eOptika Blog
2022.12.28 13:11

Carrera szemüveg - válaszd ki a hozzád illőt

Carrera szemüveg - válaszd ki a hozzád illőt

A márka töretlen sikerének egyik titka az időtálló dizájn és a kiemelkedő minőségű anyag.

Minden bizonnyal önnek sem kell bemutatni a Carrera szemüveg márkát, hiszen lassan közel 70 éve van jelen a piacon. A márka töretlen sikerének egyik titka az időtálló dizájn és a kiemelkedő minőségű anyag, amiből a szemüvegek készülnek. A tradíciók ápolása mellett a folyamatos megújulás is jellemzi a márkát, egy Carrera szemüveg éppen ezért tökéletes választás a hétköznapokra, de ünnepi alkalmakra is.

Carrera szemüveg - A márka

A márkát 1956-ban alapította Ausztriában Wilhelm Anger, aki a kezdetekben leginkább sportszemüvegek gyártásával foglalkozott, a márka pedig a Carrera Panamericana autóversenyről kapta a nevét.

A Carrera szemüvegek különleges fazonjuk mellett a műanyag keretről is ismertek, ami Anger saját találmánya.

Wilhelm Angernek 1964-ben sikerült kikísérletezni egy optil nevű anyagot, ami egy hőkeményített műanyag, 20%-kal könnyebb, mint a korábbi acetát tartalmú keretek, kevesebb allergiás reakciót vált ki.

Az új, szabadalmaztatott anyag sokkal rugalmasabbnak is bizonyult, ezáltal jobb illeszkedést tett lehetővé. A '90-es években aztán olasz kézbe került a cég és padovai székhellyel üzemel tovább és népszerűségéből a mai napig semmit sem veszített, köszönhető ez olyan reklámarcoknak, mint Britney Spears vagy Brad Pitt.

Carrera szemüveg - Formák és stílusok

Annak ellenére, hogy a Carrera legelőször sí- és sportszemüvegek gyártásával szerzett hírnevet az optikai piacon, nem is kellett sokat várni és a sportos kiegészítők mellett meg is jelentek a hétköznapi stílusok is.

Carrera szemüveg

Minden Carrera darab, legyen férfi vagy női szemüveg, kitűnő választás, ha minőségi, strapabíró szemüvegre vágyik. A szemüvegek letisztult stílust képviselnek és minden alkalomra, legyen szó üzleti ebédről, elegáns alkalmakról, nagy kirándulásokról vagy a hétköznapokról, jó választásnak bizonyulnak.

A klasszikus geometrikus, kerek, ovális és négyzetes formák mellett browline és pilóta stílusok közül is válogathat.

Carrera szemüvegkeret női

Lady Gaga, Britney Spears, Rihanna… hogy csak néhány modern stílusikont említsünk, akik rajonganak a Carrera szemüvegekért. Nem véletlenül, hiszen mindhárom hölgy az időtlen nőiességet képviseli egy kis megbolondított eleganciával, amihez tökéletesen passzol egy-egy Carrera napszemüveg vagy szemüveg.

Carrera szemüveg női

A Carrera szemüveg női darabjai tökéletesen illeszkednek a fejformákhoz, ezért könnyen a hölgyek kedvenc kiegészítőjévé is válhatnak, hiszen minden élethelyzetben praktikus viseletet jelentenek.

Szaladjon akár a hétvégi bevásárlásért, egy gyors megbeszélésre, fogócskázzon a gyerekekkel vagy egy örökkévalóságig tartsa a lefele néző kutyapózt jóga gyakorlás közben, egy Carrera biztos pont lesz a hétköznapokban.

Carrera szemüvegkeret férfi

A divat ugyan állandóan változik, rengeteg dolog befolyásolja az évszaktól kezdve a nagy divatházak tervezőiig. A Carrera szemüveg férfi fazonjai nem csak, hogy lépést tudnak a tartani a divattal, de a szemüveg, napszemüveg valójában az önkifejezés eszköze is lehet.

Mindezek mellett azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy a szemüveg legfontosabb funkciója a látásjavítás és a szem védelme, ezért érdemes egy minden stílushoz, időszakhoz passzoló darabot is beszerezni a férfiaknak is.

Carrera szemüveg ár

Az eOptika kínálatában számos egyéb márka mellett Carrera szemüvegek a gyártó által javasolt fogyasztói árhoz képest 30-80% kedvezménnyel, már akár 9500 forinttól elérhetők. Kínálatunkban a hölgyek és az urak is biztosan megtalálják a számukra megfelelő Carrera szemüveget és napszemüveget.

Az oldalon található szűrők segítségével kiválaszthatja a keret típusát, a szemüveg színét, méreteit és fazonját, valamint a Carrera ár szerinti sorbarendezését is, hogy az ön számára leginkább megfelelő szemüveget megtalálja.

Carrera szemüveg akció

Annak érdekében, hogy a szem egészsége ne számítson luxusnak, az ajánlott fogyasztói árakhoz képesti akár 80%-os kedvezmény mellett igyekszünk további akciókkal is kedveskedni vásárlóinknak. Pénz mellett szeretnénk azt is, ha időt is tudna spórolni a szemüveg rendeléssel, ezért webáruházunk kínálatából már néhány kattintás után megrendelheti új Carrera napszemüvegét vagy látásjavító szemüvegét.

Az oldalunkon található szemüvegek nagy része raktárkészleten vagy az üzletünkben elérhető, ezért a kiszállítás jellemzően néhány napot vesz csupán igénybe. Abban az esetben pedig, ha a megvásárolt szemüveg eléri a 17 000 forintot a szállítás díját is elengedjük.