eOptika Blog
2023.09.25 14:20

Látás Hónapja 2023

Látás Hónapja 2023

Immár a 18. alkalommal bonyolítja le a népszerű eseményt a Magyar Látszerész Szövetség, így hívva fel a figyelmet a szemek egészségének és az ép látás megőrzésének fontosságára.

Ha október, akkor látás hónapja, ez idén sincs másképp. Immár a 18. alkalommal bonyolítja le a népszerű eseményt a Magyar Látszerész Szövetség, így hívva fel a figyelmet a szemek egészségének és az ép látás megőrzésének fontosságára.

Szerencsére ma már az emberek jelentős része egész évben odafigyel erre, látásvizsgálatra, kontrollra járnak, és szívesen viselnek szemüveget, ami már nem csak egy korrekciós eszköz, hanem divatos kiegészítő is egyben.

Ettől függetlenül minden év októberében kiemelt figyelmet kap az optika területe, és a szakma igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a téma minél szélesebb körhöz jusson el.

MEGNÉZEM A LÁTÁS HÓNAPJA 2023 AKCIÓKAT

Látás hónapja eOptika

Ahogy eddig, úgy ezúttal is kivesszük részünet az aktivitásból: a látás hónapja eOptika szinten is nagy jelentőséggel bír, hiszen mi is elkötelezetten támogatjuk a látásvédelem minden formáját. Igyekszünk minél több pácienst kiszolgálni és minél több akciót, kedvezményt biztosítani mindenkinek, aki hozzánk fordul, ezzel is meghálálva az egész évben belénk vetett bizalmat.

Látás hónapja látásvizsgálat

A megszokottakon felül idén még több lehetőséget kínálunk a látás hónapja alkalmából, a látásvizsgálattól kezdve egészen a szemüveglencse- és keret akciókig.

Látás hónapja látásvizsgálat

Ebben az évben önkiszolgáló látás helyesség ellenőrző pontokkal is várunk mindenkit, amelyhez nem szükséges előzetes időpontfoglalás. Így egyszerű módon ellenőrizheted, hogy minden rendben van-e a látásoddal. Amennyiben nincs, természetesen lehetőséged van szakembereink által elvégzett látávizsgálatot is igénybe venni.

Látás hónapja látásvizsgálat

Abban az esetben, ha a vizsgálatot követően nálunk készítteted el a szemüveged, a komplett, modern gépekkel végzett látásvizsgálat ingyenes!

ÉRDEKEL A LÁTÁS HÓNAPJA

Látás hónapja akciók

Egyéb látás hónapja akciók sokaságával is várunk egész októberben.

Díjmentesen, időpontfoglalás nélkül elvégezzük meglévő szemüveged ellenőrzését, illetve díjmentes konzultációt is kínálunk. További kiemelt ajánlatunk a -30-50% akció a szemüvegkeretekre vagy a -30% kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére, illetőleg -40% kedvezményt adunk minden multifokális szemüveglencsére.

Látás hónapja akciók

Máshol végeztettél látásvizsgálatot? Nem probléma: ha a máshol készült vizsgálati eredményeddel hozzánk érkezel szemüveget csináltatni, minden kedvezményen felül további 1.000 Ft-ot levonunk a nálunk készített szemüveg árából!

Csatlakozz hozzánk idén októberben is és vigyázzunk közösen a látásodra!

ÉRDEKELNEK A LÁTÁS HÓNAPJA AKCIÓK

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75