eOptika Blog
Eoptika
Eoptika
2022.11.30 13:39

Cat eye napszemüveg - az örök fazon

Cat eye napszemüveg - az örök fazon

A cat eye szemüveg stílus nem csak örök fazon, hanem az első igazi nőies szemüveg, ami az 1920-as években átformálta az addig férfi stílusok uralta szemüveg piacot.

A cat eye szemüveg stílus nem csak örök fazon, hanem az első igazi nőies szemüveg, ami az 1920-as években átformálta az addig férfi stílusok uralta szemüveg piacot. Népszerűsége pedig napjainkig töretlen. Nem véletlen, hiszen olyan ikonikus egyéniségek, mint Audrey Hepburn és Marilyn Monroe tették igazán ismertté a fazont és egészen máig a törékeny női szépség szimbólumának tekinthető.

Cica napszemüveg - Melyik arcformához illik a leginkább?

Ugyan egy kicsit mindenki szeretne Audrey Hepburnre hasonlítani, de sajnos a cat eye napszemüveg sem passzol tökéletesen minden arcformához. Ha nem a lenti arcformák valamelyikével rendelkezik, akkor sincs ok a szomorúságra, hiszen az eOptika napszemüveg akció keretein belül biztosan megtalálja az igazán Önhöz illő darabot.

De most nézzük, melyik a cicás napszemüveg arcforma típusa!

Kerek arc - A kerek arcot lágy, görbe vonalak jellemzik, nagyjából azonos szélességű az áll és a homlok. Kerek arc esetében nagyon fontos, hogy olyan szemüveget válasszon, ami szöget ad az arcának, például a cicás cat eye keret, a szögletes keretek vagy a téglalap alakú keretek.

Háromszög alakú arc - Ezt a típust erősebb és szélesebb állkapocs vonal és keskenyebb arccsont, valamint homlok jellemzi. A kerek és a szögletes szemüvegek is jól állnak ennek a típusnak, mint például a cicás napszemüveg vagy a pilóta szemüvegek.

Szív alakú arc - A háromszög alakú arc ellentéte, tehát szélesebb homlok és szűkebb, karakteres áll jellemzi. Hegyes áll esetében egy ovális keret csodákat tehet az arcformával, ezért remek választás a cat eye szemüveg.

Macskaszem napszemüveg - színek és minták

A cat eye cicás napszemüveg stílusra jellemző a játékosság és az elegancia, kifinomult stílust és nőiességet tükröznek. A szemüveg vonalvezetésében pedig megjelenik a macskákra jellemző játékosság is, amiről a szemüveg a nevét is kapta. Az elegáns stílus kedvelői pedig egészen biztosan pillanatok alatt megtalálják azt a keretszínt, amivel a leginkább azonosulni tudnak.

Cat Eye napszemüveg

Ez persze nem jelenti azt, hogy extrémebb stílushoz passzoló cicás szemüveget nehezen találna az optika kínálatában. Az eOptika webshopjában több, mint 400 különböző cat eye szemüveg található és a klasszikusnak ható egyszínű barna vagy fekete keretek mellett feltűnik egy-egy különlegesebb darab is. A kínálatban számos színes, geometriai mintás darab található, ami minden szett szuper kiegészítője lehet.

Cica napszemüveg rendelés

Manapság már annyi mindent rendelünk online, a bevásárlástól kezdve a konyhai eszközökön át a ruhákig. Miért ne lehetne a szemüveg vásárlás is ennyire egyszerű? Az arcforma meghatározó segítségével könnyedén kiválaszthatja, hogy mely szemüvegek passzolnak leginkább az arcához.

cat eye

Ha megtalálta a szemüveget már nincs is más dolga, mint megrendelni azt, hátradőlni és az otthon kényelméből várni, hogy néhány napon belül megérkezzen a futár az új szemüveggel.

Cat eye napszemüveg árak

Az eOptika kínálatában megszokott jelentős árengedmények természetesen a cat eye szemüvegekre is vonatkoznak. A bolti ár töredékéért, akár 80%-kal olcsóbban juthat hozzá új napszemüvegéhez. A kedvezmény pedig nem minden, hiszen vásárlás után 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal a webshop abban az esetben, ha mégsem passzolna tökéletesen a szemüveg.