eOptika Blog
2022.12.14 15:53

Cat-eye szemüvegkeret - A megunhatatlan fazon

Cat-eye szemüvegkeret - A megunhatatlan fazon

Honnan indult a cat-eye szemüvegkeret stílus, és mi tartja évtizedek óta a legnépszerűbb fazonok listáján?

Cat Eye szemüveg - Honnan ered?

A Cat Eye szemüveg, vagyis macskaszem fazon egy lassan hetven éve népszerű stílus, elsősorban a Hölgyek körében. Amikor az ötvenes években megjelent a szemüvegdivatban, hamar meghódította a szíveket, hiszen nem kisebb divatikonok viselték, mint Grace Kelly, vagy akár Marilyn Monroe.

Cica szemüvegkeret

Bizonyára a celebek is közrejátszottak abban, hogy a fazon évtizedek múltán is oszlopos tagja a legnépszerűbb kereteket alkotó modellek listájának, de amellett sem mehetünk el, hogy ez a forma eleganciát, sikket sugároz, miközben van benne egyfajta játékosság, mint ahogyan a macskákban is. Az elnevezést ennek is köszönheti, nem csak a macskák szemére hajazó vonalvezetés miatt.

MEGNÉZEM A CAT EYE SZEMÜVEGKERET KÍNÁLATOT

Cica szemüvegkeret - Kinek áll jól?

A cica szemüvegkeret népszerűsége emellett arra is visszavezethető, hogy a Cat Eye stílus nem csak egy, hanem többféle arcformához is remekül passzol.

Cica keret

Ilyen például a kerek, a szív alakú, vagy éppen a háromszögletű arcforma, melyek mindegyikét csodásan kiemeli egy „cicaszem” stílusú, vagány szemüvegkeret. A Cat Eye jellegzetessége, hogy felfelé ívelt, a halánték irányába pedig elkeskenyedik.

Nem véletlen, hogy évtizedek óta az egyik legtöbbet eladott fazon

Cat eye szemüvegkeret az eOptika kínálatában

Számos, nagynevű márka kínál Cat Eye szemüvegkeret modelleket: Tommy Hilfiger, Vogue, Emporio Armani, Marc Jacobs és sok más brand vár az eOptika webáruházában és budapesti szaküzletében!

Mivel egy olyan fazonról van szó, amely hosszú évtizedek alatt sem ment ki a divatból, nagy az esélye, hogy még sokáig a kínálatban találjuk majd. Így, ha valaha kacérkodtál a cica szemüveg gondolatával, ne habozz: nem kell attól tartanod, hogy szemüveged idejétmúlttá válik az idő elteltével.

VÁLOGATOK A CICASZEM KERETEK KÖZÖTT

Cicás szemüvegkeret és a sztárok

A cicás szemüvegkeret, éppen úgy, mint sok más kiegészítő, annak köszönheti világsikerét, hogy a sztárok körében népszerűvé vált. Ha korod ikonikus színészein, zenészein, művészein látsz meg valamit, akaratlanul is olyat szeretnél te is, főleg, ha olyan stílusról van szó, ami jól kiemeli a személyiségjegyeket. A macskaszem szemüveg cicás játékosságát választotta a múltban Grace Kelly és Marilyn Monroe, de napjainkban is előszeretettel viselik olyan nagynevű sztárok, mint Meryl Streep, Jennifer Lopez vagy éppen Katy Perry.

Cat eye szemüvegkeret rendelés

Mivel az eOptika kínálatában a többi divatos fazon mellett ez is megtalálható, a cat eye szemüvegkeret rendelés nagyon egyszerű. Nézd végig a kínálatot, próbálgasd fel virtuálisan a neked leginkább tetsző modelleket és hagyd, hogy magával ragadjon a cicás stílus nyújtotta életérzés!

Ha azonban úgy érzed, jól jönne a szakértő segítség, várunk szeretettel budapesti optika szaküzletünkben, ahol jól felkészült kollégáink minden kérdésedre választ adnak, és segítenek kiválasztani a hozzád legtökéletesebben passzoló cicás szemüvegkeret modellt!

CICASZEM SZEMÜVEG FAZONT SZERETNÉK

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75