eOptika Blog
2021.12.17 13:36

Ajándékozz eOptika Ajándékutalványt!

Ajándékozz eOptika Ajándékutalványt!

Pár nap múlva karácsony, de sokan még most törik a fejüket az ajándékon.

Pár nap múlva karácsony, de sokan még most törik a fejüket, hogy milyen hasznos ajándékkal szerezzenek örömet a szeretteiknek. Ha te is közéjük tartozol, és nem szeretnél a sapka, sál, kesztyű, tusfürdő vonalon válogatni, akkor érdemes olyasmi mellett dönteni, ami ugyan kézzel fogható meglepetés, az ajándékozott mégis maga dönthet a felhasználásáról.

Így egész biztos, hogy olyasmit tudsz adni szíved minden szeretetével, aminek a családtagod, párod, barátod garantáltan örülni fog! Az eOptika Ajándékutalványok éppen erről szólnak: csupa hasznos dologra válthatók be, és többféle értékben is elérhetőek.

Válogass az 5.000, 10.000 vagy 20.000 forint értékű ajándékkártyák között!

eOptika Ajándékkártya

Az eOptika Ajándékkártyák bármilyen, az eOptika Kft. által forgalmazott (raktáron lévő vagy beszerezhető) termékre vagy nyújtott szolgáltatásra beválthatóak. Sőt, az akciós termékek vonatkozásában is felhasználhatók!

Ilyen formában lehet a meglepetés egy szép szemüvegkeret, egy márkás napszemüveg, hasznos monitorszemüveg, vagy az ajándékozott kedvenc kontaktlencséje, az öröm garantált! Ne is keresgélj tovább olyan tárgyak között, amik esetleg a szekrény tetején végzik, válaszd a személyre szabottat és hasznosat, válaszd az eOptika Ajándékutalványt!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!