eOptika Blog
2022.11.18 15:49

Black Friday 2022

Black Friday 2022

Black Friday akciók egész novemberben az eOptikánál! Az eOptika minden évben csatlakozik a kezdeményezéshez, sőt, tovább is gondoltuk a dolgot: nálunk az egész november Black Friday!

Ha november, akkor eOptika Black Friday, vagyis a szuper akciók időszaka. Az eOptika minden évben csatlakozik a kezdeményezéshez, sőt, tovább is gondoltuk a dolgot: nálunk az egész november Black Friday! Jobbnál-jobb kedvezményekkel várunk, amiket már csak azért is érdemes kihasználni, hiszen küszöbön a karácsony, ilyenkor pedig minden forint számít, amit meg lehet spórolni.

Ha tehát épp most van szükséged új szemüvegre, vagy monitorszemüvegre, esetleg egy menő, márkás napszemüveget szánsz valakinek karácsonyra, akkor most érdemes cselekedned! De hogy pontosan milyen akciókkal is várunk? Mutatjuk!

MEGNÉZEM A BLACK FRIDAY AKCIÓKAT

Black Friday eOptika

A Látás Hónapja után a legforgalmasabb időszak a november, hiszen ilyenkor veszi kezdetét a Black Friday eOptika akciók időszaka. Óriási kedvezményekkel várunk minden kedves érdeklődőt, aki új szemüveget, monitorszemüveget szeretne, vagy éppen most szerezné be a régóta vágyott napszemüveget.

eOptika Black Friday

A legnépszerűbb termékek mind részt vesznek az akcióban, így mind saját részre, vagy akár már karácsonyi ajándéknak is érdemes bevásárolni novemberben, böngéssz bátran a Black Friday akciók között!

Black Friday szemüveg akciók

Ha esetleg lemaradtál a Látás hónapaja kedvezményekről, akkor máris itt a remek lehetőség, hogy mégiscsak kedvező áron csináltathasd meg új szemüveged. Az eOptika kínálatában számtalan márkájú, színű, kialakítású szemüvegkeret között válogathatsz, így teljesen biztos, hogy megtalálod a stílusodhoz és arcformádhoz leginkább passzolót.

Black Friday

Ha esetleg mégis bizonytalan lennél a választásban, akkor két jó hírünk is van: a kínálatunkban található szemüvegkeretek (sőt napszemüvegek) többségét felpróbálhatod virtuálisan, így meggyőződhetsz arról, hogy úgy áll-e rajtad, ahogyan azt elképzelted.

A másik opció, hogy eljössz szaküzletünkbe, ahol szakértő kollégáink örömmel segítenek a választásban!

VÉGIGBÖNGÉSZEM A BLACK FRIDAY KÍNÁLATOT

Black Friday akciós szemüveg

Egy szemüveg sosem lehet luxuscikk, hiszen a szükség nagy úr: ha kell a látásjavítás, akkor nincs mit tenni, be kell ruházni egy szemüvegre (vagy kontaktlencsére). Az eOptika egész évben igyekszik alacsonyan tartani az árait, de novemberben még nagyobb a Black Friday akciós szemüveg kínálat, hogy ne terhelje túl a vásárló büdzséjét új szemüvegének elkészíttetése.

Az akciós szemüvegkeretek között pedig mindenki megtalálhatja azt a darabot, amit aztán szívesen visel a mindennapokban. Ráadásul az alacsony árak mellett a minőség sem lehet kérdés, így nem kell köztük választani!

Szemüveg rendelés Black Friday

A szemüveg rendelés Black Friday alkalmából ugyanolyan egyszerűen történik, mint az év bármely más szakában. Ha sikerült virtuális próbával kiválasztani a leginkább tetsző keretet, akkor már csak néhány adat megadására van szükség.

Fontos tudni a szükséges dioptria (és adott esetben a cilinder) mértékét, valamint a PD értéket (vagyis a pupillák közötti távolságot). Ha ez utóbbit nem tudod, semmi gond, a keret kiválasztásakor találsz online segítséget a méréshez.

Az adatok megadása után pedig csak válassz fizetési- és szállítási módot, és add le a rendelést. Ha olyan keretet választottál, amely van készleten, akkor akár már 1-2 munkanapon belül is viselheted új szemüvegedet.

Ha pedig inkább bejönnél az üzletbe, személyesen kiválasztani a keretet, akkor várunk szeretettel a budapesti optika szaküzletünkben, a 1066 Budapest, Teréz krt. 50. szám alatt!

LECSAPOK A BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEKRE

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75