igazított. A Biotrue multifunkciós ápolószer segít megakadályozni a szemben található meghatározott fehérjék denaturálódását, küzd a kórokozók ellen, biztosítva a lencsék tisztaságát, és az egészséges lencseviselési élményt.

Azontúl, hogy kivételes fertőtlenítést biztosít, a Biotrue-ban három bio-inspirációs újítás egyesül.

 • pH-értéke megegyezik az egészséges emberi könny pH-értékével
 • A szemben is megtalálható nedvesítő anyagot használ
 • Kettős fertőtlenítő rendszerével tisztít és küzd a kórokozók ellen
 • A Biotrue akár 20 órán keresztül képes nedvesen tartani a kontaktlencséit. Talán éppen ezért elégedett a Biotrue-val a 97%-a azoknak, akik már kipróbálták!

Termék jellemzők és előnyök

Kettős fertőtlenítő rendszerével tisztít és küzd a kórokozók ellen A szemben is megtalálható nedvesítő anyagot használ pH-értéke megegyezik az egészséges emberi könny pH-értékével

ÚTMUTATÁSOK: A lencsék kondicionálásához, tisztításához, eltávolításához és fertőtlenítéséhez végezze el ezeket az egyszerű lépéseket:

1. lépés: Helyezzen legalább 3 csepp Biotrue többcélú oldatot a lencse felületének mindkét oldalára, és finoman dörzsölje 20 másodpercig. 2. lépés: alaposan öblítse le a lencse mindkét oldalát 5 másodpercig Biotrue többcélú oldattal.

Biotrue többcélú megoldás. Áztassa legalább 4 órán át lencséit. Ne felejtsen mindig friss oldatot használni - minden felhasználás után dobja ki az oldatot az esetből. Lencséje készen áll a viselésre. Ha bármilyen törmelék marad a kontaktlencsén, a behelyezés előtt öblítse le Biotrue többcélú oldattal. Mindig kövesse a szemészeti szakember utasításait. Az Ön egyedi könnykémiája és a lencse viselési ütemterve alapján a szemorvos további termékeket vagy eljárásokat javasolhat.

Ne tárolja a lencsét egyszerű sóoldatban a Biotrue helyett. A sóoldat nem fertőtleníti. A lencsét a behelyezés előtt a Biotrue többcélú oldattal meg kell tisztítani és fertőtleníteni.

Összetétel: Steril, izotóniás oldat, amely hialuronánt, szulfobetaineket, poloxamint, bórsavat, nátrium-borátot, dinátrium-edetátot és nátrium-kloridot tartalmaz és 0,00013% kettős felhasználású poliamino-propil (poliamino-propil-biguanid) és 0,0001% polikvaternium tartosításával.

ALKALMAZÁSA: Naponta történő alkalmazás esetén a Biotrue többcélú oldat feloldja a fehérjét, tisztítja, meglazítja és eltávolítja a film, a törmelék és a lerakódások felületét a puha kontaktlencsékből. A Biotrue többcélú megoldása segít megelőzni az irritáló lerakódások kialakulását a lencse felületén. Elpusztítja a lencsén lévő káros mikroorganizmusokat. A Biotrue többcélú oldat használható lencsék öblítésére is.

Biotrue előnyei: A Biotrue többcélú megoldás úgy működik, mint a szemed. Az egészséges ember szeme nedvesítő kenőanyagot tartalmaz. A Biotrue többcélú megoldást nyújt, amely hidratálja a lencséket a kényelmes viselet érdekében. A Biotrue többcélú megoldás, mely segít megelőzni az egyes lencse sérüléseket.

A tiszta lencsék denaturálásából származó proteinek és gátolják a lerakódások kialakulását, amelyek kellemetlenséget okozhatnak és lerövidíthetik a lencsék viselési idejét. A hidratált és tiszta lencsékkel a Biotrue egész nap kényelmessé teszi a kontaktlencsék viselését. A Biotrue olyan megoldás, amely úgy működik, mint a szemed.

JAVALLATOK (felhasználások): A Biotrue többcélú oldat napi kondicionáláshoz, tisztításhoz, fehérjelerakódások eltávolításához, öblítéshez, kémiai (nem hő) fertőtlenítéshez és puha (hidrofil) kontaktlencsék, beleértve a szilikon-hidrogél kontaktlencséket tárolásához használható.

ELLENJAVALLATOK (a felhasználás okai): Ha allergiás a termék bármely összetevőjére, ne használja.

Fontos, hogy kövesse a szemészeti szakember utasításait a lencse és a lencseápolási termékek, beleértve a lencse tokjának helyes használatához.

A szemproblémák, beleértve a szaruhártya fekélyeket is gyorsan fejlődhetnek, és látásvesztéshez vezethetnek. Éjszaka és alvás közben nem szabad a kontaktlencséket viselni. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a súlyos mellékhatások kockázata megnő, ha ezeket a lencséket egy éjszakán keresztül viselik.

