eOptika Blog
2023.12.13 15:00

Csempéssz eOptika Ajándékutalványt a fa alá!

Csempéssz eOptika Ajándékutalványt a fa alá!

Az ajándékutalvány mindig jó ötlet, hiszen kézzel fogható, az ajándékozott mégis arra válthatja be, amire neki a leginkább szüksége van. És hogy mi mindenre jó egy eOptika Ajándékutalvány?

Bajban vagy a karácsonyi ajándékokkal? Ne is törd tovább a fejed! Ha idén a porfogó dísztárgyaknál, vicces bögréknél, nyakkendőknél szeretnél hasznosabbat adni szeretteidnek, ajándékozz eOptika Ajándékutalványt!

Mire váltható be az eOptika Ajándékutalvány?

Beváltható bármilyen, az eOptika Kft. által forgalmazott (raktáron lévő vagy beszerezhető) termékre vagy nyújtott szolgáltatásra, sőt, az akciós termékek vonatkozásában is felhasználhatók!

Tehát az ajándékozott választhat például hasznos monitorszemüveget, stílusos szemüvegkeretet, márkás napszemüveget. Ha kontaktlencsét visel, akkor beválthatja a jól bevált lencséjére, ápolófolyadékára, szemcseppjére.

eOptika ajándékutalványok

Sőt! Ha szeretne jövőre jobban odafigyelni az egészségére és lelkiismereten eljárni a szűrővizsgálatokra, akkor az ajándékutalványával bejelentkezhet látásvizsgálatra is!

EOPTIKA AJÁNDÉKUTALVÁNYT SZERETNÉK

eOptika Ajándékutalvány rendelés

Tehát csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod az 5.000, 10.000 vagy 20.000 forint értékű ajándékkártyák közül a legszimpatikusabbat, és kellemes meglepetést szerzel vele szeretteidnek, barátaidnak!

MEGNÉZEM AZ EOPTIKA AJÁNDÉKUTALVÁNYOKAT

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75