eOptika Blog
2022.03.11 15:14

Híres Nők, híres fazonú napszemüvegei

Híres Nők, híres fazonú napszemüvegei

Ezek a hölgyek megtalálták a hozzájuk tökéletesen passzoló napszemüveget?

Ki mit viselt?

A filmes és zeneiparban számos olyan híres Nőt találunk, akiknek, ha meghallod a nevét, szinte biztos, hogy valamelyik napszemüveges fotója ugrik be. A hiba nem a te készülékedben van! Egyszerűen ezek a hölgyek megtalálták a hozzájuk tökéletesen passzoló napszemüveget, és az abban készült fotójuk beleégett a retinánkba.

Te is biztos ismered az érzést, amikor megtalálod álmaid napszemüvegét, felpróbálod és egyszerűen érzed, hogy EZ AZ! (Ha nem, akkor nézz szét a szebbnél szebb napszemüvegeink között, és tutira rálelsz!) Összegyűjtöttünk most néhány ikonikus Nőt és a nekik hibátlanul álló ikonikus napszemüvegeiket, hogy lássuk, melyikük melyik fazont tette híressé - vagy éppen fordítva?

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn egy szerep kedvéért vette fel azt a napszemüveget, ami mára összefonódott a nevével. Ez nem más, mint az Oliver Goldsmith Manhattan shades, ami a kerek, kicsit cicás vonalvezetést követte és ami máig klasszikus formának számít. Egyszerűen tökéletes párosítás!

Klasszikus napszemüveg

Hasonló modell: Guess

Jackie Onassis

Ha mondanunk kéne valakit, aki divatba hozta az oversized napszemüvegeket, az egészen biztosan Jackie O lenne. Általa vált trendi szokássá elbújni a világ szeme elől óriási napszemüvegek mögé, és ez az irányzat napjainkig velünk is maradt.

Oversized napszemüveg

Hasonló modell: Michael Kors

Diana hercegné

Diana stílusa, megjelenése mindig tökéletes volt. Még most, 2022-ben is emlegetjük bizonyos outfitjeit, melyeket rendszeresen különböző napszemüvegekkel egészített ki. Az egyik, amiben gyakran láthattuk, az a Ray-Ban autentikus modellje, a Wayfarer. Perfektül állt neki!

Wayfarer napszemüveg

Hasonló modell: Ray-Ban

 

Beyoncé

Beyoncé a kerek napszemüvegekben érzi jól magát és nem véletlenül. Nagyon jól állnak ezek a darabok az arcformájához, és remekül passzolnak az énekesnő többnyire lazán elegáns szettjeihez.

Kerek napszemüveg

Hasonló modell: Versace

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!