eOptika Blog
2021.10.04 20:32

Idén is Látás Hónapja!

Idén is Látás Hónapja!

Mint minden évben, idén is csatlakoztunk a Magyar Látszerész Szövetség egész hónapos kampányához!

Idén is Látás Hónapja!

Ha október, akkor Mindenszentek, Halloween, tökfaragás, és persze Látás Hónapja! Mint minden évben, idén is csatlakoztunk a Magyar Látszerész Szövetség egész hónapos kampányához, mely során kiemelt szerepet kap az egyik legértékesebb kincsünk: a látásunk! Te mikor voltál utoljára látásvizsgálaton? Lehet, hogy már eltelt azóta néhány év, de az is előfordulhat, hogy még sosem. A szakemberek szerint legalább 2 évente mindenkinek érdemes megnézetni a látását, a szemüvegeseknek, kontaktlencséseknek 1-2 évente szintén javasolt a kontroll, de ha bármi problémád van, fontos azonnal vizsgálatra menni!

Akciók és ingyenes látásvizsgálat egész októberben!

Az ingyenes látásvizsgálat mellett (bejelentkezés itt) számos akcióval várunk, belvárosi szaküzletünkben és webáruházban egyaránt. Vásárolhatsz az üzletben szemüvegkeretet, 30-50%, vagy egyfókuszú lencsét 30% kedvezménnyel, de egy pár progresszív szemüveglencse is a tiéd lehet, már 19.800 forinttól!

Online pedig megannyi márkás keret, napszemüveg, monitorszemüveg közül szemezgethetsz, akár 80% kedvezménnyel!

Miért is hagynád ki?

Látás hónapja

A multifokális szemüveglencse előnyei

A multifokális vagy progresszív lencse egy kényelmes megoldás, ha a közelre és távolra látás egyaránt problémát okoz. A multifokális szemüveg kettő az egyben: lehetővé teszi, hogy bármilyen távolságra élesen láss, akár olvasol, képernyő előtt dolgozol, akár vezetsz vagy az utcán sétálsz.

Nincs benne egy éles határvonal, mint a bifokális lencsék esetében, így nem csak esztétikusabb, de sokkal komfortosabb is a viselése.

Használd ki, hogy a Látás Hónapja kampány keretében most komoly kedvezménnyel tehetsz szert progresszív szemüveglencsére!

Várunk szaküzletünkben!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!