eOptika Blog
2023.01.19 15:19

Divatszemüveg – 2023 trendjei

Divatszemüveg – 2023 trendjei

A divatszemüveg fogalma akkor bukkant fel, amikor a nagy nevű divatházak felismerték, hogy a szemüvegre, mint trendi kiegészítőre is lehet gondolni.

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a szemüveg „ciki” volt. Ha őszinték akarunk lenni, a néhány évtizeddel ezelőtt elérhető, fekete, úgynevezett „SZTK” keret valóban nem volt egy formatervezett fazon, tehát nem ok nélkül idegenkedtek tőle az emberek. Szerencsére a helyzet alaposan megváltozott azóta, és a szemüveg többé nem szükséges rossz, hanem egyenesen egy divatos kiegészítő, melyet azok is szívesen viselnek, akiknek nincs szükségük látásjavításra.

A divatszemüveg fogalma akkor bukkant fel, amikor a nagy nevű divatházak felismerték, hogy a szemüvegre, mint trendi kiegészítőre is lehet gondolni, és elkezdték tervezni izgalmasabbnál-izgalmasabb kollekcióikat. Ma már szinte nincs is olyan márka, aki a ruhák, táskák, cipők mellett ne foglalkozna divat szemüveg fazonok tervezésével is.

MEGNÉZEM A DIVATSZEMÜVEG KÍNÁLATOT

Divatszemüveg dioptria nélkül

Mivel az utóbbi években a legkelendőbb kiegészítők közé tartoznak, elkerülhetetlen volt, hogy megjelenjen a divatszemüveg dioptria nélkül is a piacon, hiszen azok is szeretnének trendik lenni megjelenésükben, akiknek nincs gond a látásukkal.

Szerencsére ez sem volt probléma, hiszen a dioptria nélküli szemüveg ma már teljesen elterjedt és elfogadott dolog. Bármelyik kiválasztott keret kérhető nulldioptriás lencsével. Sőt, ha a divat mellett a védelem is fontos, kérheted dioptria nélküli szemüveged kék fény szűrő réteggel is. Így egy csapásra válik a trendi kiegészítőből hasznos monitor szemüveg, amely megvédi a szemeid az elektronikus eszközök kijelzőjéből áradó káros, kék fények ellen.

Női divatszemüveg

A női divatszemüveg kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az arcod formáját, illetve azt is, hogy a mindennapokban milyen stílusú öltözéket viselsz. Ennek alapján könnyen el tudod dönteni, hogy elegánsabb vagy sportosabb fazon állna legjobban, vagy éppen egy klasszikus modell illene bele leginkább az outfitedbe.

Divaszemüveg

Mindemellett, ha fontos számodra a legfrissebb trendek követése, azt is figyelemmel kísérheted, hogy mely fazonok számítanak most a legdivatosabbnak. 2023-ban is hódítanak a kerek kialakítású szemüvegkeret modellek, de mindig jó választás egy enyhén kerekített, szögletesebb fazon is. Amennyiben bizonytalan vagy a formát illetően, válogass bátran az eOptika.hu kínálatában, ahol a virtuális próba segítségével felpróbálhatod az egyes modelleket.

Férfi divatszemüveg

Természetesen nem csak a hölgyek rajonganak a divatos kiegészítőkért, így az eOptika széles férfi divatszemüveg kínálattal is vár.

Divatszemüveg férfi

Az urak számára is fontos a megjelenés, és különösen az üzleti életben szeretnek az elegáns outfitekhez egy stílusban passzoló szemüveget viselni. A jól megválasztott keret ugyanis profizmust, magabiztosságot és megbízhatóságot sugároz, ezt pedig kár lenne kihagyni, ha a ranglétrán való felfelé lépkedés a tét.

DIVATSZEMÜVEGET SZERETNÉK

Divatszemüveg ár

A divatszemüveg ár szempontjából kedvezőbb lehet, mint a dioptriás változatok. Természetesen a költsége elsősorban attól függ, hogy milyen márkájú keretet választasz. Az eOptika kínálatában megtalálsz minden kategóriát: a legolcsóbb (de ugyanúgy minőségi) változatoktól kezdve egészen a legnagyobb divatházak legutolsó trendek szerinti kreációiig.

Ha bizonytalan vagy a választásban, segítségedre lehet a webáruházunkban megtalálható virtuális próba szolgáltatás, de természetesen budapesti optika szaküzletünkben is szívesen látunk, ahol szakértő kollégáink örömmel segítenek a választásban!

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75

VÁLOGATOK A DIVATSZEMÜVEGEK KÖZÖTT