eOptika Blog
2023.12.15 09:00

Kékfény szűrő szemüveg - Válaszd bármely kerettel

Kékfény szűrő szemüveg - Válaszd bármely kerettel

A túlzott kékfény kitettség negatív hatással lehet a szem egészségére, például okozhat szemfáradtságot, fejfájást, alvászavarokat, vagy akár súlyosabb szembetegségeket is, ezért fontos, hogy megfelelő védelemmel lássuk el szemeinket!

A kék fény a napfény része, amely segít szabályozni a cirkadián ritmust, vagyis a nappali-éjszakai ciklusunkat. A kékfény azonban nemcsak a napból, hanem a mesterséges fényforrásokból, mint például a számítógép, a mobiltelefon, a tévé vagy a LED-lámpa is kibocsátódik.

Kékfényt szűrő szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg olyan speciális lencsével rendelkezik, amely csökkenti a kékfény áteresztését, így megóvja a szemet a káros hatásoktól. Az ilyen szemüvegek használata javíthatja a kontrasztérzékelést, a színlátást, a látásélességet, és csökkentheti a szemirritációt és a szárazságot. A kékfényt szűrő szemüveg nemcsak a szemüvegeseknek, hanem a kontaktlencsét viselőknek és azoknak, a látáskorrekciót nem igénylőknek is ajánlott, akik sok időt töltenek képernyő előtt.

Női kékfény szűrős szemüveg

A nők számára fontos, hogy a szemüvegük ne csak funkcionális, hanem divatos is legyen. Az eOptika kékfény szűrő szemüveg női palettájáról rengeteg divatos szemüveg közül választhatsz, amelyek különböző formájú, színű és anyagú keretekkel rendelkeznek.

Szemüveg

Akár egy klasszikus, akár egy modern, akár egy extravagáns stílust szeretnél, biztosan megtalálod a hozzád illő szemüveget. Kínálatunkban Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein és még számos márka keretei közül választhatsz!

Férfi kékfény szűrő szemüveg

A férfiak számára is fontos, hogy a szemüvegük ne csak megvédje a szemüket, hanem jól is álljon rajtuk. Épp ezért az eOptika kínálatában kékfény szűrő szemüveg férfi változatai is szép számmal megtalálhatók.

Akár egy elegáns, akár egy sportos, akár egy vagány stílust szeretnél, biztosan megtalálod a hozzád illő szemüveget. Böngéssz webáruházunkban Polaroid, Oakley, Carrera és más márkás kékfény szűrő szemüvegeink között!

Kékfény szűrős szemüveg dioptria nélkül

Ha nincs szükséged dioptriás szemüvegre, de szeretnéd megvédeni a szemedet a kékfénytől, akkor választhatsz kékfény szűrős szemüveget dioptria nélkül. Ez a típusú szemüveg nem befolyásolja a látásodat, csak a kékfényt szűri, így megelőzheted a szemfáradtságot és a fejfájást.

Kékfény szűrő szemüveg

A kékfény szűrős szemüveg dioptria nélkül bármilyen kerettel kombinálható, így kiválaszthatod a neked legjobban tetsző modellt. Kínálatunkban több mint 1000 féle szemüveg keret közül választhatsz!

Kékfény szűrős szemüveg dioptriával

Ha egy dioptriás szemüveg amúgy is megtalálható a kiegészítőid között, akkor is megóvhatod szemed a kékfénytől! A kékfény szűrő szemüveg dioptriával is rendelhető, így egyszerre korrigálja a látásodat, miközben a kékfényt is szűri. A dioptriás kékfény szűrős szemüveg bármilyen kerettel kombinálható, így könnyen megtalálhatod új kedvencedet.

Monitorszemüveg

A monitorszemüveg egy speciális kékfény szűrő szemüveg, amely kifejezetten a számítógép használatához lett kialakítva. A monitorszemüveg nemcsak szűri a kékfényt, hanem növeli is a kontrasztot, így javítja a képernyőn látható szöveg és kép minőségét.

A monitorszemüveg használata csökkentheti a szemfeszültséget, a szemirritációt, a szemkönnyezést és a szemvörösséget. A monitorszemüveg dioptria nélkül és dioptriával is elérhető, és bármilyen kerettel kombinálható.

Kékfény szűrő szemüveg ár

A kékfény szűrő szemüveg ára függ a keret és a lencse típusától, valamint a dioptria mértékétől. A szemüveg árát befolyásolhatja az is, hogy éppen milyen akciókkal és kedvezményekkel várunk!

Az eOptikánál ingyenes szállítást és 30 napos visszaküldési garanciát is biztosítunk. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és rendeld meg még ma a kékfény szűrő szemüvegedet webáruházunkból!