eOptika Blog
2023.03.07 12:01

Milyen a divatos férfi napszemüveg?

Milyen a divatos férfi napszemüveg?

A kiválasztás során számos szempontot lehet figyelembe venni, például az adott márka hírnevét, a kiválasztott modell stílusát és funkcionalitását.

A „divatos” viszonylag szubjektív fogalom, mivel az aktuális trend és a stílus folyamatosan változik, és eltérőek lehetnek az egyéni ízlések is. Általánosságban azonban a divatos napszemüvegek általában azok, amelyek követik a legújabb trendeket, vagy klasszikus és időtlen stílusúak, amelyek sosem mennek ki divatból.

Férfi márkás napszemüvegek

A divatos férfi napszemüveg kínálatban lehetnek különféle méretű és alakú keretek, például kerek, ovális, négyzet alakúak vagy pilóta stílusúak. Az utóbbi években a nagyobb méretű napszemüvegek lettek divatosak, és különböző anyagokból, például fém, műanyag vagy fa keretből is készülhetnek.

A színek és minták szintén fontos szerepet játszanak a divatos napszemüvegek kiválasztásakor. A divatos színek általában a klasszikus fekete, barna, ezüst és arany, de a merészebb színek, mint a piros, kék, zöld vagy rózsaszín is népszerűek lehetnek.

Fontos megjegyezni, hogy a divatos napszemüveg mellett a megfelelő védelemre is figyelni kell. A napszemüvegnek védenie kell a szemeket a káros UV-sugárzástól, így érdemes olyan napszemüveget választani, amelynek van UV-védelme.

MEGNÉZEM A FÉRFI NAPSZEMÜVEG KÍNÁLATOT

Márkás férfi napszemüveg

Márkás férfi napszemüveg alatt óriási választékot találunk, így a kiválasztás során számos szempontot lehet figyelembe venni, például az adott márka hírnevét, a kiválasztott modell stílusát és funkcionalitását, az anyagminőséget, a keret és lencsék típusát, a színt és az árat.

Férfi napszemüveg

Napjaink legkedveltebb napszemüveg márkái például a Ray-Ban és az Oakley.

A Ray-Ban márka ikonikus napszemüvegei a legnépszerűbbek közé tartoznak. A Wayfarer, Aviator és Clubmaster modelljeik az évek során nemzedékről nemzedékre váltak közkedveltté.

Az Oakley a sportosabb és funkcionálisabb napszemüvegekre specializálódott. Az Oakley napszemüvegek nagy hangsúlyt fektetnek az anyagok minőségére és a lencsék teljesítményére.

Férfi napszemüveg méretek

A napszemüveg méretének kiválasztásakor fontos figyelembe venni a keret szélességét, a lencse magasságát és szélességét, valamint a szemüveg szárainak hosszát is. A megfelelő méretű napszemüveg kényelmesen illeszkedik az arcra, nem nyomja az orrot, és nem hagy nyomot a fülek mögött.

Az eOptika.hu-n megtalálhatóak az egyes napszemüveg modellek méretei, amely remek kiindulási alap a választás tekintetében.

UV szűrős férfi napszemüveg

Az UV-sugárzás hosszú távon okozhat olyan szembetegségeket, mint például a szürkehályog vagy a makula degenerációja, és rövid távon is kellemetlen tüneteket produkálhat, például szemfájdalmat, vörösödést, könnyezést vagy égési sérülést.

Éppen ezért ajánlott az uraknak jó minőségű, UV szűrős férfi napszemüveg viselése, különösen akkor, ha hosszabb időt töltenek a szabadban. Fontos, hogy a napszemüveg megfelelő védelmet nyújtson mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen.

Férfi napszemüveg 2023

Az eOptika.hu kínálatában megtalálod az örök klasszikus mellett a férfi napszemüveg 2023 kínálatát is. Böngéssz bátran online, vagy gyere be belvárosi optika szaküzletünkbe, ahol kollégáink örömmel segítenek a választásban!

VÉGIGBÖNGÉSZEM A FÉRFI NAPSZEMÜVEG KOLLEKCIÓT

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75