eOptika Blog
2023.06.15 10:59

Férfi napszemüveg stílusok 2023

Férfi napszemüveg stílusok 2023

Egy trendi férfi napszemüveg 2023-ban is hasonló, mint az előző évben. Hódítanak az olyan örök klasszikusok, mint az Aviator, és az Oakley vagy a Polaroid, de a modern formák és színek is népszerűek.

A divat folyamatosan változik, és így a napszemüveg trendek is. Korunk változásai, az évszakok múlása és az irányadó divatházak mind nagy hatással vannak a divat változásaira. A híres divattervezők nap mint nap azon dolgoznak, hogy a legújabb kollekciók izgalmasak és változatosak legyenek. A férfi napszemüveg stílusok 2023-ban is jól sikerültek, ezért kár lenne lemaradni róluk!

Márkás férfi napszemüveg

Fontos észben tartani, hogy a napszemüveg csak akkor biztonságos, ha megbízható helyről szerezzük be. Ha nem jó a minősége, egyenesen káros lehet a szemre, ugyanis a túlzottan sötét és/vagy rossz minőségű napszemüveg lencse viselésekor a pupillák kitágulnak, és a többnyire UV-védelemmel nem ellátott, szűrő nélküli lencsék egyenesen a szemekbe engedik a káros sugarakat.

Férfi napszemüveg

Sokféle márkás férfi napszemüveg van azonban, amelyek garantáltan megbízható minőségűek, így biztosan védik a szemeket az ártalmas napsugaraktól. Webáruházunkban és budapesti üzletünkben számos neves márka és trendi modell várja!

Férfi napszemüveg méretek

A férfi napszemüveg méretek nem sokat változtak, hiszen eddig is rendkívül nagy kínálatból lehetett választani. A vékony fém keretektől a vastag, egészen merész darabokig, a visszafogott lencséktől az oversize modellekig számos változat áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a saját személyiségéhez és stílusához legjobban passzoló darabokat.

Férfi napszemüveg

A napszemüveg kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az arc adottságait és az arcformához illő modellt választani. Fontos megjegyezni, hogy egészen más darabok illenek a különböző karakterekhez, de a lényeg mindegyik esetben az, hogy a napszemüveg jól illeszkedjen az arcunkhoz, viselése komfortos legyen és minél nagyobb területen fedje a szemek körüli részeket is.

UV szűrős férfi napszemüveg

Kínálatunkban minden napszemüveg UV szűrővel van ellátva, ezért nálunk a biztonság garantált!

De mik az UV szűrős férfi napszemüveg előnyei?

Bár a napszemüvegeket legjobban külsejük miatt szeretjük, legfontosabb feladatuk mégis az, hogy megóvják szemeinket a nap káros ultraibolya (UV) sugaraitól. Az UV sugarak károsíthatják a szemet, növelik a szürkehályog kialakulásának, a makuladegenerációnak, vagy éppen a kötőhártya bizonyos elváltozásainak esélyét és veszélyesek a látásra, ezért a megfelelő védekezés mindennél fontosabb!

Ha napszemüveget vásárol, mindig keresse az UV400-as jelzést! Ebből a jelzésből tudhatjuk, hogy az adott napszemüveg 100% UV védelemmel van ellátva és megfelel az adott országban érvényes, és törvényes előírásoknak.

Férfi napszemüveg 2023

Egy trendi férfi napszemüveg 2023-ban is hasonló, mint az előző évben: továbbra is hódítanak az olyan örök klasszikusok, mint az Aviator, és az Oakley vagy a Polaroid klasszikusai, miközben a modern formák és színek is népszerűek.

Kínálatunkban a világ legnagyobb márkái közül válogathat: Armani, Carrera, Dolce & Gabbana, Guess, Michael Kors, Prada, Vogue és számos más prémium divatház termékei várják nálunk a legújabb kollekciókkal!