eOptika Blog
2021.11.30 19:59

2021 legextrémebb napszemüvegei

2021 legextrémebb napszemüvegei

Sokan vagyunk, sokfélék. Van, aki szeret kitűnni a tömegből!

Ha szeretsz kitűnni a tömegből!

Sokan vagyunk, sokfélék. Van, aki a visszafogottságot kedveli, van, aki viszont épp ellenkezőleg van bekötve: szeret kitűnni a tömegből és nem fél megmutatni másoknak az izgalmas stílusát. Ez pedig így van rendjén, ettől színes a világ! És persze azoktól a különleges napszemüvegektől, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy kifejezhesd önmagad, ha te sem riadsz vissza az extremitástól!

2021 bővelkedett izgalmakban, a divat világában is. A nagy márkák sorra rukkoltak elő különleges kreációkkal a feltűnés és önkifejezés jegyében. Ezek közül az egyedi napszemüvegmodellek közül gyűjtöttünk most össze néhányat. Nézd végig őket, ha pedig valamelyikbe beleszeretsz, akkor ne habozz, csapj le rá és fejezd ki bátran az egyéniséged!

Polaroid

Napszemüveg Polaroid

Kezdjük rögtön egy nagyágyúval! Dobj el mindent, amit eddig a napszemüvegekről gondoltál, mert a Polaroid különleges modellje semmiben nem hasonlít az eddig látottakra, de éppen ettől izgalmas! Olyan, mintha a jövőből jött volna és ki tudja! Lehet, hogy néhány évtized múlva már mindenki ehhez hasonló darabokat visel majd. Miért ne lennél ebben is úttörő?

Pierre Cardin

Napszemüveg Pierre Cardin

Egy nem kevésbé futurisztikus modellel folytatjuk a sort: a Pierre Cardin rozsdamentes acélból készült napszemüvege szintén felrobbantja az internetet, ha lősz benne egy képet az instára! Vagány kialakítású, köríves darab, amely szokatlan formája ellenére is kényelmes. És ami nem utolsó szempont: tutira nem jön veled szembe az utcán!

Versace

Napszemüveg Versace

Az olasz divatház sem maradhat ki a listánkból, hiszen abszolút nem áll távol tőlük a feltűnő, formabontó stílus. Csak nézd meg ezt az aranyszínű napszemüveg modellt, és máris láthatod, hogy miért. Szinte semmiben nem követi a megszokott sémákat, mégis elegáns és egyben sportos viselet, ami ráadásul zseniális keveréke a jövőbemutatóan modern, és a 90-es évekbeli retro divatnak.

Moschino

Napszemüveg Moschino

Lássunk egy érdekes darabot a Moschino divatházból is, amely nem is annyira a formája miatt különleges (az előzőekhez képest legalábbis), hanem a mintája okán. Ami nem a napszemüveg szárán kapott helyett, hanem a lencsén. Hogy tessék? Bizony, egy aranyszínű Moschino felirat díszíti teljes szélességében a lencsét, és itt jön a varázslat: ha felveszed a napszemüveget, semmit nem látsz a betűkből, mintha ott sem lennének!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!