eOptika Blog
2023.08.09 10:41

Biotrue kontaktlencse folyadék: Innováció a még tisztább lencsékért

Biotrue kontaktlencse folyadék: Innováció a még tisztább lencsékért

A Biotrue kontaktlencse folyadék egy forradalmian új megközelítést hozott a kontaktlencsék ápolásába és tisztításába.

A mai modern élet ritmusában a kontaktlencse már rég nem csak látásunk korrekcióját szolgálja, hanem a rugalmasságot és maximális komfortérzetet követelő életmódunk részévé vált. A Biotrue kontaktlencse folyadék egy forradalmian új megközelítést hozott a kontaktlencsék ápolásába és tisztításába, miközben megtartja azokat a biológiai inspirációtól ihletett tulajdonságokat, amelyek a szem természetes környezetét utánozzák.

Az emberi szem egy csodálatos rendszer, amelynek működését és egészségét megőrizni kiemelkedő fontosságú. A Biotrue kontaktlencse folyadék tervezése során az elmélet a gyakorlatba ültetődött: a szem természetes védőrétegeit és páratartalmát utánozva hozták létre. A folyadék pH-értéke hasonló a könny folyadékához, ami segít megőrizni a lencsék kényelmét és a szem hidratáltságát hosszabb ideig.

MEGNÉZEM A BIOTRUE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK KÍNÁLATOT

Multifunkciós ápolószer

A Biotrue ápolófolyadék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a lencsék felületén kialakít egy úgynevezett lipidréteget. Ez a réteg segít megvédeni a lencsék felületét a kórokozók és szennyeződések ellen, valamint megakadályozza a fehérjék lerakódását, amelyek kellemetlen érzést és zavaró látást okozhatnak. A lipidréteg emellett elősegíti a könny természetes eloszlását a lencse felületén, ezáltal hozzájárulva a hosszan tartó kényelemhez.

A Biotrue folyadék kettő az egyben funkcióval rendelkezik: tisztít és ápol. A lencséken lerakódott fehérjék és egyéb szennyeződések hatékony eltávolításáról az enzimatikus tisztítás funkció gondoskodik. Ezáltal a lencsék nem csak tiszták lesznek, hanem hosszantartóan kényelmesek is maradnak viselés közben.

Kontaktlencse folyadék lágy kontaktlencséhez

A Biotrue ápolófolyadékot a lágy kontaktlencse, például a szilikon-hidrogél kontaktlencse ápolásához fejlesztették ki. Akár 20 órán keresztül képes nedvesen tartani a kontaktlencsét, ami a mai digitális világunkban, a sok-sok, monitor előtt eltöltött óraszám miatt elengedhetetlenül fontos.

A Biotrue kontaktlencse folyadék nem csak a lencsék tisztításához és ápolásához járul hozzá, hanem a viselőjének kényelmes és zavartalan látását is biztosítja. A biológiai inspiráció eredményeként a folyadék olyan természetes környezetet teremt a lencsék számára, amely lehetővé teszi a hosszantartó kényelmet és látásélményt.

Biotrue kontaktlencse folyadék eOptika áron

Ha szeretnéd kipróbálni a multifunkciós Biotrue kontaktlencse folyadékot, az eOptika webáruházában megtalálod, kedvező áron. Válaszd a gazdaságos, 300 ml-es kiszerelést, mely egy kontaktlencsetároló tokot is tartalmaz. Amennyiben kérdésed merülne fel a folyadékválasztással kapcsolatban, várunk belvárosi optika szaküzletünkben, ahol kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre!

SZERETNÉK TÖBBET MEGTUDNI A BIOTRUE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK HASZNÁLATÁRÓL

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75