eOptika Blog
2023.11.28 21:21

Kék fény - Fordíts télen kiemelt figyelmet a védelemre!

Kék fény - Fordíts télen kiemelt figyelmet a védelemre!

A téli hónapokban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kékfény elleni védelemre. Segítünk a szűrőszemüveg választásban!

Fontos tudni, hogy bármelyik márkájú, fazonú, általad választott keretbe kérhetsz nulldioptriás vagy dioptiás kékfényszűrős lencsét.

Válogass kiemelt Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Versace, Guess, Gant és számos más világmárka termékei között.

Azokban a hónapokban, amikor korán sötétedik többet lógunk a különböző képernyők előtt. Telefon, tablet, laptop, tv… Így nem csak, hogy természetes fényből jut kevesebb a szervezetnek, de az ártalmas kék fényből viszont annál több. Ennek pedig számos hátránya van: szemfáradtság, szemszárazság, fejfájás, szédülés, homályos látás…

Ezért, ha még nem szereztél be egyet, most van a legjobb alkalom arra, hogy vásárolj egy nagyon hasznos, szemüveget kék fény elleni védelemmel.

Mi az a kékfény?

Kékfény szűrő szemüveg - Hogyan rendeljek?

Amikor kék fény elleni védelemmel ellátott lencsék kerülnek a szemüvegkeretbe, ezt hívjuk kékfényszűrő szemüvegnek vagy monitorszemüvegnek.

Pár lépésben segítséget adunk, hogy tudod a legkönnyebben megrendelni a kiválasztott lencsét kék-fény szűrő réteggel.

1. Válaszd ki a közel 9.000 féle női és férfi szemüvegkeret közül a megfelelő keretet.

2. Add meg a jobb és bal szemedre vonatkozó dioptria adatokat. Amennyiben nincs szükséged dioptriás lencsére a dioptria értéknél add meg mindkét oldal esetében a 0.00 értéket. A többi értéket ebben az esetben nem kell kitölteni.

3. Az Extra tulajdonságok felsorolásnál jelöld be a Kék-fény szűrő réteggel négyzetet.

Kék-fény szűrő réteg

4. Kattints a Megrendelem gombra.

5. A szállítási és fizetési adatok megadása után már csak várni kell az elkészült szemüvegre.

NŐI SZEMÜVEGKERETEK

FÉRFI SZEMÜVEGKERETEK

Dioptriás monitorszemüveg - Látásvizsgálat

A fentiek alapján, dioptriás szemüveg vásárlása előtt érdemes egy látásvizsgálatra elmenni, és az aktuális adataidnak megfelelően elkészíttetni a szemüveget.

A friss látásvizsgálati eredménnyel akár budapesti optika szaküzletünkben vagy online is meg tudod rendelni a kész szemüveget.

Online vásárlás esetén jelenleg csak egyfókuszú lencsével rendelhetőek a komplett szemüvegek, optikánkban minden típusú lencse rendelésére van lehetőség (multifokális, progresszív, bifokális, fényre sötétedő, polarizált).

Látásvizsgálatra online is be tudsz jelentkezni.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75