eOptika Blog
Eoptika
Eoptika
2022.11.28 10:20

Carrera szemüveg - sportosság és elegancia a hétköznapokban

Carrera szemüveg - sportosság és elegancia a hétköznapokban

Kevés klasszikusabb és ismertebb szemüveg gyártó van a piacon, mint a Carrera.

Kevés klasszikusabb és ismertebb szemüveg gyártó van a piacon, mint a Carrera. A hosszú évtizedek óta tartó töretlen siker egyszerre köszönhető a megbízható minőségnek, a folyamatos megújulásnak, valamint a mindenki által kedvelt klasszikus fazonok ötvözésének a modern trendekkel. Egy Carrera szemüveg tökéletes választás a hétköznapokra és különleges alkalmakra egyaránt, mutatjuk miért!

Carrera szemüveg

Mitől különlegesek a Carrera szemüvegek? Miért viselik olyan hollywood-i sztárok, mint Sylvester Stallone vagy Lady Gaga is előszeretettel a márka darabjait?

A közel 70 éve alapított márka fő inspirációja a világ egyik legveszélyesebb autósport versenye, a Carrera Panamerica volt. A sportszemüvegek gyártása során a márka alapítójánál, Wilhelm Angernél egy napon betelt a pohár és megelégelte, hogy elavult, allergén anyagokkal kell dolgoznia és néhány év kísérletezés után megalkotta saját, Optyl névre keresztelt szemüveg anyagát. Az új anyag hipoallergénnek bizonyult és sokkal jobb fejre illeszkedést tett lehetővé.

Carrera látószemüveg

Innentől már egyenes út vezetett a sikerig és a korábban főleg motorkerékpár és sí szemüvegeket gyártó vállalat elkezdett nyitni a hétköznapi viseletek felé, megőrizve a sportos vonalat is. Napjainkra pedig már szinte minden jelentős sporteseményen feltűnnek a Carrera szemüvegek, ami nem is csoda, hiszen a sportosan elegáns vonal praktikus viselet a hétköznapokon, az designhoz passzoló kitűnő minőség pedig csak hab a tortán.

Carrera szemüveg férfi

Melyik férfi ne vágyna arra, hogy egy kicsit legalább Sylvester Stallonéra hasonlítson? Ha másban nem is annyira, legalább a szemüveg választásban!

Nem véletlen, hogy “Rocky” is a márka mellett döntött a hétköznapokban, hiszen a Carrera napszemüveg és szemüveg kollekciók is markáns formavilágukról ismertek, egyszerre sugároznak erőt és eleganciát.

Carrera szemüveg

A szemüvegek prémium anyagokból készülnek, aminek köszönhetően akár sportos életmódba is jól beilleszthetők, de egy üzleti ebéden vagy vasárnap délutáni sétán is kényelmes viselet.

Carrera szemüveg női

Ami a férfiaknak Sylvester Stallone, az a nőknek Lady Gaga, akinek több videoklipjében is feltűnik egy-egy Carrera szemüvegkeret. Nem véletlen, hiszen az énekesnő egyszemélyben testesít meg mindent, amit a márka képvisel. Elképesztő energia, kimagasló minőség, határozottság, ugyanakkor rengeteg érzelem és empátia.

A Carrera női szemüvegek tökéletesen illeszkedő kialakításuknak köszönhetően minden élethelyzetben szuper társai lehetnek a hölgyeknek. Extravagánsabb stílushoz és hétköznapi viselethez is remekül passzolnak a márka darabjai.

Egy dolog azonban biztos, egy Carrera darabot senki sem tud figyelmen kívül hagyni, így ha ezt a márkát választja készüljön a bókok tömkelegére!

Carrera szemüveg akció

Ha már eddig eljutott a cikk olvasásában, biztosan többször felmerült Önben is kérdés, hogy vajon egy átlagember megengedheti-e magának a hollywood-i sztárok szemüvegét. A jó hírünk, hogy természetesen igen!

Az eOptika Carrera szemüveg akció keretei között közel 200 optikai szemüvegkeret és több, mint 100 napszemüveg keret között válogathat, hogy megtalálja a stílusának megfelelőt. Ehhez pedig nem is kell olyan mélyen a pénztárcába nyúlni, hiszen a kiemelt kedvezményeknek köszönhetően akár 30-80%-kal a piaci ár alatt juthat hozzá egy igazán stílusos és magas minőséget képviselő kiegészítőhöz.

Carrera szemüvegkeret

Ahogy korábban említettük, az első Carrera szemüvegek készítőjét elsősorban a sport világa, a sí-, az autó- és motorversenyek inspirálták. Ennek köszönhetően a korai Carrera szemüvegek egy jóval sportosabb vonalat képviseltek, mint a mai keretek.

Ma már divatszemüvegeket is gyártanak, viszont továbbra sem kell elkeserednie annak sem, aki sportoláshoz keresi a megfelelő szemüveget.

A sportos szemüvegek mellett napjainkban azonban már elérhető Carrera látószemüveg kollekció is elegánsabb, hétköznapibb darabokkal, amik könnyedén beilleszthetők mindenki ruhatárába. Az eOptika kínálatában garantáltan megtalálja mindenki a stílusához leginkább passzoló darabot, ami néhány kattintás után jelentős kedvezménnyel az Öné is lehet.

Carrera szemüveg ár

Ne féljen attól, hogy egy Carrera ár magasabb lesz annál, mint amit megengedhet magának! Kínálatunkban közel 400 Carrera szemüveg közül válogathat jellemzően 30-80%-os kedvezménnyel, méghozzá egyszerűen és kényelmesen az otthonából. Optikai szemüvegkeretek már 9000 forinttól elérhetőek, míg napszemüvegek 26 000 forintos kezdőártól kaphatók az eOptika kínálatában. Kosárba helyezés után pedig intézzük is a szállítást és néhány nap várakozás után már viselheti is újonnan beszerzett szemüvegét.