Ha szem kellemetlensége, túlzott könnyezés, látásváltozás, szempír jelentkezik, azonnal vegye le a lencsét, és azonnal vegye fel a kapcsolatot a szemészével. Ajánlatos, hogy a kontaktlencse-használók évente kétszer, vagy ha utasítják, gyakrabban nézessék meg szemüket szakorvossal. A lencsék megfelelő fertőtlenítéséhez és a kontaktlencsék szennyezésének kockázatának csökkentéséhez be kell tartania a lencsék teljes ajánlott dörzsölési és öblítési idejét. A csökkent dörzsölési vagy öblítési idő nem biztos, hogy megfelelően tisztítja meg a lencséket

Minden alkalommal, amikor a lencséket tárolja, töltse fel a lencse tokját friss oldattal, és soha ne használjon felülről lefelé vagy újra felhasználható oldatot. Az lencsét azonnal el kell dobnia, miután eltávolította a lencsét a lencse tokjából. Ne tegye ki és tárolja a lencsét, vagy öblítse le a lencse tokját vízzel, például csapokkal, palackozott vagy desztillált, vagy bármilyen nem steril oldattal.

Tisztítsa meg, öblítse le és szárítsa meg a lencse tokját minden egyes eltávolításkor. Annak érdekében, hogy a felesleges oldat kiürülhessen, levegőn szárítás közben átfordíthatja a lencse tokját. Gyakran cserélje ki a lencse tokját, a higiéniai szokásaitól függően.

Ha a lencséket minden alkalommal vagy vizet használva, a lencsék gondozása után nem dobja ki az oldatot, szennyeződéshez vezethet, ami szem sérülést és a látás elvesztését okozhatja. További fontos biztonsági információk a mellékelt utasításokban találhatók.

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK:

 • Mindig kövesse a termék használati utasítását. A termék útmutatásainak figyelmen kívül hagyása látásvesztést okozhat
 • Látogasson el rendszeresen szemorvosához.
 • A lencsék kezelése előtt mindig mossa meg és szárítsa meg a kezét.
 • Ne használjon csapvizet, palackozott vizet vagy nyálát lencsékkel vagy lencse tokkal.
 • Csak friss oldatot használjon a kontaktlencsék tisztításához és fertőtlenítéséhez.
 • Minden fertőtlenítési ciklus után mindig dobja el a lencse tokjában maradt oldatot.
 • Sós vagy újra nedvesítő cseppek nem fertőtlenítik a lencséket.
 • A megoldásokat, a lencséket és a lencsetokot mindig az utasításoknak megfelelően cserélje ki.
 • A szennyeződés elkerülése érdekében ne érintse a tartály hegyét semmilyen felületre. Használat után cserélje ki a kupakot
 • Ne használja hő (termikus) fertőtlenítéshez.

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

 • Minden használat után mindig dobja ki az oldatot a lencse tokjából.
 • A palackot szorosan zárva kell tartani, ha nem használja.
 • Az oldatot szobahőmérsékleten tárolja.
 • A dobozon és a palackon feltüntetett lejárati idő előtt használja fel.
 • A fennmaradó oldatot 90 nappal a felnyitás után dobja ki.
 • Tartsa távol gyermekektől

MELLÉKHATÁSOK (problémák és tennivalók):

A következő problémák fordulhatnak elő: szemek csípnek, égnek vagy viszketnek (irritáció), a kényelem kevesebb, mint amikor a lencsét először a szemre helyezték, valami érzés a szemben (idegen test, karcos terület), a szem túlzott öntözése (könnyítése), szokatlan szemkiválasztások, a szem vörösessége, csökkent látásélesség (rossz látásélesség), homályos látás, szivárványok vagy haloszlók tárgyak körül, fényérzékenység (fotofóbia) vagy száraz szem.

Ha a fentiek bármelyikét észleli:

Azonnal vegye le a lencsét. Ha a kellemetlenség vagy a probléma megszűnik, nézzen alaposan a lencsére. Ha az lencse bármilyen módon sérült, ne tegye vissza a lencsét a szemére. Helyezze a lencsét a tartódobozba, és vegye fel a kapcsolatot a szemészével. Ha a lencsén szennyeződés, szempilla vagy más idegen test van, vagy a probléma megszűnik, és a lencse sértetlennek tűnik, alaposan tisztítsa meg, öblítse át és fertőtlenítse a lencsét, majd helyezze vissza Ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal vegye le a lencsét és forduljon szemorvosához. A súlyos szemkárosodás elkerülése érdekében azonnal kérje a probléma professzionális azonosítását és az azonnali kezelést.

Jó lencseápolási higiénia:

 • A lencsék kezelése előtt mindig mosson és öblítse le a kezét.
 • Tisztítsa meg, öblítse le és fertőtlenítse a lencséket minden egyes eltávolításkor.
 • A keveredés elkerülése érdekében először mindig ugyanazt a lencsét használja, jobbra vagy balra.
 • Használat után mindig ürítse ki és öblítse le a lencse tokját friss Biotrue-val és hagyja megszáradni.
Egységár: 9966,67 Ft/l
Hasonló termékek