eOptika Blog
2023.02.06 13:38

Hódíts sportosan elegáns Carrera napszemüvegben!

Hódíts sportosan elegáns Carrera napszemüvegben!

Sportos, elegáns, karakteres stílusjegyek és kiváló minőség jellemzi a Carrera napszemüveg kollekcióit. A maximális komfortérzetet is biztosítja.

Ha jellemezni kellene néhány szóban, mi is aCarrera napszemüveg, azt mondanánk: stílus és minőség egy világhírű márkától, amely megbízhatóságot és kényelmet kínál, minden életstílushoz igazodva. Bizony, a Carrera brand nem csak egy napszemüveget tervez, hanem vele együtt a maximális komfortérzetet és a jól kihasználhatóságot is biztosítja, hiszen sportosan elegáns fazonjainak köszönhetően nagyszerű kiegészítőként funkcionál, az élet minden területén. Ismerjük meg kicsit közelebbről!

CARRERA NAPSZEMÜVEGEK AZ EOPTIKA KÍNÁLATÁBAN

Carrera napszemüveg - A kezdetek

Az ötvenes években alapított márka évtizedek óta az európaiak kedvence, néhány éve pedig az amerikai piacot is meghódította - nem véletlenül. Sportos, elegáns, karakteres stílusjegyek és kiváló minőség jellemzi a Carrera napszemüveg kollekcióit.

Innovatív anyagok, minden részletében tökéletes kidolgozottság, valamint a széles forma és színválaszték a garancia arra, hogy a Carrera napszemüvegek minden arcformához és minden alkalomhoz tökéletesen passzolnak. Ha a te szívedhez is közel áll ez a filozófia, akkor biztos, hogy meg fogod találni a személyiségedhez és egyéniségedhez leginkább illő modellt!

Carrera napszemüveg férfi fazonok

ACarrera napszemüveg férfikollekció csupa igényesen tervezett, a trendekre is odafigyelő fazonból áll. Gyakori a kínálatukban a pilóta napszemüveg kialakítás, amely az egyik legkedveltebb fazon a napszemüvegek történelmében. De emellett az egyéb, szintén jól hordható klasszikusokat is megtaláljuk: a szögletes, a kerekebb, a browline stílusok szintén a kollekció részét képezik, hogy minden arcformához megtalálható legyen a tökéletesen illeszkedő Carrera napszemüveg.

Carrera napszemüveg női választék

Carrera női napszemüveg

Habár eleinte főképp a férfiakra fókuszáltak, a márka a hölgyekről sem feledkezett el. ACarrera napszemüveg nőiválasztékában kifinomult, trendi modelleket találunk. Itt is jellemző a pilóta fazon, minden színben és mintában, hiszen a hölgyeknek is jól áll ez az örök klasszikus kialakítás. De természetesen, akárcsak a férfiak esetében, itt is helyet kaptak a további, népszerű fazonok, melyek jól illeszkednek a modern, sportosan elegáns nő stílusához.

MEGNÉZEM A CARRERA NAPSZEMÜVEG VÁLASZTÉKOT

Carrera napszemüveg ár

ACarrera napszemüveg ártekintetében is jó választás, hiszen jó áron, jó minőséget kínál. A kiválasztott modell nem egy szezonra szól majd, megbízható társunk lehet akár több éven át is, ha megfelelően van tisztítva és tárolva.

Carrera napszemüveg

Ráadásul az eOptika.hu kínálatában a gyártó által ajánlott fogyasztó árnál kedvezőbben rendelheted meg a kiválasztott Carrera napszemüveget. Próbálgasd bátran virtuálisan, hogy el tudd dönteni, melyik illik hozzád a leginkább!

Ha pedig szakértő tanácsára lenne szükséged a választásban, látogass elbelvárosi optikaszaküzletünkbe, ahol kollégáink örömmel segítenek a döntésben!

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75

CARRERA NAPSZEMÜVEG KOLLEKCIÓ